sadece bir sıkıntımı paylaştım.. burdada karar verdim adamla konuşmayacağıma..
Hım..yorumumda zaten yapmanı tavsiye ettiğim şeyleri yazmıştım.Zaten sende ''almışsın aklını başına''
Umuyorumki verdiğin kararda samimisindir..
Ve arkasında durmayı başarırsın..
Benlik bir durum zaten yok.Umduklarım senin iyiliğin içindir..
bak hatasıs insan yok sende kabul ediyosun zaten bence bugünden sonra hic görüşme gülüm evli erkek zaten karısına hayrı yoktur sen sonra üzüleceğine boş ver kendine kendi yaşıtın ve medeni hali bekar olan arkadaş bul abla tavsiyesi
önceki mesajlarımdan birindede dediğim gibi isterseniz yazcağımız cevaplara siz karar verin ! ayrıca algınmı yok bilmem ne laflarıyla terbiyenizi gözler önüne sermeyin! bu ne ya dövseydi bide
zaten şahsiyet bnm ona ilgi duyduğumu bile bilmiyor.. ben farklı bir şey sormak için bir mesaj atmıştım sonrası geldi işte..
sadece bir sıkıntımı paylaştım.. burdada karar verdim adamla konuşmayacağıma..
ayrıca burda bana terciyesiz diyende sensin.. acaba kim burda ağır yorumlar yapıyor haddi olmadan ??önceki mesajlarımdan birindede dediğim gibi isterseniz yazcağımız cevaplara siz karar verin ! ayrıca algınmı yok bilmem ne laflarıyla terbiyenizi gözler önüne sermeyin! bu ne ya dövseydi bide
Neden kendinize bunu yapıyorsunuz? "Benim ilgi duyduğumu bile bilmiyor, o bana ilgi göstermedi zaten" vs. diyerek adamı aklıyorsunuz... Ortada bir yanlış var ve o bu denli masumsa, sizin ilginizden habersiz sadece yardım ediyor olsa tamamen siz hatalı olurdunuz... Oysa adam "dünkü" çocuk değil; evli, çocuklu... Yani sandığınız gibi bu tatsız muhabbeti sadece "yardım" amaçlı sürdürmüyor...
Sadece "Konuşmamanız" gerektiği manasını çıkarmayın burada yazılanlardan... Onun "her şeyden habersiz, saf, halis" biri olduğu fikrinden vazgeçin... Yoksa zayıf bir anınızda sohbet yeniden başlayabilir...
Zaten tüm suçu kendinize attığınız, hatayı kendinizde aradığınız, adamı sütten çıkan ak kaşık yaptığınız için bu denli kötü hissediyor; yorumlara tepki gösteriyorsunuz... Hatta yanlış anlıyorsunuz... Siz hatanızı anladınız; umalım o adam da anlasın da "başkalarının dertlerini dinleyeceğine" eşinin çocuklarının sıkıntılarını gidersin...
üniversite öğrencisiymiş birde.. hey allahım bu gençlik nereye gidiyor yaa...onun evli olduğunu bile bile hala yakın davranmann.. ne diyeyiym allah ıslah etsin.. senin gibi sırf canı sıkılıyor diye elalemin evli adamlarına sarkanlar yüzünden kaç yuva dağılıyor..aklına başına devşirr biran önce illaki aşk meşk yaşamak istiyosanda git kendi yaşıtın yada evli olmayanlarla yaşa.. onların kökümü kurudu..
samimiyim.. zaten yorumunuza birşey dediğim yok sadece bazı arkadaşlar hakarete kadar ilerlediler.. bunu anlamıyorum düşmez kalkmaz bir Allah.. bir gün onların başınada gelebilir.. bunu demeye çalışıyorum
arkadaş mı üniv öğrensici
15 yaşında kendisi
üniversite öğrencisiyim..
Büyük konuşmak kimsenin haddi değildir.
Yalnız bazı konular aile terbiyesi kişilikle örtüşür bazıları örtüşmez..
Bazı hareketler aklı ahlakı yerinde olanların yapmayacağı hareketledir.
Yinede insanız büyük konuşmak benim başıma gelmez demek büyük hata..
Olduda geldi farkedip vazgeçmek en güzelidir..
Bu benim başıma geldi nasıl sa diyip devam ettirmek olabilicek en mantıksız şey..
Sen görüşmeyeceğim diyorsun samimiyim diyorsun,
madem böyle bir durumun içine düşmüşsün şu durumda yapılabilicek en mantıklı şey bu zaten..
KOnunun kapanmasını isteme..
Senin durumun olan biri bunları okuduğunda belki yazılan çizlen
''tek bir kelime'' bile değiştirir hayatını..
ufak atta civcikler yesin
profilinde lise diyor
öğrenci belgemi felan mı gösteriyim yada inandırmak zorundamıyım :) önceki konumda 15 yaşındayken başladı şu anda 19 yaşındayım yazmıştım onu gördün heralde dikkatli oku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?