E kork bi zahmet. Cinsel koruma sektörü neden bu kadar gelişmiş sence? Adamlar dışarı boşalıverirdi iş biterdi o zaman.Cinsel ilişkim oldu ama içime bosalmadi. Yine de korkuyorum
Adet olmusum gibi bir şey geldiğini hissediyorum sonra baloncuk pıt ediyorBaloncuk derken? Biraz daha açar mısın belirtilerini
Kendisine güveniyorum da o yüzden. Öyle bir şey olsa ben bilirim ve sana söylerim zaten dediği için. Çünkü ikimizde çok dikkat ediyoruz benm kadar o da korkuyor.E kork bi zahmet. Cinsel koruma sektörü neden bu kadar gelişmiş sence? Adamlar dışarı boşalıverirdi iş biterdi o zaman.
Ekmek almaya diye çıkarsınız veya başım çok ağrıdı hap bitmiş falan der bi bahane bulur çıkarsınız imkansız değil ki :) Böyle ikilemde kalmaktan iyidir benceŞuan karantina durumu olduğu için çıkmam pek mümkün olmuyor ve ailemle yaşadığım için nasıl yaparım görülür diye de korkuyorum
Yalnız onların bilmesiyle ilgili değil mesele. Yani içine gelmeyince mesele bitmiş olmuyor. Zevk suyunda da sperm var illa boşalmasına gerek yok. Doktorlar bas bas bağırıyor güvenmeyin bu bir korunma yöntemi değil diye neden anlamıyorsunuz da sonra böyle diken üstünde oturuyorsunuz?Kendisine güveniyorum da o yüzden. Öyle bir şey olsa ben bilirim ve sana söylerim zaten dediği için. Çünkü ikimizde çok dikkat ediyoruz benm kadar o da korkuyor.
Şimdi bide 3 gün gecikti ya acaba test de çıkarmi?Ekmek almaya diye çıkarsınız veya başım çok ağrıdı hap bitmiş falan der bi bahane bulur çıkarsınız imkansız değil ki :) Böyle ikilemde kalmaktan iyidir bence
Çıkma ihtimali çok yüksek eğer varsa. Belirti de yaşadıysan eğerŞimdi bide 3 gün gecikti ya acaba test de çıkarmi?
Woow kimse zaten kocasına guvenmiyor da prezervatif kullanıyor.Kendisine güveniyorum da o yüzden. Öyle bir şey olsa ben bilirim ve sana söylerim zaten dediği için. Çünkü ikimizde çok dikkat ediyoruz benm kadar o da korkuyor.
Senden de baloncuk gelmisti di mi?Bugünün topigi hayirli olsuntest yap bacim
Sen işi bilmiyorsunE kork bi zahmet. Cinsel koruma sektörü neden bu kadar gelişmiş sence? Adamlar dışarı boşalıverirdi iş biterdi o zaman.
Adama güveniyormuş işteYani hem evli değilsiniz aileyle yaşıyorsunuz ve belli ki böyle bişey olsa tepki gösterecek bi aile, neden bile bile lades diyorsunuz ben cidden anlamıyorum
Haaaaaaa o zaman tamaaaaaaaaaaaamAdama güveniyormuş işte
Benim adetim 2 ay duzenliyse 3. Ay duzensizlesebiliyor. Hemen de panik olmak istemiyorum ama çok az kasık ve bel ağrısı olduğu için bilmiyorum. Bide normalde adetten 1 hafta önce göğsüm ağrırdi kasıklarım çok ağrırdı bu ay hiç biri olmadiÇıkma ihtimali çok yüksek eğer varsa. Belirti de yaşadıysan eğer
Benim yaptığım bir şey değilkaç yıllık vajina sahibiyim hiç baloncuk yapmadım ulan!
Onmilyonbin baloncuk geldiSenden de baloncuk gelmisti di mi?
Ay bi de annesinkaç yıllık vajina sahibiyim hiç baloncuk yapmadım ulan!
seninkinin vajina olduğuna emin misin?Benim yaptığım bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?