saolun şükür moralimi bu konuda hiçbozmadım alıcakta vericekte rabbim boynum kıldan ince. bi mektup var doğmamış çocuğundan annesine mektup diye.. ne zmn kürtaj konuları gelse o mektup aklıma gelio üzülüorumDogru babasi ve annesi karar vermeli . bebeginiz insallah iyi olur sizin icin dua edecegim kimin ettigi duanın kabul olacağı belli olmazmis .Allah kolaylik versin size moralinizi bozmayin
Cocugun saglikli dogmasini beklemek ve sorunlu hamilelikler cok zor benim annem canli bir bebek dogurana kadar 18 yil geçmiş ve 5 düşük 1 ölü doğumu varsaolun şükür moralimi bu konuda hiçbozmadım alıcakta vericekte rabbim boynum kıldan ince. bi mektup var doğmamış çocuğundan annesine mektup diye.. ne zmn kürtaj konuları gelse o mektup aklıma gelio üzülüorum
öle tabide bnm ki değerlerri artıo ama progesteronum 10.7 bunun düşük olması düşük yapmaya yol açıo ilaç kullanıoruz iğne yapılıo çocuk 3aylık olana kdr bu progesteron denen şey onu beslio oyüzden . duamızı edioruz gerisi rabbimin takdirine kalmışCocugun saglikli dogmasini beklemek ve sorunlu hamilelikler cok zor benim annem canli bir bebek dogurana kadar 18 yil geçmiş ve 5 düşük 1 ölü doğumu varama simdi tıp okadar ilerlediki eski saglik sorunlarinin caresi kolaylasti sukur
Allah hayırlısiyla kucağına almayi nasip etsinöle tabide bnm ki değerlerri artıo ama progesteronum 10.7 bunun düşük olması düşük yapmaya yol açıo ilaç kullanıoruz iğne yapılıo çocuk 3aylık olana kdr bu progesteron denen şey onu beslio oyüzden . duamızı edioruz gerisi rabbimin takdirine kalmış
amin inş.. isteyn herkese versin allah.Allah hayırlısiyla kucağına almayi nasip etsin
Kedim kisir, bakamayacagim icin tedbir aldim. Dogru sizi anlayamam ama sizinde baskalarini cok anladiginizi dusunmuyorum. Ben cocuk isteyen biri degilim. Omrum boyunca da olsun istemiorum. Tercih meselesi. Durumlari ayirt etmek lazim. Cocugunuz olmuyor diye zor durumda bi kadina sen ne olursa olsun dogur denmemeli yada bizim olmuyor sen de aldirma gunah denmemeli. Aldirmayip ne yapacak nasil yapacak bunu da soylesinler hayat kolay degil maalesef.O kadar emek veriliyor ki ah bir bilsen ahh bilseydin eğer yazamazdın bu satırları buraya o melek sahibi olmaya çalışan cefa çeken kadınların yaşadıklarını o kadar hafife almışsın ki . Böyle aldırma konusu geçince kan beyinlerine sıçrar çok normal . Anlayamazsın doğru çok net. Kimileri gecelerce ağlar yalvarır karnıma bir nur tanesi indir ya Rabbim die kimiside öldürmek için uğraşır kendi hataları yüzünden insanlar buna gelemiyor işte. Sen şimdi kedin hamile olsa gidip aldırır mıydın yavrularını yoksa bakarım ya Allah kerim mi derdin sonrasında mı tedbir alırdın
Ağzınızı toplayin ya nediyosunuz siz ? Belirttiğim gibi 7 yıllık sevgilim ve biz zaten askerden sonra evlenmeyi dusunuyoduk terbiyesizligin bu kadar bu ağır kitaplardan sıkıldım gerçekten ya konuyu da hesabı da kapatmak istiyorum konuyu açıp yardımcı olurlar dedim ama daha çok sinirlerim bozuldu.te allahım yarabbim kızım sen valla çocuksun haa bu yaşta seviş sonra hamile kal çocuk asker sen öğrenci kızım sende akıl hiçmi yok?
ne die o işi evlenmeden yaparsın?
ha yaptın bi hata ne diye önlemini almazsın.
al işte çocuk seni kullanmış asker eğlencesşni senle yapmış gitmiş. o çocuğu isticekmi sanıon hayr istemicek aileside istemicek ne olcak olan seninle karnındaki günahsıza olcak ananın babanın yüzzüne nasıl bakcan .?
ermişsin desem değil. sonraki sayfalara şöyle bir baktım. ahada ne göreyim. evet. sen erdin:)Aldırmak mı dedinn??? Bence hemen yere yat ve ölü taklidi yap. Biz buralarda kürtaj sevmeyiz.
Çok sagol gerçekten yardımcı olmak yerine bin kat üstüme geldiler hem konuyu hem üyeliği iptal etmeye calışıyorum şimdibu arada kimseyi kaale alma burada. aldıracaksın. çocuğu olamayanların bu konuyla alakasınıda anlamıyorum. sanki sizlerin çıocuğunuzun olmamasına sebep gibi kıza saldırmayın. manttık şart
bu kişiler ve düşünceleri hep böyle. hırslarını senin gibilerden alırlar. ne alakaysa. sanki sen sebep oluyorsun bu duruma. herkesin hayatı kendine.Çok sagol gerçekten yardımcı olmak yerine bin kat üstüme geldiler hem konuyu hem üyeliği iptal etmeye calışıyorum şimdi
Teşekür ederimbu kişiler ve düşünceleri hep böyle. hırslarını senin gibilerden alırlar. ne alakaysa. sanki sen sebep oluyorsun bu duruma. herkesin hayatı kendine.
Mune ,a yaz. profiline. üyelik iptali de. edecektir.
Bizim turk milletinde adettendir azi olan konusur. Kotu yorumlari duymamazliktan gel. Kendisi boyle bi durum yasamadi diye acaba benimde bir kizim olurmu bu hayatta? Diye dusunmezler. Hayat senin beden senin ruh senin. Illa evlenmek istemesenizde kimse karisamaz zaten benim sahsi fikrim kimseye bunun aciklamasini yapmak zorunda degilsin. Ama insanlarin cahil yorum yaptigi kadar seninde cahilligin var korunmadiginiz icin... Yasinda kucuk oldugu icin tek basina bi karar alma sevgiline muhakkak bir an once soyle ve ona gore bir yol cizin bence. Bu tek basina alacagin bir karar olmamali. iki secenegin var zaten fazla bi secenek yok tatlim..Ağzınızı toplayin ya nediyosunuz siz ? Belirttiğim gibi 7 yıllık sevgilim ve biz zaten askerden sonra evlenmeyi dusunuyoduk terbiyesizligin bu kadar bu ağır kitaplardan sıkıldım gerçekten ya konuyu da hesabı da kapatmak istiyorum konuyu açıp yardımcı olurlar dedim ama daha çok sinirlerim bozuldu.
hesabı bu soru için açmıştım nereden kilitileyebilirimkonunuda kilitlet.. kapat. kürtaj denen şey bu dünyada varsa yaptırırsın . geciktirme süreyi. bundan sonrada lütfen korun. doktorun sana ne yapman gerektiğini anlatacaktır
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/mune.11473/hesabı bu soru için açmıştım nereden kilitileyebilirim
Farkettim insanlar gerçekten cok insafsızhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/mune.11473/
mune nin profili bu. üyeliğinin iptalini ve konunun kilitlenmesini istiyorum yaz. online olunca kilitleyecek ve iptal edecektir.
. konun devam ederse sen daha çok linç yaşarsın burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?