- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Olabilir ortalığı kızıştırıp kendi egosunu tatmin etmek isteyip yazmıştır da belki. Aynen öyle beni inandırmak zorundasın diyorum, değilim çünkü suçlu değilim diyo, ben sana suçlusun demiyorumki bunun açıklaması yok, böyle konuşmanın sonunun nereye varacağını herkes bilir. Kendime, onca geçirdiğim yıllarıma yazık etmişim sadece ona üzülüyorum.Yavru? Bebiş? Esiniz normalde de insanlara (yakin gorduklerine) bu sekilde mi seslenir? Yani normal yasaminda da bu kadar ergence ve lakayıt tavirlar mi sergiler?
"Senin kisanclik tavirlarinla ugrasamam" vay vay vay. Iyi de sizin ona karsi suan hissettiginiz sey kiskanclik duygusu degil ki; yaptigi seyler yuzunden ona karsi hissettiginiz guvensizlik (acaba) hissi. Bu hissi size yasatan oysa bunun hesabini vermek zorunda. Yok oyle ugrasmam deyip kaytarmak. Keyfi olarak hesabi verilmeyecek bir konu yok ortada. Hesabini vermek zorunda! Ne malum suanda telefonundan kadina ya esim seni kiskanmis aramizda bir seyler var zannetmis hahah huhuhu mevzusu yapmadigi. Valla ben esinizde o potansiyeli gordum, dikkat edin bu adama.
Kanma yeminlerine, benim eşimde babasının kızacağı şeylerde hatim indiriyor resmen, allah kitap yemin, yanından gidince ne yapayım diyor, benim kızdığım şeylerede aynı tepkiyi verince anlıyorum ki yalan söylüyor, kurana el basan bile var, annesinin üstüne yemin edende, bes belli o kız için taşınmak istiyor, sen ve kızın nesiniz acaba onun için?Bana yeminler ediyor şehir değiştirmenin onunla ilgisi yok diye ama böyle de denk gelmezki nasıl inanayım.. çocuğum da var. Ofiste 20 tane erkek var, hiç birine ne haddimi aştım, hiçbiri de bana haddini aşmadı. Aşamaz da o payı vermem. Böyle konuşma olmaz. Yazıklar olsun ben bunu mu hak ediyorum. Konuştum söyle nevarsa bilmek istiyorum dedim, bişey yok sadece fazla samimi konuşmalar diyo. Yani bilmiyorum kafam çok karışık, haftaya kızımın doğum günü ben onu düşünüyodum sadece, şoktayım
Var samimi erkek arkadaşlarım tabiki, sorun samimi olmaları değil, sorun konuşma tarzları..üniversiteden iş yerinden arkadaşlarım var ama asla bu şekilde konuşmadık, konuşmayız da..Sizin varmi böyle samimi yakın olduğunuz erkek arkadaşlarınız
üzmek gibi olmasın ama eşin bu kıza karşı boş değil.karşı cinsten iki insanın çok yakın arkadaş olması normal benim için ama burda durum farklı anlattıklarınıza göre.bu arkadaşlık değil, böyle kankalık da olmaz.7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
K:tamamdır
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasınyemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
K:tamamdır
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek
E:tam bir objesin(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
Silsem görmezdin dediği için, bundan sonraki adımlarını sessiz atacak belliki.. Allahım büyük bana bi şekilde çıkartır karşıma, sabır diyorum..Bu mesajlar bir ilişki kanıtlamaz
Zina artık suç değil, sadece boşanma sebebi ama bu mesajlardan zina sonucu çıkmaz
Ortak mallardaki hakkı her şekilde kanunla sabittir, aldattığını kanıtlasanız bile mallara ortaktır.
Benim düşünceme gelince; çok cıvık seviyesiz muhabbetler, biraz sakin kalıp takip edin bence, elbet inkar edemeyeceği bir hata yapacaktır
Bana yeminler ediyor şehir değiştirmenin onunla ilgisi yok diye ama böyle de denk gelmezki nasıl inanayım.. çocuğum da var. Ofiste 20 tane erkek var, hiç birine ne haddimi aştım, hiçbiri de bana haddini aşmadı. Aşamaz da o payı vermem. Böyle konuşma olmaz. Yazıklar olsun ben bunu mu hak ediyorum. Konuştum söyle nevarsa bilmek istiyorum dedim, bişey yok sadece fazla samimi konuşmalar diyo. Yani bilmiyorum kafam çok karışık, haftaya kızımın doğum günü ben onu düşünüyodum sadece, şoktayım
Evet bu erkeklerin yeminleri de yalan oluyor. Benim eski sevgilimin beni aldattığıni yakaladım yanında evli bir arkadaşıyla. Arkadaşını eşi hamile ve beni arayip yemin ederim kuran getir el başayım asla aldatma yok bak benim karım hamile, hamile karımın üzerine yemin ederim dedi aynen bu şekilde ve aldatma mesajlarını yakaladım herşey ortaya çıktı. Karaktersizlerin kurani kitabı olmuyor malesef.Kanma yeminlerine, benim eşimde babasının kızacağı şeylerde hatim indiriyor resmen, allah kitap yemin, yanından gidince ne yapayım diyor, benim kızdığım şeylerede aynı tepkiyi verince anlıyorum ki yalan söylüyor, kurana el basan bile var, annesinin üstüne yemin edende, bes belli o kız için taşınmak istiyor, sen ve kızın nesiniz acaba onun için?
Evet değil, asla layık değil. Başka kadınlarla Flörtöz konuşan biri benim eşim olmamalıydı zaten, bu basitliği kaldıramam. Bu yaptığına bağlı olarak söylüyorum bana bunu yapmamalıydı, kaldıran bi yapım da yok zaten ama hiçe sayılmışım. Hiçe sayıldıysam değer görmüyorum demektir. Değer görmediğim biriyle de nereye kadar ..Siz güçlü durduktan sonra hiç kimsenin desteğine ihtiyacınız yok. Eşiniz için bu yaptığından bağımsız söylüyorum eşim olmaya layık değil diyorsanız zaten kendi içinizde bu evliliği bitirmişsiniz demektir.
Şaka gibi değer mi arkadaşını korumak için karısını doğmamış bebeğini ölümle tehtid etmek, kimseye güven kalmadı, ben artık bir anneme bir kendime güveniyorum sadece bu hayattaEvet bu erkeklerin yeminleri de yalan oluyor. Benim eski sevgilimin beni aldattığıni yakaladım yanında evli bir arkadaşıyla. Arkadaşını eşi hamile ve beni arayip yemin ederim kuran getir el başayım asla aldatma yok bak benim karım hamile, hamile karımın üzerine yemin ederim dedi aynen bu şekilde ve aldatma mesajlarını yakaladım herşey ortaya çıktı. Karaktersizlerin kurani kitabı olmuyor malesef.
Doğduğuna pişman etmek isterim tabi ondan buraya yazdım, varsa fikirleriniz paylaşabilirsiniz. Tutup da kadına mesaj atmak dışında tabi..Bu yazısma bana göre aldatma.
Saka adı altında cıkma teklifi
Yardım karsılıgı altında benimle yemek yemeye hak kazandın basıtlıgı
Bebislere girmeyeceğim. Birlikte olmadan ısyerınde yemek yememeye de degınmıyorum.
Kocanız ıgrenc biri. Evlı erkege bebıs diyen kadın da gozumde ıgrenc tir.
Ama sizden bu adamı dogduguna pısman edecek elektrıgı alamadım.
Bu adam boyle gelmıs boyle gider en uzucusu bu
Yok ya kadınla hıc muhattap olma.Doğduğuna pişman etmek isterim tabi ondan buraya yazdım, varsa fikirleriniz paylaşabilirsiniz. Tutup da kadına mesaj atmak dışında tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?