Evli değilim hamile olmaktan korkuyorum. Sizce hamile olabilir miyim ?

stresten gecikmistir. aklinizda boyle bir tereddut var. evdesiniz hareket halinde degilsiniz.. stres vs.. belirtiler de degisebiliyor. bir firsat bulup test yapin tuvalette yalniz kalabilirsiniz evde goren olmadan yapin.

stresten gecikmistir. aklinizda boyle bir tereddut var. evdesiniz hareket halinde degilsiniz.. stres vs.. belirtiler de degisebiliyor. bir firsat bulup test yapin tuvalette yalniz kalabilirsiniz evde goren olmadan yapin.
İnternetten biraz baktım ama adetten bi 7 gün sonra test doğruyu veriyormus. Ben 3 gün olduğu icin doğru çıkacağını zannetmiyorum

Hayır. Sadce adet olmadım dedim. Olursun çünkü ben eminim ddi olmazsa yarın adet söktürücu alayım ddi ama bilmiyorum
değilsindir endişelenme. stres kaynaklı gecikme olabilir. yine de bi test al gizlice yap ailen senin tuvalete girmiyordur çöpte karıştırmıyordur

İnternetten biraz baktım ama adetten bi 7 gün sonra test doğruyu veriyormus. Ben 3 gün olduğu icin doğru çıkacağını zannetmiyorum
regl gunu gelmeden de cikabiliyor. regl gunu de uc gun gecse de cikabiliyor. bazen gebelik olsa da cikmiyor. kisiye ve hamilelik hormonunun hcg nin yogunluguna gore degisiyor. uc dort liralik ucuz testler var. al ondan icin rahatlar.

Bişey bilmeyen ben miyim korunmasız ilişki yaşayıp hamile miyim diye korkan sen mi? :d
Evet korkan benim. Çünkü şu sıralar hastaneye gitme imkanım yok testin doğru sonucu verme ihtimalde yok. ama bir şey bilmeyende sensin... Keyfimden özelimi dökmuyorum buraya sadece bilmediğim bir şey varmı diye soruyorum ama sen Eğlenmek için kullanıyorsun burayı belli.

Pardon da madem o kadar korkuyorsunuz,neden o haltı yiyorsunuz. Hadi yapıyorsunuz önleminizi neden almıyorsunuz?
Ben anlatmaya çalıştığım da bu ama arkadaş kendi yediği naneyi kabul etmeyi reddettiği için gerçeği yüzüne vuran bize sarıyor :)

Ben anlatmaya çalıştığım da bu ama arkadaş kendi yediği naneyi kabul etmeyi reddettiği için gerçeği yüzüne vuran bize sarıyor :)
Lan tamam artık yemiisim bi bok bitmiş gitmiş niye kabul etmiyim ki? Sadece bi bilginiz yoksa boş yorum yapmayın diyorum bir şey öğrenmek için daha yeni girdim buraya

İlişkinin üzerinden 12 gün den fazla zaman geçtiyse testte garanti çıkar adetinin 3 gün veya 7 gün geçmesi önemli değil. Önemli olan ilişkinin üzerinden kaç gün geçtiği. Birde bu ay çoğu kişi de gecikme oldu mevsimsel havalardandır gecikmen

İnşallah öyledir.

İnsanlarin yaşadığı hayattan size ne !!! Size mi düştü insanları çirkin bir şekilde yargilamak. Size göre günahsa siz çok mu temizsiniz. Hadsizligin safhalarını yaşıyorsunuz . Cahil, üsturubsuz kesimler

Şimdi diyecekler ki sana. "ama korumasız ilişkiye girmişssss"
Yaw zevk almıyoruz demek ki illa açık açık mi söyliyim bunu. Ve dışarıya doğru bosaldigini görüyorum ama yinede korkuyorum diyorum kimse anlamıyor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…