Konu sahibi fake mi gercek mi anlamadim ama gercek hayatta bunun gibi bi cok ornek var. Iki dakikalik zevk .. Ondan sonra ' ahh vahh napicam ben.. Aileme de soyleyemem ki' ..Minicik bi cana kiyiyolar biz cocuk cocuk diye ölürken.. Ne bileyim bu da boyle bi vicdan demek ki.
Aldir gitsin universite bitine kadar 2 3 sevgilin daha olur yolun uzun..
Fake değilim gerçek bu konu. Ve kendisi benim çocukluk askm 7 yıllık sevgilim oluyor kendisi zaten evlenmeyi dusunuyoduk ama askerden gelmesini bekliyorduk ve şuan askerde lütfen son cumlenizdeki çirkin lafı kendinize saklayinKonu sahibi fake mi gercek mi anlamadim ama gercek hayatta bunun gibi bi cok ornek var. Iki dakikalik zevk .. Ondan sonra ' ahh vahh napicam ben.. Aileme de soyleyemem ki' ..Minicik bi cana kiyiyolar biz cocuk cocuk diye ölürken.. Ne bileyim bu da boyle bi vicdan demek ki.
Aldir gitsin universite bitine kadar 2 3 sevgilin daha olur yolun uzun..
Biz zaten evlenmeyi dusunuyorduk
ne zaman acemi birlikten sonra 1 hafta izin veriyorlarmış yeni mi çıktı benim kocama hiç izin vermemişlerdi hatta tam bilmiyorum da kendi imkanıyla usta birliğine gitmek isteyenlere ertesi gün teslim olma zorunluluğu vardı. tabi bir haftaya gerek yok hamile kalması için insanlar konu bu değil...
insanlar bebek sahibi olmak için deli gibi uğraşırken söyleyecek söz bulamıyorum ...[/QUOTE sizin esinizi bilemem ama benim ki 1 hafta izine geldi
Benimki de yanlışnasıl yanlıslıkla yazıyorsun yahu
yanlıslıkla yazılabılecek bırsey degılkı
Benimki de yanlışdüzeltilmiyor da.. Kaldı öyle 2 senedir
Üye olurken nicki de yaşı da salladım gitti bu kadar bağımlı olacağımı bilmiyodum
20 yaşındayım 5 haftalık hamileyim evlilik dışı hamile kaldım aldırsam mı bilemiyorum ? Sevgilime daha söyleyemedim söylesem eminim hemen gerekli olanı yani evlenme isini onaylar zaten evlenmek istiyorduk ama kendisi asker ve daha 11 ay var bu süreçte ne yaparım tek başıma ? Lütfen bi yol gösterinSevgilimin annesi ve babası beni istemiyor oda var onlarda bana sahip çıkmaz evlensek bile aileme ise korkudan söyleyemiyorum bile
O kadar cok okuyoruz ki burda bu tarz konulari. O yuzden bu sekilde yaklastim. Ve ilk okudugumda sinirlerim bozuldu. Kendi hayatimi sorguluyorum boyle seyleri gordukce. Bizim cocugumuzun olmasi mucize gibi bisey suanda. Ama sizin korunurken prezervatif patliyo ve sans eseri hamile kaliyosun. Konuya nerden bakacagimi bilemedim. Gercek dusuncem su ki eger dedigin gibi 7 yillik birliktelikse gercekten seviyosaniz evlenin. Ama suanda bu bebegi kime nasil aciklarsiniz bilemiyorum. Her halukarda evlilik dışı oldugu anlaşılır.Fake değilim gerçek bu konu. Ve kendisi benim çocukluk askm 7 yıllık sevgilim oluyor kendisi zaten evlenmeyi dusunuyoduk ama askerden gelmesini bekliyorduk ve şuan askerde lütfen son cumlenizdeki çirkin lafı kendinize saklayin
Çok tesekkur ederim gerçekten yaziyi yazdigima pişman oldum öylesine insafsız yorumlar yapıldığıcok acımasızca elestırmıssın kardesım ya.. herkes aynı degılkı.. uzulmustur bunu okuduğunda sımdı.. bı umut hıc tanımadığı kısılerle dertleşmek ıstemıs.. Bırbırımızı sevelim herkesın sınavı farklı ıste hayat bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?