Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

İkisi bekar bile olsa çok seviyesiz muhabbetler bana göre, kaldı ki evli bir erkeğin bu tarz diyaloglara hiç girmemesi gerekiyor.

Flörtlesiyorlar bariz bir şekilde. Eşiniz elbette aramızda birşey yok diyecek ama en azından biraz utanma olsaydı, haklısın gereksiz bir samimiyet kurdum deseydi onun yerine sizi kıskançlıkla suçlaması da ekstra sinir bozucu.

Son düzenleme:
Eşiniz tuvalete eşlik eden cinslerden mi dışarda size? Yani bu kıza gösterdiği yakınlığı size gösteriyor mu? Ben gebertirdim zaar, iyi bir cıngar çıkardı.

İyi de resmen kızla fingirdemiş aldatmış daha ne bekliyorsunuz yatakta yakalamayımı çekmeyin böyle pislik adamları ya

En son cümleye kadar olabilir ne var kanka gibi olmuşlar dicektimkiiii,kızın şehrine gidelim dediği yerde olay koptu bende....
Boşa.

O laptopu cıkaramayacagı bır yere afederdın.. Aklıma dusurdunuz. Ben de bı iş telefonu pc taramasası yapayım bu aralar. Boyle degik ama basıma geldi.sektrter esıme lanlı bısey yazmıs telde gordum.iş trlınden mesaj attım. Sen kim oluyorsun benım lan ljn demedigim esime lanlı msj atıyorsun ? İş arkafasısın asker arkafası mısın? Sen benım esımle herhangi bi damımıyet olcusunde konusamazsın bunu anlaman ıcın işyerıne mı gelmem lazım. Demiştim. Ozur dilemişti.ozrunu kabul etmıyorum her aksam. Esımın senınle olan konusmalarını okuycam ve silme gibi bi lüksü yok ayagını denk al demiştim. Esime yaptıklarımı yazmasam daha ıyı. bı de oyle konusma gorsem ne olur bilmıyorum.

Bana flort gibi gelmedi de acayip laçka geldi
Niyetlerini bilemem tabi de kocaniz yuruyor kiz yine bi nebze geride duruyor gibi
Kendimi yerinize koyunca sinirden ates fiskirdi gozumden ki hayatinizda gorebileceginiz en kiskanc olmayan rahat insanlardan biriyimdir
Oyarim yemin ederim hele bi de geccek karsima ne var bunda falan dicek, cinnet geldi sinirden

İciniz rahatladi mi? Yanlis anlamayin meraktan soruyorum.
ben şahsen asla boyle bi sey yapmazdim, esimin tepkisine bakardim. Sizin bu dediklerinizi esinizin demesi gerekirdi bence, benim icim ancak oyle sogurdu
Ben mi garibim acaba

İciniz rahatladi mi? Yanlis anlamayin meraktan soruyorum.
ben şahsen asla boyle bi sey yapmazdim, esimin tepkisine bakardim. Sizin bu dediklerinizi esinizin demesi gerekirdi bence, benim icim ancak oyle sogurdu
Ben mi garibim acaba
İçim rahatladı.ben zaten boyle durumlsrda herkesle yuzlesen bi tipim. Sen bunu mu dedın mı neden dedın.. Gibi.
Esim ismiyle hitap etmiş normal cevap vermis.samımı degildi. Tabı konu karsı tarafın lan lun diyebilmesindekı rahatlıgı esimin vermıs oldugunu dusunmemdi.
Icım rahstladi cu ku nasıl cıldırdıgımı ve neler yapabılecrgımı gordu. Bu konu mesela tekrarlansa iş yerıne gider orada bagıra bagıra ne oldugunu anlatir ortaligi birbirine katar hem rezil olurum hem rezil ederdim. Ama yıne rahatlardım. Ayagını denk alacak oyle koseme cekilip aglamam ,kımse kımsenın kocasına karısına yuruyemez. Ben de seklimi bozmayacagım dıye oyleyse cek git bitsın bu iş diyemem.yanı onun yaptigi terbıyesızlık yuzunden basım agrıdıysa agladıysam sabaha kadar uyuyamadıysam mislini yasatırım.ona da kadına da.herhalde kadının adresıne kadsr bulurum.acaba napar diye kara kara dusunuyor artık ufacık bır sey oldugunda yanlıs anlamadın dımı askım, falan diyor daha ben surat asmadan.. Begenmıyorsa kapı orada.ben boyle dusunuyorum

Bence kadında herhangi bir his yok sadece dalga muhabbeti yapmış biraz da rahat biri yüksek ihtimal ama eşiniz flört etmiş basbaya hele “yavru” falan nedir Allah aşkına. Ayrılık sebebi bu

Jig saw a bağlarım bacım ben, bu nasıl bir konuşma, nasıl bir ahlaksızlık yahu bu!
Aldatılmışlık değil, gevşek ve yav. ak bir herifi evde koca diye beslemen hata senin!
Pis herif!!!

Bu yazismalar bence acik acik flort. Siz sordugunuzda evet hoslaniyorum bu kizdan cok iyi tespit etmissin karicigim diyecek hali yok. Tabiki inkar edecek kabul etmeyecek onemli olan siz kendinizi ne kadar kandirabileceksiniz. Saka gibi bir de kizin tasindigi sehire gitmek istiyor. Kizin yuksek maas aldigini felan biliyorsa hala konusuyorlardir. Bu seviyede bir samimiyeti bir anda sokup atamazsin zaten. Gozunuz acik olsun bence mesajlar artik siliniyordur .

Yavşak zaten tam olarak kelime anlamı bu..
Bu konuşmaları ben yapsam gidip intihar ederdim, bide üstüne rahat yani adam ben kasıyorum boşa..
Kıza ismine hitaben bazı konuşmalarında, "Diloş" demiş ki bana hiç demedi. Normal karşılayamıyorum..
Üstüne bugün iş arkadaşlarına anlatır bunları ve benimle dalga geçirtir.. Bakalım 2 3 gün bi kafamı toparlayayım sonrasında bi yol çizicem

Yavru ne ya pislik herif
Valla midem bulanıyor ya bu iş yeri muhabbetlerinden
Sevgilim anlatmıştı evli barklı adamlar neler yapıyor diye her ortamda var
Evli adam bir kız için hastayım buna falan diyor şaşırıyorum demişti abi sen evlisin hoş mu diyorum diyor sonra kötü ben oluyorum

Merak ettim size konusmasi lazm?
Genelde bayanlarla nasil konusuyor birde?

Valla arkadaslar soylemek istediklerimi yazmişlar...
Bari flortöz bi konuşma.. her dk başi bi gorüsme bi irtibat filan.

ben ok hadi arkaya dediği yazışmaya takıldım,eşiniz göz göre göre sizi aldatıyor,onun iiçinde o şehre gitmek istiyor zaten.hem sizinle evli hem onunla bir ilişkisi var ve bence devam ediyor kıza söz vermiştir bende senin peşinden gelcem diye.Ama dediğim gibi arkaya gitmek ne onu anlamadım ama çok masum değil.Sizin karar vermeniz gereken şey aldatmış olmasını kabul edip yaşamınıza devam mı edeceksiniz yoksa ayrılacak mısınız?geçmiş olsun

simdi ben boyle bie konusmaya denk gelsem dikkatimi bile cekmez, yakin arkadaslik kurmuslardir konusulabilir ben bir sakinca gormuyorum yazicam, ama bu kk nin kadinlari beni topa tutar diye korkuyorum:)

Yazdın bile bacım senin eşin onun bunun kadınlarıyla yavrumlu bebeğimli konuşupda sonra sana "biz arkadaşız" derse sen bunu hazmedebilirsin ama biz hazmedemeyiz oki:)
Hiiiç normal değil çünkü

Suçladığımı düşünüyor onu, ee suçlayacağım tabiki. Kendimi mal gibi hissediyorum. Tuvalete neden birlikte gittiklerini sormadım
Kafanızı bulandırmak istemem ama dün "cinsellik+18" bölümünde "sex yaptığınız en ilginç yer" başlığı altında "işyerinde wc'de" mesajları vardı...

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…