Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

Eski konunuza baktim. Disarda boyle aheste aheste bayanlarla konusan esiniz..
Size buz gibi davraniyor sanirim yeni heycanlar pesinde belkide.
Eski konunuzda size deger vermedigini sizi umursamadigini, surekli elestirdigini belirtmissiniz.
Yani evliliğiniz sarsiliyor ya da coktan sarsildi..
Uzucu ama dicek baska birsey bulamadim.
Disarda bayanlara boyle gevşek olup evdeki kadina odun yedirenler başka nababilirlerki

Biraz araştırdım sadece 1.5 yıldır tanışıyorlar. Gerçekten inanamıyorum. Mayıs 2018 den beri sadece, 1 buçuk yılda bu kıvama gelmişler allah ikisinin de belasını versin, başka diyecek sözüm yok. Hadi benden utanmadı, kızından da mı utanmadı ar damarı çatlamış haysiyetsiz.. yalnızca kendime üzülüyorum.. bu adam asla bana layık değil, yavşak pislik herif

Biz anlattiğiniz kadariyla biliyoruz.
Kismen de olsa hatali 2 taraf dada olabilir ama 2018 de koni actiginiza gore. Bu kiz isyerine geldiginden beridir sanirim size daha tahammulsuz oldu.
Yani kiz dada hicbisey olmadigina inanmiyorum bana evli bi erkek yavrumlu filan konusucak boyle salak olmak lazm anlamamak icin. Yani bilemiyorum o kizin pesindende gitmek istiyor olabilir

Buluttan nem kapmayan biriyim. Ama beni sinir etti samimiyet biçimleri..
Samimi davran da bu derece cıvıma yani. Ne bu liseli muhabbeti gibi..

14 yıldır iş hayatının içindeyim. Bırak kendimi yanımda biri yapsa "siz hayırdır" derim..

İnanın bilmiyorum sorduğum sorulara net yanıt alamıyırum, kendi elleriyle yuvamızı dağıttı
Hemen hemen tüm konularına baktım canım..

Evde sürekli kavga halindesiniz....

Bu aralar evde birbirinizle diyaloğunuz nasıl, cinsellik ve iletişim

Izle takipte ol.
Bu 2 mesajla birşey kazanamazsiniz.
Takipte olun bakalim.

bizim işyerinde de var benzerleri. hiç utanma yok, ben arkadaşlık adı altında bu yersiz muhabbetleri gereksiz buluyorum iğrenç gerçekten bi de bunu kendılerınce normalleştiriyorlar.

Peki boşanma davası açsam, bu mesajlar kanıt sayılabilir mi?
Aralarında ilişki yok. Eşiniz kıza ilgi duyuyor. Bunlar da kanıt değil. Mesajlar da aldatma ibaresi yok. Cıvık konuşmalar. Eşinize bu konuşmaları sevmediğinizi söyleyin. Yavru , beybi, al beni...
İlişkiniz yıpranmış gibi...Eşinizin kıza ilgisi de öyle macera yani. Boş bir şey. Ya ilişkinizi kurtarın ya da bitirin. Ama böyle kavga dövüş ilişkiyi devam ettirmeyin derim.

Bir de aklıma geldi muhtemelen bunlar telden de yazışıyorlardır yani whatsapp tan, fakat benim telini karıştıracağımı bildiği için siliyordur, geceleri de birlikte yatmıyoruz biz. Çok yüksek ihtimalle yazışmalar var ama silinmiştir onları nasıl görebilirim acaba, yada zaten bu gördüklerim yeterince belli zaten.. fazlasını gördükçe midem kalkıyor

Eşiniz kıza karşı ilgili gibi geldi bana da. Konuşma sıklığı da önemli tabi. Kızın eşinize bir ilgisi olsa yada sevgili olsalar şehir değiştirmezdi bence. Eğer boşanmayacaksınız fazla kurcalamayın derim

Al beni.. evet çok rahatsız edici aşırı flörtöz. Rezillik işte. İlişkimi kurtarmak istemiyorum

bizim işyerinde de var benzerleri. hiç utanma yok, ben arkadaşlık adı altında bu yersiz muhabbetleri gereksiz buluyorum iğrenç gerçekten bi de bunu kendılerınce normalleştiriyorlar.
Adım gibi eminim +18 muhabbeti çevirdiklerine de beraberken.. sorsam ama geyiğine der. Fransızca kursuna falan hep birlikte gitmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…