• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkeğe aşık olan kadınlar

He canım ben 30 yıllık karısıyım 2günlük or..degil, aradaki farkı anlayamıyorsan seninde yaran var demek. Yemezler tatlış, öyle kolay degil yuva yıkmak daha sana yazıp seviyene düşmeyecegim. Son söz or.kullanılırsın...
Bu nasıl üslup böyle. Burada kimseye karşı böyle cümleler kuramazsınız.

He he biz yemeyelim or..lar yesin. Leşçiler.. Kocam melek gibi tatlış, birazda biz yaşayalım,nikahlı kocam.. Or..laramı pabuç bırakcaz onlar kullanmak için tatlış..

elalemin pis hastalıklı yatağından çıkıp senin yatağına geliyor yiyorum diye gurur duyuyosun..ye tabi sende mide genişmiş baya şey alır..

Ayrı bir konuda bence hayatınızı anlatın belki içlerindeki gücü hikayenizle bulurlar.

Evet hikayem aslında çok geniş bu yazdıklarım sadece içinden süzebildiklerim ve bununla da örnek alınabileceğini düşünüyorum

Ben şiddete karşıyım ama evli erkege yada kadına aşık oldum diyen zavallıcıklar hariç onlar her türlü şiddeti hakediyorlar.

He canım ben 30 yıllık karısıyım 2günlük or..degil, aradaki farkı anlayamıyorsan seninde yaran var demek. Yemezler tatlış, öyle kolay degil yuva yıkmak daha sana yazıp seviyene düşmeyecegim. Son söz or.kullanılırsın...
Tatlış? Seviye? :skandal:
Hı hı görürsem söylerim. :KK53:

30 yılınızı vermeniz size bir mertebe kazandırmaz.

Kendinize saygınız yokki bana saygı duymanızı bekleyeyim.

Size cevap yazmayacağım.

Canı isteyen istediğini yazsın, hayatımı yaşıyorum,. Allahıma bin şükür saglıgım yerinde, işim param herşeyim var.hayat bana güzel. Aklınızı kullanın hanımlar ilk aldatmada yuva yıkılmaz, süründürün erkekleri, kraliçeleri olursunuz, or.lar ellerinin kirleri..

Ne diye boyle fikir beyan etmeli konular acilir onu anlamiyorum ben.Hayir bir sonuca varilmayacak bosuna enerji,vakit kaybi.Sonu banla bitecek bos yere.
Evet. Uzlaşma olmayacağı belli bir konu bu. Boşuna ban yediğimizle kalıyoruz.

Benim başıma böyle birşey geldi eşimin telefonunda bi mesaj gördüm bende kadina mesaj attim senn numaranin benm Kocamda ne isi var dedim.. Kadin işte arkadaşim falan dedi neyse ben sert bi mesaj attim bana dönüp te senn kocanla aranda problemn varsa benmle ne alakasi var dedi.. Ben delirdim gün icersinde esimin bana attigi mesalarin resmini çekip kadina yolladim bana bu şekil aşik olan adamla ne gibi bi problemm olabilir dedm.. Yani adam disarda bi kadinla muhabbet etti die evdeki kadin basit sevilmeyen bir kadin olarakmi görünüyor anlamadim.. Nasil bir kurgu oluşuyor kafalarda bin senede erkeksiz kalsam evli adamla ne işim olur yaaa!!!
Keşke herkes aynı zihniyete sahip olsa ama nerde. Ahlaksızlık diz boyu.

Canı isteyen istediğini yazsın, hayatımı yaşıyorum,. Allahıma bin şükür saglıgım yerinde, işim param herşeyim var.hayat bana güzel. Aklınızı kullanın hanımlar ilk aldatmada yuva yıkılmaz, süründürün erkekleri, kraliçeleri olursunuz, or.lar ellerinin kirleri..
Size zerre saygısı olmayan bir adamın ahlakı boyuna kadar batmış bir adamın kraliçesi olmak ne kazandırır? Kendinizi kandırınız. Paraya tapmak kolay. Bazı şeyler parayla sahip olunmaz. Bkz: GURUR

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdiklarin temiz tantanis sikinti yok :KK45:
Ya bunlar hep siyasetin kapatilmasi.Kendimi sacma sapan yorumlar yaparken buluyorum 2 3 gundur burda :olamaz: Mune abla buralari okuyacaksan da duy sesimiziii.Acin su bolumu buralarda heder oluyoruz:işsiz:
Evet açsa da kendimizi Adanada Swinger.., kimin köpeği gibi konulara versek :D

Söz uslu durcaz müdürüm.

Uçur beni Mune Mune abla :KK53:

Bu ikinci kadınlı aldatmalı konular için başka bir bölüm açılsa da ben o bölüme banlı olsam giremesem olmaz mı ya ?
Hep bu konularda banlanıyorum
Bayram tatilinde kksız koma beni :KK17:

Yaptıkları terbiyessizliğin adı aşk olmuş. Pehhhh.. Kılıfını da iyi uyduruyorlar. Evliyse adam direk uzaklaşırsın bu kadar basit. Bu tarz insanların kendilerine saygısı yok ki.. Karşıdaki kadına olsun

Back
X