Evli değilim ve hamileyim.

Özgür canım işte Türk kadını dediğin özgür olmalı sığ düşünmeyin ister sevgili yapar ister metres olur ister evlenir ister çocuk yapar ister aldırır kendi kararı kendi hayatı baskıcı toplumda yaşadığı için şu an bunu dert ediyor

Bütün tripler bebeği görene kadardır kimsenin onu görmezden geleceğini sırtını döneceğini sanmıyorum o bi doğsun anneden çok ona sahip çıkarlar bence hiç şüphesi olmasın

O kadar emek veriliyor ki ah bir bilsen ahh bilseydin eğer yazamazdın bu satırları buraya o melek sahibi olmaya çalışan cefa çeken kadınların yaşadıklarını o kadar hafife almışsın ki . Böyle aldırma konusu geçince kan beyinlerine sıçrar çok normal . Anlayamazsın doğru çok net. Kimileri gecelerce ağlar yalvarır karnıma bir nur tanesi indir ya Rabbim die kimiside öldürmek için uğraşır kendi hataları yüzünden insanlar buna gelemiyor işte. Sen şimdi kedin hamile olsa gidip aldırır mıydın yavrularını yoksa bakarım ya Allah kerim mi derdin sonrasında mı tedbir alırdın

Acemi birlikten sonra 1 hafta izinli sin
te allahım yarabbim kızım sen valla çocuksun haa bu yaşta seviş sonra hamile kal çocuk asker sen öğrenci kızım sende akıl hiçmi yok?
ne die o işi evlenmeden yaparsın?
ha yaptın bi hata ne diye önlemini almazsın.
al işte çocuk seni kullanmış asker eğlencesşni senle yapmış gitmiş. o çocuğu isticekmi sanıon hayr istemicek aileside istemicek ne olcak olan seninle karnındaki günahsıza olcak ananın babanın yüzzüne nasıl bakcan .?

Daha cok kucukmussun canim ya. Ama kendinde ben bu bebege bakabilirim cesaretini goruyorsan tereddut etme. Zaten tek basina karar verme bebegin babasina bir an once soylemelisin ondan sonra beraber bi yol cizersiniz.

Asker eğlencesini sende yapmış gitmiş biraz ağır olmadı mı :)) ama ne diim cuk oturtmuşsun :))

Asker eğlencesini sende yapmış gitmiş biraz ağır olmadı mı :)) ama ne diim cuk oturtmuşsun :))
ama öle kuzum ergen deilki bu kız tamam kendi özgürlüğü ama bi işi yapıosa gerisini de düşüncekti bunkadr gözü karamıydı.
herhal çocuk kız başkasına gitmesin die çakmış beşliği gitmiş yada besbelli kullanmış başka açıklaması yok seven insan sevdiğine leke sürmez .

Böle olaylar gördükçe şunu demeden geçemiyorum kendime; insanoğluna bazı şeyler boşuna emredilmemiş.

Benim ve ben gibilerin cocugunun olmamasi tabi ki istenmeyen gebelik gecirenler degil. Ama biz bunu yasayip ne kadar zor oldugunu bildigimiz icin bu kadar sinirleniyoruz. Bu bi mucize cunku. Bir gun bu duruma dusunce cok guzel anlarsiniz diyemeyecegim. Ben sizin kadar tas kalpli degilim. Ama bu durumu da yasamadan kimsenin anlayabilecegini sanmıyorum. O yuzden lutfen bizim icinde bulundugumuz durumu kucumseyip asagilamayin...

Böle olaylar gördükçe şunu demeden geçemiyorum kendime; insanoğluna bazı şeyler boşuna emredilmemiş.
yani biz nasıl gidip evleniosak oda beklicekti evlenicekti ailesi istemiomuş balık baştan kokar ailesi istemiosa o iş illa bozulur zaten eninde sonunda olcak iş bu

Helallll

cnm çok güzel konuşmuşsun ben yargılamuorum özgür yaptıklarında ama bali önlemini alsaydı onu diorum hiç bir kişi sevdiğine leke sürmez yapmş bi cahillik ama şimdi napcak aldırsa günah aldırmasa bir sürü olay yaşıycak üzüldüm yani

Evet yargilamak bize dusmezdi ama buraya yazip yorum istemis elestirileri de goze almis olmali. Ben bu durumda yalnizca o gunahsiz yavruya aciyorum. Ya daha dunyaya gelemeden onu parcalayacaklar. Ya da anne babaasinin hatasi yuzunden cok karanlik bi dunyaya dogacak. Baska da kimseye yazik degil.

aynen öle biz bebeğimiz için çırpınırken o yavrucak belki istenmeyen bi evliliğn içine doğacak yadw doğmadan melek olucak

Aldırmak istiyorsanız yada doğurmak istiyorsanız bi an önce karar verjn 10 haftalik dan sonra kurtaj yapılmıyor yani zaman daraliyor

Aldırmak istiyorsanız yada doğurmak istiyorsanız bi an önce karar verjn 10 haftalik dan sonra kurtaj yapılmıyor yani zaman daraliyor
10 değil 8 o gülüm az kalmış 8drn sonra kalbi oluşmaya başladığı için yasal işlemler burda devreye girio yani sağlık problemi vesaire olmadığı durumda cezası büyük

10 değil 8 o gülüm az kalmış 8drn sonra kalbi oluşmaya başladığı için yasal işlemler burda devreye girio yani sağlık problemi vesaire olmadığı durumda cezası büyük
Ben oyle duymuştum duzelltigin icin teşekkürler :)

Ben oyle duymuştum duzelltigin icin teşekkürler :)
rica ederim . onun da bi canı var 5 haftalıkmış bnm bebeğim gibi .. üzüldüm yani biz bebeğimiz yaşama tutunsun diye uğraşıoruz bu durumda ne aldır ne aldrıma diyemiorum kendisi ve sevgilisi vericek kararı

Dogru babasi ve annesi karar vermeli . bebeginiz insallah iyi olur sizin icin dua edecegim kimin ettigi duanın kabul olacağı belli olmazmis .Allah kolaylik versin size moralinizi bozmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…