- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Suçladığımı düşünüyor onu, ee suçlayacağım tabiki. Kendimi mal gibi hissediyorum. Tuvalete neden birlikte gittiklerini sormadım
İyi de resmen kızla fingirdemiş aldatmış daha ne bekliyorsunuz yatakta yakalamayımı çekmeyin böyle pislik adamları ya7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
K:tamamdır
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasınyemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek
E:tam bir objesin(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
İciniz rahatladi mi? Yanlis anlamayin meraktan soruyorum.O laptopu cıkaramayacagı bır yere afederdın.. Aklıma dusurdunuz. Ben de bı iş telefonu pc taramasası yapayım bu aralar. Boyle degik ama basıma geldi.sektrter esıme lanlı bısey yazmıs telde gordum.iş trlınden mesaj attım. Sen kim oluyorsun benım lan ljn demedigim esime lanlı msj atıyorsun ? İş arkafasısın asker arkafası mısın? Sen benım esımle herhangi bi damımıyet olcusunde konusamazsın bunu anlaman ıcın işyerıne mı gelmem lazım. Demiştim. Ozur dilemişti.ozrunu kabul etmıyorum her aksam. Esımın senınle olan konusmalarını okuycam ve silme gibi bi lüksü yok ayagını denk al demiştim. Esime yaptıklarımı yazmasam daha ıyı. bı de oyle konusma gorsem ne olur bilmıyorum.
İçim rahatladı.ben zaten boyle durumlsrda herkesle yuzlesen bi tipim. Sen bunu mu dedın mı neden dedın.. Gibi.İciniz rahatladi mi? Yanlis anlamayin meraktan soruyorum.
ben şahsen asla boyle bi sey yapmazdim, esimin tepkisine bakardim. Sizin bu dediklerinizi esinizin demesi gerekirdi bence, benim icim ancak oyle sogurdu
Ben mi garibim acaba
ben ok hadi arkaya dediği yazışmaya takıldım,eşiniz göz göre göre sizi aldatıyor,onun iiçinde o şehre gitmek istiyor zaten.hem sizinle evli hem onunla bir ilişkisi var ve bence devam ediyor kıza söz vermiştir bende senin peşinden gelcem diye.Ama dediğim gibi arkaya gitmek ne onu anlamadım ama çok masum değil.Sizin karar vermeniz gereken şey aldatmış olmasını kabul edip yaşamınıza devam mı edeceksiniz yoksa ayrılacak mısınız?geçmiş olsun7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasınyemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek
E:tam bir objesin(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
simdi ben boyle bie konusmaya denk gelsem dikkatimi bile cekmez, yakin arkadaslik kurmuslardir konusulabilir ben bir sakinca gormuyorum yazicam, ama bu kk nin kadinlari beni topa tutar diye korkuyorum:)
Kafanızı bulandırmak istemem ama dün "cinsellik+18" bölümünde "sex yaptığınız en ilginç yer" başlığı altında "işyerinde wc'de" mesajları vardı...Suçladığımı düşünüyor onu, ee suçlayacağım tabiki. Kendimi mal gibi hissediyorum. Tuvalete neden birlikte gittiklerini sormadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?