Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

Olabilir ortalığı kızıştırıp kendi egosunu tatmin etmek isteyip yazmıştır da belki. Aynen öyle beni inandırmak zorundasın diyorum, değilim çünkü suçlu değilim diyo, ben sana suçlusun demiyorumki bunun açıklaması yok, böyle konuşmanın sonunun nereye varacağını herkes bilir. Kendime, onca geçirdiğim yıllarıma yazık etmişim sadece ona üzülüyorum.

Kanma yeminlerine, benim eşimde babasının kızacağı şeylerde hatim indiriyor resmen, allah kitap yemin, yanından gidince ne yapayım diyor, benim kızdığım şeylerede aynı tepkiyi verince anlıyorum ki yalan söylüyor, kurana el basan bile var, annesinin üstüne yemin edende, bes belli o kız için taşınmak istiyor, sen ve kızın nesiniz acaba onun için?

üzmek gibi olmasın ama eşin bu kıza karşı boş değil.karşı cinsten iki insanın çok yakın arkadaş olması normal benim için ama burda durum farklı anlattıklarınıza göre.bu arkadaşlık değil, böyle kankalık da olmaz.

Silsem görmezdin dediği için, bundan sonraki adımlarını sessiz atacak belliki.. Allahım büyük bana bi şekilde çıkartır karşıma, sabır diyorum..

Şehir değiştirme talebini kabul etmeyeceksin dimi? Keşke senin kadar karakterli olabilseydi kusura bakma ama çok sinirlendim
Evli insan böyle uslüp kullanmaz kullanmamalı. Zaten şeytan vesvese vermeye yer arıyor. İnsanoğlu sınırını gerektiği yerde koymazsa her türlü pisliğe bulaşabilir
Onunla sözlü diyaloğa girmesi bile hata
İkisi de hatalı. O dandik kızda da haysiyet olsaydı kocana haddini bildirip bidaha muhattap olmazdı. Ben bu insanları anlamıyorum ne kadar kolay geliyor başkalarının düzenini bozmak

Evet bu erkeklerin yeminleri de yalan oluyor. Benim eski sevgilimin beni aldattığıni yakaladım yanında evli bir arkadaşıyla. Arkadaşını eşi hamile ve beni arayip yemin ederim kuran getir el başayım asla aldatma yok bak benim karım hamile, hamile karımın üzerine yemin ederim dedi aynen bu şekilde ve aldatma mesajlarını yakaladım herşey ortaya çıktı. Karaktersizlerin kurani kitabı olmuyor malesef.

7 yıllık evliliğe göre kocan henüz büyümemiş diyebilirim ne bu liseliler gibi arkadaşlarla ponçik ponçik yazışmalar okuyunca birşey yok ama bu kız çok rahat biri tuvaletten bile senin eşine bahsettiğine göre böyle bazı kızlar var erkeklerle kanki gibi herşeyini konuşur buda onlardan biri sanırım

Bu nasıl bir terbiyesizliktir ya bir de o şehre gidelim diyor. Belki çok samimiler mi diye kötü düşünmeyim dedim de o sondaki şehir olayı her şeyi ortaya çıkardı bence. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki başka yakaladığınız bir şey yok mu?

Okudum ve gerçekten üzüldüm ama olan olmuş kendini paralamanın anlamı yok.
Boşanmayacaksan çok iyi bir ders vereceksin.
Hayalet gibi davran ona, ye iç gez, yok say onu.
Kız da gittiğine göre kürkçü dükkanında nasılsa sana muhtaç. Sürekli kavga edip konuyu deşmek, yüzüne vurmak insanda e ben yaptıysam o da ağzına geleni saydırdı işte diyip vicdan muhasebesinden uzaklaştırıyor. Yok gibi davran. Bi insana verilecek en iyi ceza onu varken yokmuş gibi göstermektir.
Uzun diyolaglara girme, neden konuşmuyorsun dediğinde içimde bu ilişkiyi evliliğimizi sorguluyorum ve soğudum sanki dersin. Başka da birsey söyleme. Sakinliğini koru. O kadar net ol ki şaşsın kalsın.
Bilmiyorum ya bu erkekler allahtan belası mı arıyor selasını mı anlamadım.

Evet değil, asla layık değil. Başka kadınlarla Flörtöz konuşan biri benim eşim olmamalıydı zaten, bu basitliği kaldıramam. Bu yaptığına bağlı olarak söylüyorum bana bunu yapmamalıydı, kaldıran bi yapım da yok zaten ama hiçe sayılmışım. Hiçe sayıldıysam değer görmüyorum demektir. Değer görmediğim biriyle de nereye kadar ..

İğrenç,resmen şifreli hafif gizli bi konuşma bana göre bunlar, daha açık yazamiyorlardir her ihtimale karşı yakalaniriz falan diyedir kesin
Konu sahibi çok yıkıcı bir durum eminim ki ama aileniz destekse ve maddi gücünüz varsa eşinizin bu iğrençligine katlanmayin derim,illa ki aldatma bana göre bu lacka, ağzı eğri msjlar telde böyleyse aynı ortam da neler dönüyordur, yatmislardir bile belki Allah bildiği gibi yapsın karısını aldatan erkekleri ya
Şimdi durumlar nasıl evde? Kıyameti koparsaydin

Şaka gibi değer mi arkadaşını korumak için karısını doğmamış bebeğini ölümle tehtid etmek, kimseye güven kalmadı, ben artık bir anneme bir kendime güveniyorum sadece bu hayatta

Doğduğuna pişman etmek isterim tabi ondan buraya yazdım, varsa fikirleriniz paylaşabilirsiniz. Tutup da kadına mesaj atmak dışında tabi..

Doğduğuna pişman etmek isterim tabi ondan buraya yazdım, varsa fikirleriniz paylaşabilirsiniz. Tutup da kadına mesaj atmak dışında tabi..
Yok ya kadınla hıc muhattap olma.
Bu adama napılır inan bılemedım, ılkkez böyle cıvık erkek okudum.
Olayı Yuzune vurduğunuzda sızı alttan aldı mi? Mahcup oldu mu? Utanmadan uste cıkıp isine mı baktı?

Eve daha yeni girdim, gece 1'e kadar 10 kişi kadınlı erkekli eski bi iş arkadaşımızın evindeydik. Hepimiz iş arkadaşıydık ve çook samimiydik. Ama, hiçbirimiz birbirimize "bebiş, yavru" şeklinde hitap etmiyoruz. Sigaraya çıkarken de yemekhaneye giderken de gruptan yazışır haberleşirdik ama o mesafe ve saygı her zaman vardı. Yani, masum bi muhabbet göremedim arkadaşım.. Allah vereceğin kararda yardımcın olsun.

Tuvalete girmemislerdir beraber yani ayri ayri ihtiyaç giderip gidelim demek istemişler bence, benim bu konuşmalar hoşuma gitmez ilişki yok belki ya flört ediyolar ya da kanka modu bilemedim ben istemem

Tüm suç eşinin canım bence,bu kız olmasa başka kız olacaktı sonuçta eşin buna izin vermeyecekti,eşin bu duruma düşürmeyecekti sizi, evliliğinizi çok üzüldüm gece gece

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…