- 22 Ağustos 2015
- 29.743
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.851
- 598
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Niye arkadan çıkıyorlar , daha tenha diye mi acaba?5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
K:tamamdır
İnanın bilmiyorum sorduğum sorulara net yanıt alamıyırum, kendi elleriyle yuvamızı dağıttıNiye arkadan çıkıyorlar , daha tenha diye mi acaba?
Biz anlattiğiniz kadariyla biliyoruz.Biraz araştırdım sadece 1.5 yıldır tanışıyorlar. Gerçekten inanamıyorum. Mayıs 2018 den beri sadece, 1 buçuk yılda bu kıvama gelmişler allah ikisinin de belasını versin, başka diyecek sözüm yok. Hadi benden utanmadı, kızından da mı utanmadı ar damarı çatlamış haysiyetsiz.. yalnızca kendime üzülüyorum.. bu adam asla bana layık değil, yavşak pislik herif
Bence iki çıkış var. Arka taraftakini kullanacağım bu taraftakine gel demek istiyor.Niye arkadan çıkıyorlar , daha tenha diye mi acaba?
Hemen hemen tüm konularına baktım canım..İnanın bilmiyorum sorduğum sorulara net yanıt alamıyırum, kendi elleriyle yuvamızı dağıttı
Peki boşanma davası açsam, bu mesajlar kanıt sayılabilir mi?
Aralarında ilişki yok. Eşiniz kıza ilgi duyuyor. Bunlar da kanıt değil. Mesajlar da aldatma ibaresi yok. Cıvık konuşmalar. Eşinize bu konuşmaları sevmediğinizi söyleyin. Yavru , beybi, al beni...Peki boşanma davası açsam, bu mesajlar kanıt sayılabilir mi?
Ben de öyle düşünüyorum ama asla kabul etmiyor bunuKonusmalar degil de o sehre gidelim demesi kotu.komusmalarda bisiy yok ama esinin kiza ilgisi var.
Al beni.. evet çok rahatsız edici aşırı flörtöz. Rezillik işte. İlişkimi kurtarmak istemiyorumAralarında ilişki yok. Eşiniz kıza ilgi duyuyor. Bunlar da kanıt değil. Mesajlar da aldatma ibaresi yok. Cıvık konuşmalar. Eşinize bu konuşmaları sevmediğinizi söyleyin. Yavru , beybi, al beni...
İlişkiniz yıpranmış gibi...Eşinizin kıza ilgisi de öyle macera yani. Boş bir şey. Ya ilişkinizi kurtarın ya da bitirin. Ama böyle kavga dövüş ilişkiyi devam ettirmeyin derim.
Adım gibi eminim +18 muhabbeti çevirdiklerine de beraberken.. sorsam ama geyiğine der. Fransızca kursuna falan hep birlikte gitmişlerbizim işyerinde de var benzerleri. hiç utanma yok, ben arkadaşlık adı altında bu yersiz muhabbetleri gereksiz buluyorum iğrenç gerçekten bi de bunu kendılerınce normalleştiriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?