Evli değilim hamile olmaktan korkuyorum. Sizce hamile olabilir miyim ?

Mune bazen bu dalga geçme mevzusu abartılıyor sanki. 8 sayfa yorum var 7 sayfası dalga geçmek için yazılmış. Burası karşılıklı bilgi alma, derleşme platformu. Bekar insanlar konu sahibi olunca bi alaya alma durumu oluyor. Hoş değil bence bu kadar fazlası, esprinin de dozunda yapılanı güzel.

pardon konuyla alakasi yok da 2008 den beri uye misiniz.. cok az mesajiniz ve emojiniz var sasirdim dogrusu.

Yazı stilinize göre bellllllkide olabilir belllllkide olmayabilir.

Ya zevk suyu içinde sperm bulundurur diyen arkadaşlar olmuş ama o olay öyle değil .
Eğer erkek 2 defa boşalırsa 2.ilişkideki zevk suyunda ilk boşalmasından kalan sperm bulunabilir ve bu hamilelik ihtimalini verebilir ..
Yani en azından ben öyle biliyorum ve öylesi daha mantıklı geliyor .

Baloncuk dediğiniz şey gaz . vajina dışarıya açık bir organ olduğu için vajinaya giren havanın orada sıkışmasından kaynaklanır o pıt diye gelen seste içeriye giren havanın çıkışıdır.

Geri çekilme işlemind3 bile hamile kalma ihtimali yüksek o kadar korunan insanlar var ona rağmen hamile kalıyorlar bence en kısa zamanda test yap herkeste farklı belirtiler olabilir benimde aynı hamilelik belirtilerim var diye sevinmiştim ama regl oldum belki geciktigin için öyle olmuştur

Belki de cok dusundun hamile miyim acaba diye o yüzden stresten regl olamadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…