- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.959
- 248
Hayır. Sadce adet olmadım dedim. Olursun çünkü ben eminim ddi olmazsa yarın adet söktürücu alayım ddi ama bilmiyorumkonu sahibi partnerine de benden baloncuk çıkıyor gebe olabilirim demedin inşaallah?
emin olmasin.. hap degil test alsin size. bir de gebe olsaniz ben eminim benden degil mi diyecek bu adam?Hayır. Sadce adet olmadım dedim. Olursun çünkü ben eminim ddi olmazsa yarın adet söktürücu alayım ddi ama bilmiyorum
İnternetten biraz baktım ama adetten bi 7 gün sonra test doğruyu veriyormus. Ben 3 gün olduğu icin doğru çıkacağını zannetmiyorumstresten gecikmistir. aklinizda boyle bir tereddut var. evdesiniz hareket halinde degilsiniz.. stres vs.. belirtiler de degisebiliyor. bir firsat bulup test yapin tuvalette yalniz kalabilirsiniz evde goren olmadan yapin.
değilsindir endişelenme. stres kaynaklı gecikme olabilir. yine de bi test al gizlice yap ailen senin tuvalete girmiyordur çöpte karıştırmıyordurHayır. Sadce adet olmadım dedim. Olursun çünkü ben eminim ddi olmazsa yarın adet söktürücu alayım ddi ama bilmiyorum
Yaw daha reglimin geçmesinin 3. Günü çıkmaz diyorlarE bacım daa kaç kere yazalım yarın sabah al testini yap.
regl gunu gelmeden de cikabiliyor. regl gunu de uc gun gecse de cikabiliyor. bazen gebelik olsa da cikmiyor. kisiye ve hamilelik hormonunun hcg nin yogunluguna gore degisiyor. uc dort liralik ucuz testler var. al ondan icin rahatlar.İnternetten biraz baktım ama adetten bi 7 gün sonra test doğruyu veriyormus. Ben 3 gün olduğu icin doğru çıkacağını zannetmiyorum
erken gebelik testleri var onlardan yapabilirsinYaw daha reglimin geçmesinin 3. Günü çıkmaz diyorlar
Peki yarın alcamregl gunu gelmeden de cikabiliyor. regl gunu de uc gun gecse de cikabiliyor. bazen gebelik olsa da cikmiyor. kisiye ve hamilelik hormonunun hcg nin yogunluguna gore degisiyor. uc dort liralik ucuz testler var. al ondan icin rahatlar.
Peki yarın aldırayim diğer günü sabaha yaparım artkdeğilsindir endişelenme. stres kaynaklı gecikme olabilir. yine de bi test al gizlice yap ailen senin tuvalete girmiyordur çöpte karıştırmıyordur
Bişey bilmeyen ben miyim korunmasız ilişki yaşayıp hamile miyim diye korkan sen mi? :dHamileysem de illa ki bi çözümü bulunur ama siz bir şey bilmediğiniz halde neden yorum yapiyorsunuZ
Evet korkan benim. Çünkü şu sıralar hastaneye gitme imkanım yok testin doğru sonucu verme ihtimalde yok. ama bir şey bilmeyende sensin... Keyfimden özelimi dökmuyorum buraya sadece bilmediğim bir şey varmı diye soruyorum ama sen Eğlenmek için kullanıyorsun burayı belli.Bişey bilmeyen ben miyim korunmasız ilişki yaşayıp hamile miyim diye korkan sen mi? :d
Pardon da madem o kadar korkuyorsunuz,neden o haltı yiyorsunuz. Hadi yapıyorsunuz önleminizi neden almıyorsunuz?Kendisine güveniyorum da o yüzden. Öyle bir şey olsa ben bilirim ve sana söylerim zaten dediği için. Çünkü ikimizde çok dikkat ediyoruz benm kadar o da korkuyor.
Ben anlatmaya çalıştığım da bu ama arkadaş kendi yediği naneyi kabul etmeyi reddettiği için gerçeği yüzüne vuran bize sarıyor :)Pardon da madem o kadar korkuyorsunuz,neden o haltı yiyorsunuz. Hadi yapıyorsunuz önleminizi neden almıyorsunuz?
Lan tamam artık yemiisim bi bok bitmiş gitmiş niye kabul etmiyim ki? Sadece bi bilginiz yoksa boş yorum yapmayın diyorum bir şey öğrenmek için daha yeni girdim burayaBen anlatmaya çalıştığım da bu ama arkadaş kendi yediği naneyi kabul etmeyi reddettiği için gerçeği yüzüne vuran bize sarıyor :)
İlişkinin üzerinden 12 gün den fazla zaman geçtiyse testte garanti çıkar adetinin 3 gün veya 7 gün geçmesi önemli değil. Önemli olan ilişkinin üzerinden kaç gün geçtiği. Birde bu ay çoğu kişi de gecikme oldu mevsimsel havalardandır gecikmenEvet korkan benim. Çünkü şu sıralar hastaneye gitme imkanım yok testin doğru sonucu verme ihtimalde yok. ama bir şey bilmeyende sensin... Keyfimden özelimi dökmuyorum buraya sadece bilmediğim bir şey varmı diye soruyorum ama sen Eğlenmek için kullanıyorsun burayı belli.
İnşallah öyledir.İlişkinin üzerinden 12 gün den fazla zaman geçtiyse testte garanti çıkar adetinin 3 gün veya 7 gün geçmesi önemli değil. Önemli olan ilişkinin üzerinden kaç gün geçtiği. Birde bu ay çoğu kişi de gecikme oldu mevsimsel havalardandır gecikmen
Şimdi diyecekler ki sana. "ama korumasız ilişkiye girmişssss"İnsanlarin yaşadığı hayattan size ne !!! Size mi düştü insanları çirkin bir şekilde yargilamak. Size göre günahsa siz çok mu temizsiniz. Hadsizligin safhalarını yaşıyorsunuz . Cahil, üsturubsuz kesimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?