Evli değilim ve hamileyim.

Cocuklar askerden izine gelmis evcilik oynarken olmus olan ablalari o simdi asker cani neler ister durumu

Fake değilim gerçek bu konu. Ve kendisi benim çocukluk askm 7 yıllık sevgilim oluyor kendisi zaten evlenmeyi dusunuyoduk ama askerden gelmesini bekliyorduk ve şuan askerde lütfen son cumlenizdeki çirkin lafı kendinize saklayin

cok acımasızca elestırmıssın kardesım ya.. herkes aynı degılkı.. uzulmustur bunu okuduğunda sımdı.. bı umut hıc tanımadığı kısılerle dertleşmek ıstemıs.. Bırbırımızı sevelim herkesın sınavı farklı ıste hayat bu..

Zaten hangı kaynana gelınını sevıyor kı?
1000 de 1 bı tane çıkar. Ama durumunuz ınanın suan çok zor aldırmak bence olmamalı çok buyuk bı vebal & vicdan azabı nasıl alıcaksınız o masumun canını sızın 2 dk lık zevkınızın pişmanlığı onun ölümü olmamalı. Konuştukça kotu oluyorum.

Büyük bi hata yapmışsın ama kesin aldırmalısın. Bidaha da korunmadan yapma...

Benim sexin ne demek olduğunu öğrenmem 12 yaşında falan oldu hani "o oraya seymis aaa ehehe" falanken insanlar o yaşta sevgili yapıyomuş tebrikss.

Ne denirki benden bir yaş küçükmüşsün ve ben kendimi o durumun içinde düşünemiyorum. Sizde planlı programlı hareket etseydinizde olan ne küçücük cana olsaydı ne de kendinize.

nasıl yanlıslıkla yazıyorsun yahu
yanlıslıkla yazılabılecek bırsey degılkı
Benimki de yanlış düzeltilmiyor da.. Kaldı öyle 2 senedir
Üye olurken nicki de yaşı da salladım gitti bu kadar bağımlı olacağımı bilmiyodum

Kürtaj süresi 10 haftayakadar eğer çoçuğa bakamam sorumluluk alamam diyorsun git aldır yaşın genç zaten

Kesinlikle aldir. 20 yas cok cok erken bir yas. Ogrenci degil misin? Bosver bebegi, evlenmeyi, oku, meslek sahibi ol, sonra cok pisman olursun. Ev hanimi olup cocuk bakmakla gecmez bir omur. Gez dolas eglen, hayatin tadini cikar.

Benimki de yanlış düzeltilmiyor da.. Kaldı öyle 2 senedir
Üye olurken nicki de yaşı da salladım gitti bu kadar bağımlı olacağımı bilmiyodum
hadı yaa
benımde huyum bıyere bılgıler gırıyorsam ılla dogru ıtınalı gırerım sınav kagıdı doldurur gıbı

Zor bir karar. Keşke bu noktaya gelmeden önlem alsaydın ama bence aldır. Nikahla bitmiyor ki iş. Para lazım, psikolojik destek lazım, bir sürü şey lazım. Kolay mı anne olmak. Yıllarca isteyip plan yapanlar, kendilerini hazırlayanlar bile ne kadar çok bocalıyor.Yaşın çok küçük hala okuyormuşsun. Paran pulun olsa, ailen arkanda olsa doğur büyüt. Güzel bir hayat sunamayacağın bir bebeği dünyaya getirme derim ben

Asla aldırma büyük günah diyemicem başka arkadaşlar gibi eğer o günahsa yaptığın şey de zinaya girer o da günah öyle düşünürsek.
Madem böyle birşey yaptınız korunmadınız mı?

O kadar cok okuyoruz ki burda bu tarz konulari. O yuzden bu sekilde yaklastim. Ve ilk okudugumda sinirlerim bozuldu. Kendi hayatimi sorguluyorum boyle seyleri gordukce. Bizim cocugumuzun olmasi mucize gibi bisey suanda. Ama sizin korunurken prezervatif patliyo ve sans eseri hamile kaliyosun. Konuya nerden bakacagimi bilemedim. Gercek dusuncem su ki eger dedigin gibi 7 yillik birliktelikse gercekten seviyosaniz evlenin. Ama suanda bu bebegi kime nasil aciklarsiniz bilemiyorum. Her halukarda evlilik dışı oldugu anlaşılır.

Çok tesekkur ederim gerçekten yaziyi yazdigima pişman oldum öylesine insafsız yorumlar yapıldığı

Canım madem bu kadar uzun süredir birliktesiniz ve evlenecektik zaten diyorsun ozaman o masumun günahına girme bir an önce sevgiline konuyu anlat ve gerekeni yapın eğer gerçekten ilişkinden karşındakînden kendinden ve sevginizden eminsen burda bir çoğumuz çocuk sahibi olmak için mucizeler beklerken Allahın bahşettiği bu güzelliğe kıyma ama yok öbür türlüyse sağlıklı bi aile ve Gelecek sağlıyamicağın Çocuğuda dünyaya getirme yani çok iyi düşünüp karar vermeniz lazım babasıyla ortak karar ama. Hakkında hayırlısı olsun

Öğrencisin sevgilin asker ve ne senin nede onun ailesi bu durumu kabul etmez diyorsun..
O zaman aldırmalısın en doğrusu bu hatanızın bedelini ödersiniz ikinizé de ders olsun. Bu Nasıl bir rahatlık yav bir anlık hata değil bilinçli cinsellik var prezervatif takılmış patlamış mış mış ne diyeyim yazık.

Nys aldırmazsan seni bekleyen sıkıntıları biliyorsun yazmaya lüzum yok. güçlüyüm altından kalkarız diyorsan yolun açık olsun bebeğin hayırlı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…