- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 53
- 28
Puhh yazıklar olsun sana insan o kadar senede 1 tane olsun baloncuk yapmaz mıdhdjsjsjsjaAy bi de annesin
Ciddi düşünüyoruz aileler tanıştı yaza nişan yapcaz inş. Ama sadece evlilik dışı ilişkiye giren benmişim gibi davranmazsaniz sevinirim.!Yani hem evli değilsiniz aileyle yaşıyorsunuz ve belli ki böyle bişey olsa tepki gösterecek bi aile, neden bile bile lades diyorsunuz ben cidden anlamıyorum
Vajinasindan baloncuk çıkaramayan da bi zahmet vajinam var demesinkaç yıllık vajina sahibiyim hiç baloncuk yapmadım ulan!
Konu sahibi yarın test al olsun bitsin, her insan vücudu aynı tepkiyi vermiyor mesela bazı kadınları ateş basar ben ise çok üşürüm hamile kaldigimda, yahut çok su içerim ya da göğüslerimde ki damarlar bariz belli olur gibi...Benim adetim 2 ay duzenliyse 3. Ay duzensizlesebiliyor. Hemen de panik olmak istemiyorum ama çok az kasık ve bel ağrısı olduğu için bilmiyorum. Bide normalde adetten 1 hafta önce göğsüm ağrırdi kasıklarım çok ağrırdı bu ay hiç biri olmadi
benim vajinam baloncuk yapmadı ama yaAy bi de annesin
Bi dahaki çocuğa insallahbenim vajinam baloncuk yapmadı ama ya
Mesele zina yapmanız vs değil orası beni ilgilendirmez. Korunmasız ilişkiye girip sonra hamile miyim diye korkuyorsunuz. Bi de adama güveniyorum diyorsunuz dalga geçer gibi. Diğer kadınlar eşlerine güvenmedikleri için 50 tane koruma yöntemi deniyor zaten, hı hı hep güvenmemekten. :)Ciddi düşünüyoruz aileler tanıştı yaza nişan yapcaz inş. Ama sadece evlilik dışı ilişkiye giren benmişim gibi davranmazsaniz sevinirim.!
şu mübarek günde konuştuğumuz konuya bak püüü baloncuklu vajina şu meşhur gazoz reklamını görünce bu konu gelir aklıma artıkVajinasindan baloncuk çıkaramayan da bi zahmet vajinam var demesin
Konu sahibi yarın test al olsun bitsin, her insan vücudu aynı tepkiyi vermiyor mesela bazı kadınları ateş basar ben ise çok üşürüm hamile kaldigimda, yahut çok su içerim ya da göğüslerimde ki damarlar bariz belli olur gibi...
Nasıl yaa ben iki baloncuk ikiz diye biliyodum????Ben baloncuklar olunca anladım hamile olduğumu, tek sayı geliyorsa oğlan çift geliyorsa kız diyorlar.
Ben baloncuklar olunca anladım hamile olduğumu, tek sayı geliyorsa oğlan çift geliyorsa kız diyorlar.
Bunun biraz yandan çarklısı.Eki Görüntüle 2626478
bele bi şey mi?
Hayır sayısına göre aa, çiftler kız.Nasıl yaa ben iki baloncuk ikiz diye biliyodum????
Peki yanlışlıkla baloncuğu patlatırsak hocamm?Hayır sayısına göre aa, çiftler kız.
Sadece 2 tane geldiyse şansına artık ne çıkarsa.
Kimisiseninkinin vajina olduğuna emin misin?
Cidden burası dalga geçme yerimi yoksa bildiklerini yaşadıklarınızı anlatıp yardımci olma yeri mi anlamadım?Bunun biraz yandan çarklısı.
Korunmasız ilişkiye girip sonra hamile olmaktan korkanlara takılıyoruz biz, yoksa tabiiiiiii ki öyle bi site değil :)Kimisi
Cidden burası dalga geçme yerimi yoksa bildiklerini yaşadıklarınızı anlatıp yardımci olma yeri mi anlamadım?
Benden böyle çıktılar inşallah bi aksilik olmaz...Hayır sayısına göre aa, çiftler kız.
Sadece 2 tane geldiyse şansına artık ne çıkarsa.
E bacım daa kaç kere yazalım yarın sabah al testini yap.Kimisi
Cidden burası dalga geçme yerimi yoksa bildiklerini yaşadıklarınızı anlatıp yardımci olma yeri mi anlamadım?
guvenmenizle ilgili bir durum degil.. icinize bosalmasa da gebe kalma durumu olabiliyor. zevk suyunda sperm bulunabiliyor.Kendisine güveniyorum da o yüzden. Öyle bir şey olsa ben bilirim ve sana söylerim zaten dediği için. Çünkü ikimizde çok dikkat ediyoruz benm kadar o da korkuyor.
Hamileysem de illa ki bi çözümü bulunur ama siz bir şey bilmediğiniz halde neden yorum yapiyorsunuZKorunmasız ilişkiye girip sonra hamile olmaktan korkanlara takılıyoruz biz, yoksa tabiiiiiii ki öyle bi site değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?