- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Aynı şeyi söylüyoruz farkında mısın? Ben zaten kendi babama denemediğimi bırakmıyorum. Ne burada ne reel hayatımda. Zamanında bize bunları yaşatmasına müsaade ettiği için anneme de kızıyorum. Onun acizliği yüzünden bu adama tahammül etmek zorunda kaldığımız zamanlar için kızıyorum. Evin içinde yere düşmüş para varsa arayıp bulalım ekmek alalım karnınız doysun diye ağlayan annemi affetmek babamdan daha kolay oldu. Fakat biz aç yatarken antalyada lüks otellerde evli olduğunu bildiği kendisi de evli olan o... kadınla para yerken babam kadar o kadında benim günahıma girmiş oluyor. Hem o parayı yediren hem yiyen benim günahıma girmedi mi ?
Senin yaşadıklarından daha azını yaşadığımı zannediyorsun hala ama yanılıyorsun. Burada amaç acıları yarıştırmak değil lütfen bunu anla. açılan konu itibariyle kadından bahsediliyor bende konu içeriğine göre yorum yaptım ki yorumumda yazdığım her şey kelime kelime erkek içinde yazıldı. Bu kadınlar için ne düşünüyorsam milyon katını erkekler içinde düşünüyorum.
Yanlis anlama ben hicbir zaman senin daha az seyler yasadigini dusunmedim hatta niyeyse benzer hayatlar yasadigimizi dusundum bende bazen yasadigimiz duruma neden olarak annemin acizligini gorur anneme kizarim ama ne yazik ki oyle bizim dusundugumuz gibide olmuyor
Benim annemin tahsili yok kucuk yer ayrilsa calisabilecegi yapabilecegi bir is yokmus zamaninda eee arkada ailede olmayinca belki mecburen katlanmis senin anneninkide belki benzer bir durumdur
Ama annemi yillarca suclafiktan sonra simdi ogrenilmis caresizligi ben yasiyirum onu fark ettim hala babamdan korkuyorum hala 5 lira isterken (ki istemem icinde cok mecbur kalmis olmam gerekiyor) gunlerce dusunmem falan evet anneme kizmisim ama annemden farkli davranmamisim
Suan babanin durumu nedir peki