Evli değilim hamile olmaktan korkuyorum. Sizce hamile olabilir miyim ?

E kork bi zahmet. Cinsel koruma sektörü neden bu kadar gelişmiş sence? Adamlar dışarı boşalıverirdi iş biterdi o zaman.
Kendisine güveniyorum da o yüzden. Öyle bir şey olsa ben bilirim ve sana söylerim zaten dediği için. Çünkü ikimizde çok dikkat ediyoruz benm kadar o da korkuyor.

Şuan karantina durumu olduğu için çıkmam pek mümkün olmuyor ve ailemle yaşadığım için nasıl yaparım görülür diye de korkuyorum
Ekmek almaya diye çıkarsınız veya başım çok ağrıdı hap bitmiş falan der bi bahane bulur çıkarsınız imkansız değil ki :) Böyle ikilemde kalmaktan iyidir bence

Kendisine güveniyorum da o yüzden. Öyle bir şey olsa ben bilirim ve sana söylerim zaten dediği için. Çünkü ikimizde çok dikkat ediyoruz benm kadar o da korkuyor.
Yalnız onların bilmesiyle ilgili değil mesele. Yani içine gelmeyince mesele bitmiş olmuyor. Zevk suyunda da sperm var illa boşalmasına gerek yok. Doktorlar bas bas bağırıyor güvenmeyin bu bir korunma yöntemi değil diye neden anlamıyorsunuz da sonra böyle diken üstünde oturuyorsunuz?

Yani hem evli değilsiniz aileyle yaşıyorsunuz ve belli ki böyle bişey olsa tepki gösterecek bi aile, neden bile bile lades diyorsunuz ben cidden anlamıyorum

Çıkma ihtimali çok yüksek eğer varsa. Belirti de yaşadıysan eğer
Benim adetim 2 ay duzenliyse 3. Ay duzensizlesebiliyor. Hemen de panik olmak istemiyorum ama çok az kasık ve bel ağrısı olduğu için bilmiyorum. Bide normalde adetten 1 hafta önce göğsüm ağrırdi kasıklarım çok ağrırdı bu ay hiç biri olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…