- 26 Şubat 2019
- 4.653
- 6.771
- 158
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Bana yapsalar sinirlenirim dedi o kadar
Evet ben de dedim kendisine aranızda ilişki var diye inkar ediyor saçmalama diyor. Senin kıskançlık krizlerinle uğraşamam diyor. Sadece benim diğer arkadaşlarım kadar yakın diyor. Napabilirimki, sadece bomboş düşünüyorum şuan..
Yazamamışım, yani zina gibi aldatma gibi bi kanıt. Doğrusu, ortak mallarda onun hakkının olmaması gibi
Yok asla, ben böyle konuşmam kimse de gelip bana böyle konuşmaz.Sizin varmi böyle samimi yakın olduğunuz erkek arkadaşlarınız
Biliyor, ona rağmen umurlarında değil allah kahretsinBence resmen aldatma bu. Kadın eşinizin evli olduğunu biliyor mu?
Aileme göstersem mesajları, bilmiyorum arkamda birilerinin desteğine ihtiyacım var.Evlisi bekarı yok laçka konuşma gayet. Madem eşiniz olmaya layık olmayan biri bunun farkındasınız o zaman neden eşiniz olarak kalmaya devam ediyor?
Evet ben de dedim kendisine aranızda ilişki var diye inkar ediyor saçmalama diyor. Senin kıskançlık krizlerinle uğraşamam diyor. Sadece benim diğer arkadaşlarım kadar yakın diyor. Napabilirimki, sadece bomboş düşünüyorum şuan..
Kadın evli değil, ders vermek istiyorum ya mesajlarını paylaşıcam yada başka şekilde (onun yaptığı midesizliği yapamam çocuğum var )Asla normal değil yavrum bebis falan bunlar ne böyle . Açıkçası 2 genç kişinin flört evresi msjlari bunlar . Çok üzüldüm adınıza . Hayirlisi olsun . Ama bosanmam etmem diyenlerdenseniz ( sizi bağlar tabiki ) eşinize iyi bir ders verin . Çünkü bunlar hakkaten şık konuşmalar değil . Es ahlaksız terbiyesiz ama kızda çok rezil ya . Evli mi kadında ?
Kız mesaj atarsam kendini fasulyeden nimet sayar hiç kaldıramam koca totosunu. Öyle bişey yapmam da, onları rezil etmek istiyorum. 2 arkadaşı daha var erkek onlarla ailecek görüşüyoruz onlarla da böyle mi konuşuyorlar bilmiyorum ama bi ortamda muhabbetini geçiricem, gerçi yüzsüz oluyo böyle insanlar umurlarında bile olmaz da neyse..Esiminde, eğer kız evli olduğunu biliyorsa ve bile bile bu şekilde uslupsuzca konuşuyorsa o kızında ağzının payını fazlasıyla verirdim. Ki eşiniz istemeden asla kimse onunla bu şekilde konuşamaz ve bir kadını aramayi düşüklük olarak gorsemde yinede ona 2 cift laf ederdim!
Çünkü mesajla bunları yazan yuzyuzeyken cok daha farklı konuşur.
Is ortamında bende gördüm malesef evli adamlarla sevişme muhabbeti bile yapan geniş kadınlar var ve sevgili değiller ama konuşma tarzları v.s mide bulandirici.
Ama sizin eşininiz kızın olduğu şehre gitmek istemesi bende çok başka dusunceler uyandırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?