Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

Biliyor evli olduğunu. Biraz büyüsün kızıma da göstericem mesajları, görsün nasıl bi babası olduğunu...
Ee kıziniza gösterip psikolojisini bozunca ne geçecek elinize . İşiniz gücünüz var mi sizin ? Bellik uzun süreli ve başka sorunlar var evliliginizde bişey yapmayı düşünüyor musunuz ? ( Ben sizden beklemiyorum somut bir adim nedense ) ha yok somut bir adım atmam , atamam diyorsanız boşverin kurcalamayin daha fazla kabullenip mutlu olmaya çalışın kızınızla . Çünkü kurcalayip o evde yaşamaya devam etmek daha çok üzer sizi

Öyle evet ben de öyle düşündüm hatta belki beni bile kötüleyebilir ona, kıskandı, saçmaladı ben de kızdım bağırdım vs diye. Biraz kendime gelince anneme anlatıcam, en doğru yolu o gösterir.

bende aldatma göremedim konuşmalarda ama gereksiz yere fazla samimilik ve laubali konuşmaları var. eşiniz de ilgili gibi konuşmalar da bir de gitmek istemesi saçma. ben kaldıramazdım herkes karşı çıkmış ama kıza da yazardım

İlahi güldürdünüz beni :) ya işte kendilerini fasulyeden nimet sayacaklar ondan, yoksa çizgimi bozup yazarım yani problem değil. Çünkü beni bi görseniz bide ikisini görseniz farkı fark edersiniz diye düşünüyorum tip olarak da ve karakter olarak da..

Öyle evet ben de öyle düşündüm hatta belki beni bile kötüleyebilir ona, kıskandı, saçmaladı ben de kızdım bağırdım vs diye. Biraz kendime gelince anneme anlatıcam, en doğru yolu o gösterir.
Anne değil aklı başında bir arkadaşına anlat önce...

Ayrılmazsan annen eşine düşmanca davranır, yine sen huzursuz olursun

O telefonu agzina soksaydin ya bu nasil bi mantikla savunma cocuk mu kandiriyo sende konus bakalim erkeklerle ne yapiyo o zaman terbiyesiz

Büyük konuşmak olmasın diycem ama büyük konuşmuş olcam farkındayım. Kendisine bebişiyle mutluluklar diler, bir daha yüzümü görmesine izin vermezdim ben. Bu gevşekliği kaldıramam sanırım.

Eşim olacak adam zaten genel anlamda rahat biridir, mesela desemki işyerinde biri beni bekar sanmış beğenmiş desem yalandan kıskanır gibi yapar sonra yok gitmiceksin de bilmem ne der, sonrada unutur gider, açmaz bile konuyu..onu az çok tanıyosam böyle yapar, böyle genişlikteki bi adamdan böyle cıvık konuşmalar normal yani baktığında. Kızla sahibinden den araba gilan bakmışlar kıza daha neler neler

Var samimi erkek arkadaşlarım tabiki, sorun samimi olmaları değil, sorun konuşma tarzları..üniversiteden iş yerinden arkadaşlarım var ama asla bu şekilde konuşmadık, konuşmayız da..
Bende onu demek istedim siz dikkat ederken esinizin böyle konuşması cok cok garip yani. Sizin böyle konuşmalarınızı görse napar

muhattabınız o kız değil. muhattabınız kendi kızınız da değil.
ikisine birşeyler anlatmaya çalışmak tamamen mantıksız.
muhattabınız eşiniz.
ya açıkça konuşacak, net bir açıklama isteyecek ve ikna olmama halinizde kendi hayatınıza odaklanacaksınız yada ben ayrılamam diyorsanız bu durumu kabulleneceksiniz.
çünkü bence ayrılmadan aynı evin içinde bu tartışmalarla ömür geçmez.
belli ki eşinizle sizin sorunlarınız var. o kız gitti, e başka kızla yakınlaşamaz mı ? gayet yakınlaşır.

Erkeklerden kanka olmuyo maalesef mesafe her zaman iyidir

Reactions: H M
Aynen öyle, muhtemelen başka bi kız arkadaş edinecek kendine yine böyle cıvık, ona da aynı şeyleri söyleyecek, falan filan.. kızın suçu yok, baktığında..

Paralel evrendeki ben olabilir misiniz?Tamamen aynı düşünüyoruz bayıldım size

Yok asla, ben böyle konuşmam kimse de gelip bana böyle konuşmaz.
Ben adamı işe gidiyo çalışıyo zannediyorum
Altında biseyler var bence yani kimse kimseyle durduk yere böyle tarz konuşma yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…