Forumda da denk geliyorum Adam evli hatta çocuğu var. Herkes aynı şeyleri yazıyor: karısıyla zaten anlaşamıyormuş, sevmiyormuş, boşanacakmış. Allah aşkına sizde hiç akıl yok mu? Vicdanda mı yok? Böyle bir günaha Nasıl ortak olabiliyorsunuz ? Nasıl o kadının çocuklarının ahını alabiliyorsunuz? Hepsi de bir de ağlıyor o kadınlar için çocuklar için. Sizde zerre kadar merhamet duygusu olsa daha Adamın evli olduğunu duyduğunuz an uzaklaşırsınız. Aşk mış sevgiymiş. Aşkınız da sevginiz de batsın. Bir de yok işte ben böyle hayal etmemiştim vs diyorsunuz. Bunun adı başka bir şey de.. Neyse.
Bunları kim olarak yazıyorum biliyor Musunuz? Ben bu laflara çok aşinayım. Babamda yaşadık biz bunu. Ben 18 küçük kardeşim 7 yaşındaydı.
Aynı şeyleri duydum
-zaten anneni sevmiyormuş( evet ondan 20 yıl aynı yastığa baş koydular )
-ben hiç böyle hayal etmemiştim( başka erkek mi kalmadı)
-ben beyaz gelinlik giyemedim sen giydin( benle kendini ne diye kıyaslıyorsun ben evli Adamla mı ilişki yaşadım bir de Adam evliyken KAZAYLA hamile mi kaldım)
Aldığı ahların haddi hesabı yok. Sadece annemin ahı yeter ona yerin dibine girmesi için.
Şimdi sevgili genç kızlar
Ben de gencim bakın 22 yaşındayım. Benim de kalbim var hormonlarım var ama ondan evvel bazı değerler vardır ahlak gibi vicdan gibi. Ben evliyim hem de kendimden 14 yaş büyük biriyle. Evli olduğunu duyduğum an sen yoluna ben yoluma derdim. Ben de aşık oldum ama birinin ahını alacak kadar düşmem asla
Bakın kınamıyorum insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Gerçi yaşadım da tekrar yaşayacak takatim yok. Lütfen hem kendi hayatınızı hem başkalarının hayatını mahvetmeyin. Bugün eşine yalan söyleyen yarın size de söyler. Bugün onu aldatan yarın sizi de aldatır unutmayın
Evet ben burdayim evet bende evli bir erkege aşığım ama keske basligi evli erkeklere asik olanlar degilde evli erkeklerle beraber olanlar diye acsaydiniz
Kırk yıl dusunsem aklima gelmeyecek biseydi insan kalbinin bekcisi degilmis kalbine mani olamiyormus bende ilk defa o zaman anladim ama aşik olmak baska bunu fiiliyata donusturmek başka birşey zaten is nedeniyle giruduyorduk suan gorusmutoruz ama sunu soyleyeyim ben o hep anlayacak diye odum kopardi ozellikle o hissetmesin diye o bizim odamiza geldiginde ben baska isler bulur o odadan cikardim
Anlamasin diye ne kadar cabaladiysamda bir o kadarda icim sızladı parca parca oldu
Evet belki inanmayacaksiniz ama bende cok geceler dua ettim hatta bazen kendimden cok esi icin dua etmisimdir Allah yuvalarina omurluk huzur mutluluk nasip etsin diye
Ama hicbir zamanda yuvasina goz dikmedim napayim ne edeyimde bu insani bastan cikarayim diye bi fitne dusunmedim nasıl yaklasirim nasil samimi olurum diye dusunmedim
Onun basit saglik sorunlari vardi ama o ne zaman hastalansa benim canimdan can giderdi sanki (ben cocuk degilim yasim kucuk degil ama belkide inanmazsiniz ) o her hastaliginda keske ona gwlecegine bana gelseydi diye dusunurdum
Dahada yazabilirim hislerimi duygularimi ama Kotü Kadin yaftasi yiyip hakarete ugramak icin bu kadari yeterli saniyorum
Aşik olmak baska o insanin yuvasina karisinin yerine goz dikmek bambaska seyler
Konu sahibi sizin vede bircok yorum sahibinin yorum yaptigi gibi bekar erkek kalmadigindan degil kalbimize soz gecirme sansimiz olmadigi icin asik olduk
Ama bende sizin kadar evli erkekle birlikte olan kadinları masum bulmuyorum ama bu kadar insan ikinci kadinlari suclarken bence ilk olarak vefasizligin sahibi erkek suclanmali
Bir erkek ayni yastiga bas koyfugu karisina cocuklarininin anasina hastaliginda zor zamanlarinda yaninda olan kadina vefasini unutup onun sevgisini unutup ihanet ediyorsa oncelikle o kocayi o evliligi bi suclayin derim