Evli değilim hamile olmaktan korkuyorum. Sizce hamile olabilir miyim ?

Yani hem evli değilsiniz aileyle yaşıyorsunuz ve belli ki böyle bişey olsa tepki gösterecek bi aile, neden bile bile lades diyorsunuz ben cidden anlamıyorum
Ciddi düşünüyoruz aileler tanıştı yaza nişan yapcaz inş. Ama sadece evlilik dışı ilişkiye giren benmişim gibi davranmazsaniz sevinirim.!

kaç yıllık vajina sahibiyim hiç baloncuk yapmadım ulan!
Vajinasindan baloncuk çıkaramayan da bi zahmet vajinam var demesin
Konu sahibi yarın test al olsun bitsin, her insan vücudu aynı tepkiyi vermiyor mesela bazı kadınları ateş basar ben ise çok üşürüm hamile kaldigimda, yahut çok su içerim ya da göğüslerimde ki damarlar bariz belli olur gibi...

Ciddi düşünüyoruz aileler tanıştı yaza nişan yapcaz inş. Ama sadece evlilik dışı ilişkiye giren benmişim gibi davranmazsaniz sevinirim.!
Mesele zina yapmanız vs değil orası beni ilgilendirmez. Korunmasız ilişkiye girip sonra hamile miyim diye korkuyorsunuz. Bi de adama güveniyorum diyorsunuz dalga geçer gibi. Diğer kadınlar eşlerine güvenmedikleri için 50 tane koruma yöntemi deniyor zaten, hı hı hep güvenmemekten. :)

şu mübarek günde konuştuğumuz konuya bak püüü baloncuklu vajina şu meşhur gazoz reklamını görünce bu konu gelir aklıma artık

Kendisine güveniyorum da o yüzden. Öyle bir şey olsa ben bilirim ve sana söylerim zaten dediği için. Çünkü ikimizde çok dikkat ediyoruz benm kadar o da korkuyor.
guvenmenizle ilgili bir durum degil.. icinize bosalmasa da gebe kalma durumu olabiliyor. zevk suyunda sperm bulunabiliyor.

konu sahibi partnerine de benden baloncuk çıkıyor gebe olabilirim demedin inşaallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…