Çok sagol hersey içinyalnız konun bdvde değilmiş.ben bdv ye açtın sandım.. şimdi baktım. bdv dışında konular kilitlenmiyor. ama üyeliğinin iptalini mune yapacaktır
rica ederim. Allah yardımcın olsun.Çok sagol hersey için
Ben evlendiğmde eşim askerdi kv yanında kaldımŞuan söylesem evlenelim der ama askerde nasıl olur ki?
Allah gönlüne göre versin tez zamanda hamiş olasın inşallah eteklerin anne ,anne diyen bebiklerle dolar (AMÎN) :))Keşke bizimde prezervatif patlasa hamile kalsam :))))
trbiyemi kızım evlilik dışı çocuk yaparken bana ahlak dersimi vermeye çalışıosun 7yıllık bide 13yaşından beri ha kızm. ayrıca çocuk olmuş glmiş burda aldorayımmı aldırmayayımmı aldırıp aldırmamak sana kalmış seni yargılamıyorum biraz sakin ol bn senin 7yıllık sevgilin oldunu nerden bileyim bunuda belirtseydin ya?Ağzınızı toplayin ya nediyosunuz siz ? Belirttiğim gibi 7 yıllık sevgilim ve biz zaten askerden sonra evlenmeyi dusunuyoduk terbiyesizligin bu kadar bu ağır kitaplardan sıkıldım gerçekten ya konuyu da hesabı da kapatmak istiyorum konuyu açıp yardımcı olurlar dedim ama daha çok sinirlerim bozuldu.
Vayy sinirlendirmeyintrbiyemi kızım evlilik dışı çocuk yaparken bana ahlak dersimi vermeye çalışıosun 7yıllık bide 13yaşından beri ha kızm. ayrıca çocuk olmuş glmiş burda aldorayımmı aldırmayayımmı aldırıp aldırmamak sana kalmış seni yargılamıyorum biraz sakin ol bn senin 7yıllık sevgilin oldunu nerden bileyim bunuda belirtseydin ya?
en iyisi babasına anlat bebeğin evlenir diosun evlendikten sonra hele bide çocuk varsa ailesi bakar sana bakamazmı bakar ortada torun var
dimi kuzum kalkmış bir mesajımı okumuş geri kalalanınıda okusayduya doğru düzgün ..Vayy sinirlendirmeyintubish imi heyt..:))
dimi kuzum kalkmış bir mesajımı okumuş geri kalalanınıda okusayduya doğru düzgün ..seviliosunn papatyammm
Sende tatlımm!...
Amin insallah canim :))Allah gönlüne göre versin tez zamanda hamiş olasın inşallah eteklerin anne ,anne diyen bebiklerle dolar (AMÎN) :))
Konuyu baştan aşagı okusaydın 7 yıllık ilişkim oldugunu anlardın. uzatmak istemiyorumtrbiyemi kızım evlilik dışı çocuk yaparken bana ahlak dersimi vermeye çalışıosun 7yıllık bide 13yaşından beri ha kızm. ayrıca çocuk olmuş glmiş burda aldorayımmı aldırmayayımmı aldırıp aldırmamak sana kalmış seni yargılamıyorum biraz sakin ol bn senin 7yıllık sevgilin oldunu nerden bileyim bunuda belirtseydin ya?
en iyisi babasına anlat bebeğin evlenir diosun evlendikten sonra hele bide çocuk varsa ailesi bakar sana bakamazmı bakar ortada torun var
sende dier yazdıklarımıda okusaydın konuyu baştan aşağı okudum ayrıca..Konuyu baştan aşagı okusaydın 7 yıllık ilişkim oldugunu anlardın. uzatmak istemiyorum
Bu nasıl bi düşünce sekli ya bizim orflerimiz toplumda olmasi gereken ve en guzelini yasadigimiz bir edebimiz var hanfendi. Bizim atalarimizdan gelen kültüre siz ve sizin gibi düşünceler batilastirmaya yobazlastirmaya calistikca bu devran boyle gider zaman gelir gün gelir sizin kizinizda aynini yapar bu benim dusuncem anne der bigün bi adamla ertesi gün baska adamla baska gün baska adamla duser kalkar bunu yasadiginiz zaman sığ düşüncenizden kurtulursunuz ancak baska türlü ne desek boş he gerçi siz onuda umursamazsiniz çünkü neydi kendi kararlari saygi duymak lazim demi. Sig dusunmemeliyiz.Özgür canım işte Türk kadını dediğin özgür olmalı sığ düşünmeyin ister sevgili yapar ister metres olur ister evlenir ister çocuk yapar ister aldırır kendi kararı kendi hayatı baskıcı toplumda yaşadığı için şu an bunu dert ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?