Evli değilim ve hamileyim.

Bu kız evlense daha ne olduğunu anlayamadan anne olacak.
Kayınpederi ve kayınvalide tarafından sürekli huzursuz edilecek.
Eşi belki önce onun tarafında olacak ama onun da yaşı çok genç olduğu için bir süre sonra bu kadar erken hayata atılmaktan sıkılacak. Kızı sorunları ila bir başına bırakacak.
Kız, tek başına bebeğiyle hayatta savaşırken belki de bıkacak. Yılacak. Bebeğini sevmesi gerekirken belki de herşeyin sorunlusu onu tutacak, yeterince annelik gösteremeyecek.
O Bebek ise büyüyüp annesinin babasının onun yüzünden zoraki evlendiğini görüp bu sevgisiz ortama doğmamayı dileyecek.
Kürtaj günahsa, bu yaşanacaklar günah değil mi?

Aldırma günah sevgiline söyle iznin de gelip nikah kıyın evlenin ne yapcan başka ee yanii

Sakın aldırma. O yavruma kıyılır mı hiç.. Önce sevgiline aç durumu.. Beraber konuşun bi. Olmadı nikah yaparsınız durumu ailene açarsın. Evlatlarısın sonuçta, sokağa atacak değiller. Sevgilin askerden dönene kadar ailenin yanında kalırsın..

yalnız konun bdvde değilmiş.ben bdv ye açtın sandım.. şimdi baktım. bdv dışında konular kilitlenmiyor. ama üyeliğinin iptalini mune yapacaktır

trbiyemi kızım evlilik dışı çocuk yaparken bana ahlak dersimi vermeye çalışıosun 7yıllık bide 13yaşından beri ha kızm. ayrıca çocuk olmuş glmiş burda aldorayımmı aldırmayayımmı aldırıp aldırmamak sana kalmış seni yargılamıyorum biraz sakin ol bn senin 7yıllık sevgilin oldunu nerden bileyim bunuda belirtseydin ya?
en iyisi babasına anlat bebeğin evlenir diosun evlendikten sonra hele bide çocuk varsa ailesi bakar sana bakamazmı bakar ortada torun var

Vayy sinirlendirmeyin tubish imi heyt..:))

geleceği nasıl bu kadar kolay gördünüz. ailenin bakış açısıda burada yazanlar gibiyse.
hamile kaldı terbiyesizlik yaptıki ( bana göre değil)
geldi oğluumla evlendi kafasına sahipse aile. o kızı evine alıp ezerlerse. başına kakarlarsa devamlı bunu.
ne kadar kolay sanıyorsunuz herşey.
konu sahibi okul var mı bbu arada. önce oku ekmeğini eline al. sonra evlen çocuk yap. sağlam dur ayaklarının üstünde. kimseye kv kp koca,kimseye muhtaç olmadan,kimseye kendini baktırmadan..

Konuyu baştan aşagı okusaydın 7 yıllık ilişkim oldugunu anlardın. uzatmak istemiyorum

Boşver artık tartışmaya gerek yok.biran önce söyle kocana

Konuyu baştan aşagı okusaydın 7 yıllık ilişkim oldugunu anlardın. uzatmak istemiyorum
sende dier yazdıklarımıda okusaydın konuyu baştan aşağı okudum ayrıca..
bn seni yargılamıorum bunuda belirttim özgirlük senin özgürlüğün istediğini yaparsın şimdi ortad bi bebek var bi yol bulmn bu yoldan en az zararla çıkman lzm

Bu nasıl bi düşünce sekli ya bizim orflerimiz toplumda olmasi gereken ve en guzelini yasadigimiz bir edebimiz var hanfendi. Bizim atalarimizdan gelen kültüre siz ve sizin gibi düşünceler batilastirmaya yobazlastirmaya calistikca bu devran boyle gider zaman gelir gün gelir sizin kizinizda aynini yapar bu benim dusuncem anne der bigün bi adamla ertesi gün baska adamla baska gün baska adamla duser kalkar bunu yasadiginiz zaman sığ düşüncenizden kurtulursunuz ancak baska türlü ne desek boş he gerçi siz onuda umursamazsiniz çünkü neydi kendi kararlari saygi duymak lazim demi. Sig dusunmemeliyiz.
Ay kusucam artik düşüncelerinize ya igrenc neler konusuluyo Allahim sen buyuksun..!!

Konu sahibi özgür falan değil, gizli kapaklı işler peşinde olduğuna göre.
Ne zaman ki kendi işi evi olur, kimseye hesap vermez. O zaman istediğini yapar. Ancak şu anda ailelere, sevgilisine ve bebeğe karşı sorumlu, mecbur.
Kendi zevkinin bedelini masum bir cana ödetmeye hakkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…