- 12 Kasım 2010
- 2.932
- 16.929
- 408
- 40
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Eşimin ağzına kürekle vurur bi güzel beynindende pekmez yaparım. Bu samimiyet nerden. Geliyor acep7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
K:tamamdır
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasınyemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek
E:tam bir objesin(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
Evet ben de dedim kendisine aranızda ilişki var diye inkar ediyor saçmalama diyor. Senin kıskançlık krizlerinle uğraşamam diyor. Sadece benim diğer arkadaşlarım kadar yakın diyor. Napabilirimki, sadece bomboş düşünüyorum şuan..
Bana yapsalar sinirlenirim dedi o kadarBakın bu aldatma bence. Flört yani göz göre göre flört etmiş açıklama falan gerektirmiyor. Ne deseniz yapsanız hakkınız. Sadece eşinize şunu sorun eğer bunda sorun yok diyorsa “aynısını ben de kendi ortamımla erkek arkadaşlarımla konuşacağım o zaman ve sen asla karışmayacaksın” de
Eğer normal derse zaten sorun yok konya ovası kadar geniş demekki sizin adam..
cüssss bu resmen flört bee valla kocana sustuysan cok yanlıs yapıyosun bence o görüsmeleri insagramda hem o kızı etiketle hemde seninkini sayfanıda herkeze ac emin ol bugun yalan diyen 3 ay sonra baska sekilde yakalarsın ben hayatımda yavru bebis diyen görmedim o telefonu kocanon agızna sok valla7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasınyemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek
E:tam bir objesin(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
Sizin varmi böyle samimi yakın olduğunuz erkek arkadaşlarınızEvet ben de dedim kendisine aranızda ilişki var diye inkar ediyor saçmalama diyor. Senin kıskançlık krizlerinle uğraşamam diyor. Sadece benim diğer arkadaşlarım kadar yakın diyor. Napabilirimki, sadece bomboş düşünüyorum şuan..
Benimle de konuşmuyor normalde demekki konuştuğu birileri var diyeymiş..değil iş arkadaşı ben eşimle bile böle konuşmuyorum ..ne kadar yayvan konuşmalar böle..bebeğim al beni götür beni kaldır beni tuvalete gidelim öle çıkalım falan saçmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?