pardon konuyla alakasi yok da 2008 den beri uye misiniz.. cok az mesajiniz ve emojiniz var sasirdim dogrusu.İnsanlarin yaşadığı hayattan size ne !!! Size mi düştü insanları çirkin bir şekilde yargilamak. Size göre günahsa siz çok mu temizsiniz. Hadsizligin safhalarını yaşıyorsunuz . Cahil, üsturubsuz kesimler
pardon konuyla alakasi yok da 2008 den beri uye misiniz.. cok az mesajiniz ve emojiniz var sasirdim dogrusu.
yok size sormadim melansu isimli uyeye sordum.Hayır daha 1 saat falan oldu üye olalı.
Evet 2008 yılından bu yana üyeyim. Neden sasirdiginiza şaşırmış bulunmaktayımpardon konuyla alakasi yok da 2008 den beri uye misiniz.. cok az mesajiniz ve emojiniz var sasirdim dogrusu.
cok daha fazla sayida mesaj ve emojiniz olsa sasirmazdim. pek aktif degilsiniz galibaEvet 2008 yılından bu yana üyeyim. Neden sasirdiginiza şaşırmış bulunmaktayım
Gerek duyduğum kadar aktif oluyorumcok daha fazla sayida mesaj ve emojiniz olsa sasirmazdim. pek aktif degilsiniz galiba
Bende bunu yazmak istedim de banlanırım diye korktumBanlılar sizi
Ne güldüm ya hepsi gitmişBende bunu yazmak istedim de banlanırım diye korktum
Bende baktım herkes gitmiş normal bu kadar geğiyeNe güldüm ya hepsi gitmişbizde gitmeyiz inşallah
Kan testi yaptır emin olmak içinBelki de cok dusundun hamile miyim acaba diye o yüzden stresten regl olamadın
Şimdi kan testi yaptirirsa istenmeyen gebelik bu sefer sisteme yansırKan testi yaptır emin olmak için
Ne gerek var kendini bu hale sokuyorsun ozaman kendine hakim olsaydın da bulunduğun bu duruma düşmeseydin haksızmıyımŞimdi kan testi yaptirirsa istenmeyen gebelik bu sefer sisteme yansır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?