Evli çocuklu ve çalışan bayanlar lütfen bakar mısınız??

Zor durumdasin ama pes etme hemen.
Maaşını 1300 olunca her ay annene bir tane altın al, en azından daha az konuşur :)

Hatta zamanla hoşuna gider.
Sende 1000 tl aliyormussun gibi farzedersin.

Burada sadece maaş olayina takılma. Bir yandan sigortan yatıyor.
Buda geleceğine yatırım anlamına geliyor.

iste bunlar hep butun gun evde sadece aile bireyleri ile vakit gecirmekten oluyo
bu devirde cocuklar bizim cocuklugumuzdaki gibi rahat rahat sokakta buyuyup sosyallesemiyolarki sonra baska cocuk gorunce ya fazla pısırık kaliyo ya asiri agresiflesiyo.krese giderse onlarin hepsini asar merak etme. ama hassas cekimgen ezilir diye dusunup fazla sakınirsan ilerde asosyallegine care bulmakta dahada zorlanirsin

İstanbuldayım ben de, devletin kresi sabah 9 dan 4 e 450, yarim gun 250 ydi gecen sene, ayrica dosya parasi, kirtasiye masrafi vs. icin de donem basinda 500 tl istediler. Evinize yakin degilse bi de servis parasi ekleyeceksiniz buna. ozel kresler de 1000 den başlıyordu.

Çok teşekkür ederim valla doğru söylüyorsun. Zor durumdayım. Manevi olarakta annem çok üstüme geliyor çok seviyorum ailemi çok düşkünüm her derdinde yanındayım sahipleniyorum onu ilk maaşımı aldım anneme gönlümden koptu belki az ama 100 lira verdim kendine al bunu yemek ye dışarda belki bi eksiğin vardır al dedim. Hiç kıyamıyorum ama annem hiç susmuyor çok yükleniyor en ufak hatamda rezil ediyor beni çekip gidiyor

Çocuğun da 3 yaşında hani kendisini kurtarmış sayılır.
Bu kadar bunalmamasi lazım.
Yemek yedirmek dışında çok mu yaramaz.

Kendi evinde mi bakıyor. Tüm gün sizde mi bakmak zorunda. Hani sabah gelip aksama eve gidince bir de evde yoruluyorsa kendi açısından oda haklı.
Ama kendi evinde bakıyorsa yemek yapmak falan çok zor değil.

Sabah bana geliyor kış ayındayız annemin evi teras çok soğuk inanılmaz duramıyosun soğuktan bu nedenle bana geliyor bnde yemek yağıyor evine götürüyor haklı ama yazın da biz onlardan çıkmıyoruz yaz ayı daha çok rahat edecek ama idare etmiyor işte

Ne biçim bi annen var snin . insan torununa bakar

maalesef yaşlı insanın bakması zor olur, biraz alttan alın.
bir de onun işini kolaylaştıracak çözümlere gidebilir misiniz, maddiyatınızı da çok zorlamadan.
belki yarım gün komşu vs ayarlanabilir, uygun ücretli.

ya da daha iyisi, bence 3 yaşında alan devletin gündüz bakım evleri var. devletin olduğu için ücretleri daha uygundur diye tahmin ediyorum. onları bir araştırın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…