su biraz da adama kizin diyen insanlara soruyorum. adam mi acti konuyu? biz adamla mi muhattap oluyoruz? bizi duymayan, dinlemeyen, varligimizdan habersiz adama nasil ulasmamizi, tavsiyede bulunmamizi istersiniz? burada muhattabimiz bir adet 2. kadinsa tabii ki onu muhattap alip yazacagiz. bir de rica edicem su kadinlara saf, kandirilmis, cebren ve hile ile alikonulmus muamelesi yapmayin. bunu yaparken savundugunuzu iddia ettiginiz insan irkina hakaret ediyorsunuz. akli eksik, korunmaya muhtac, yaptiginin sorumlusu degilmis gibi muamele yapiyorsunuz. gayet de suclu, edep, ahlak, insaniyet, vicdan duygularini bir kenara itmis. egosunu, kadinligini, sehvetini, masum bir esin ve kucucuk cocuklarin varligi, onlara tercih edilme hissi uzerinden tatmin ediyor. onu adam dusunsun diyeceksiniz. ben de diyecegim ki hay ben o adamin haysiyetine serefine tukureyim. gerci olmayan seye tukuremem.off neyse kisacasi adamin suclugu kadinin daha az suclu oldugu anlamina gelmiyor. ikisi de ayni mamulun laciverti.