evli-çocuklu

kötü durumdayım diye kendimden vazgeçip çirkin yorumları yutayım mı .. hiç kusura bakma canım..

ben olmadığın için anlayamazsın.. zaten açıklayamam da ne olduğunu.. zaten şahsiyet bnm ona ilgi duyduğumu bile bilmiyor.. ben farklı bir şey sormak için bir mesaj atmıştım sonrası geldi işte..

bak güzel kardeşim sence bu evli barklı adam senle neden yazışıyo sordunmu bunu kendine hiç? sende bi insan evladısın hiç kendini o çocuğun yerine koydunmu sende bi kadınsın eşi açısından baktınmı olaya moralini düzeltmek için konuşurken ?

saol inş mutlu olucam bir günn.. ama yaptığım bir hata sanki hiç biriniz hata yapmamışsınız gibi sert konuşunca zoruma gitti daha beter oldum sölediğime söleyeceğime pişman oldum .. ından bu kadar tepki verdim yinede kusura bakmayın

ondan çevremle sağlıklı ilişkilerim yok iştee...

o zaman sen bilirsin, verilen cevaplardan da mermnun olmuyorsun
nette yardim ariyorsan, online terapi veren yerler var ama bu adamda israrliysan kusura bakma ama kendi kuyunu kendin kaziyorsun,sunu da unutma ki insanin kendine verdigi zarari baska kimse veremez

yaa konuşmıcam adamla diyorum .. daha bana yuva yıkan kadın sözleri ile yaklaşmayınnn...

biliyorum zaten adamla konuşmıcam ... ben sadece yaptığıma üzülüyorum..

kötü durumdayım diye kendimden vazgeçip çirkin yorumları yutayım mı .. hiç kusura bakma canım..

Aa çok takdir ettim seni şimdi. Afferin. Kötü durumdasın diye 2 çirkin yorumu yutma tabi, kendini iyi etmek için hadi bir mesaj atmayı daha dene.

Son düzenleme:
Kendiylesorunlu..

Evli ve çocuğu olan bir erkekten bekletin ne gerçekten merak ediyorum?

Birdefa günaha giriyorsun..''Bir ailenin yıkılmasına sallamasına sebep oluyorsun''

Aile ne demek? Bildiğini zannetmiyorum.Çünkü biliyor olsan

ailen sana bu terbiyeyi vermiş olsa, kendini böyle ''iğrenç'' bir durumun içine

sokamazdın..

O adam başka birinin EŞİ!

Kadının ve çocuğun yerine kendini koy.. Nasıl hissediyorsun?

Kendini bilen kişiler evli biriyle beraber olabilme ihtimalini bile aklının köşesinden geçmez.

BU NE DİNİMİZE NE AHLAK DEĞERLERİMİZE NEDE AKLIMIZA UYAR..

Gelelim senin meselene o adm eşinden boşanır seni alırmı zannediyorsun?

Buna inanıyormusun?

Hayır ayrılmayacak seninle gönlünü eğlendirip hevesini aldıktan sonra
evli bir adamla beraber olan kadının ileride
ona neler yapabiliceğini anlar ailesinin değerini anlar sende mendil gibi bir köşede kalırsın..

Hakediyormusun?

Fazlasıyla..

Diyelimki ayrıldı eşinden?

Sen bununla nasıl yaşayacaksın?

Vicdanın izin vericekmi 1gün bile mutlu olmana..?

Vicdanın izin verse bile o kadının o çocuğun hakkı ahı izin verecekmi mutlu olmana..?

HAYIR!!

Tanımam etmem seni buraya yazan okuyan kisme tanımaz..

Tepki alacaksın tabi..

Tanımadığım kimseye önyargılı davranmam ama ''bazı hikayeler insanın aynasıdır..''

Duymuşsundur dost acı söyler..

Nereden dost oluyoruz diyorsan, odalafın gelişi..

Seni bu konuda destekleyen birileri varsa, olduysa, olursa EMİN OL Kİ iyiliğini istemiyordur..

Yada ahlak sorunları vardır..Bir ihtimal daha var.. AKIL SAĞLIĞI yerinde değildir.

Ne zannediyordun böyle ahlaksızca bir duruma alkış tutulmasınımı?

Bak bir işi yapmak kolay..

Bir süre sonra hayatında hatırlamak istemediğin bir anı olacak bu..

Demedi deme!!! Aklını başına topla..Kimsenin günahına girip ahını alma..

Kendinide kesin bir mutsuzluğa sürükleme..

Aa çok taktir ettim seni şimdi. Afferin. Kötü durumdasın diye 2 çirkin yorumu yutma tabi, kendini iyi etmek için hadi bir mesaj atmayı daha dene.

yani bravoo bir dedim bin ah işittim.. moderatörden rica ediyorum şu konumu silsinler direkk ...ben daha fazla konuşamıcam zaten yoruldum hayattan bezdim şu andaa

ya ben konuşmıcam adamla diyorum.. boşansın felanda demiyorum .. zaten onla bir ilişkide istemiyorum ..

ah canım nasılda üzüldüm kıyamam ama aşk işte naparsın oluyo umudunu yitirme belki ayrılır ondan gibi bi teselli mesajı yazsaydım emin ol ben kendimden iğrenirdim! böyle konuda alkış tutcak değildim herhalde

herkes neden bu kadar acımasızca yorum yapıyorki bence ona doğruyu bulması icin yönlendirmeliyiz sonucta oda bi kadın kendini öldürsünmü şimdi allah allah akıl almak icin yazmış buraya işte doğruyu göstermeye calışsak nolur sanki

daha aşk diyor ya.. sizin algı sorununuz mu var.. okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz ??

ayrıca sanada alkış tut demiyorum.. istemiyorsan yorum yapma.. ben burda yardım bekliyordum senin azarlarını dinlemek değil.. adı üstünde derdin var bölümü .. hakaret et azarla kısmı değilllll

saol canım bende bunu demeye çalışıyorumm.. intihar mı ediyim ne diyorsunuz bir hata yaptımmm diee

üniversite öğrencisiymiş birde.. hey allahım bu gençlik nereye gidiyor yaa... onun evli olduğunu bile bile hala yakın davranmann.. ne diyeyiym allah ıslah etsin.. senin gibi sırf canı sıkılıyor diye elalemin evli adamlarına sarkanlar yüzünden kaç yuva dağılıyor..aklına başına devşirr biran önce illaki aşk meşk yaşamak istiyosanda git kendi yaşıtın yada evli olmayanlarla yaşa.. onların kökümü kurudu..

bende kendimi o durumdan kurtarmaya çalışıyorum zatenn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…