Evli Erkek Aşık olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış yere yazmışım buraya yazacaktım önceki konunuza yazmışım neyse,
Neden sürekli sosyal medyadan ilk mesajı siz atarak birileriyle iletişime geçiyorsunuz?

Ben de boşanma aşamasındayım. O yüzden yorumunuz dikkatimi çekti. Özel değilse siz ne kadar tazminat talep ettiniz? Darp, rapor, şahit vs var mı?

Hatta konu sahibinede dava açsın bir güzel. Akli basina gelir belki o zaman.

Şu konu şu kadar itirafla delil aslında, ıp den nickten her türlü bulunur. Zengin adamla evli ve o kadar güçlü olduğuna göre o kadın boş bi kadın değildir aslında bizim bu zengin evli koca avcısı konusahibini istese yerden yere vurur.

Yahu zaten internetten ava çıkmışsın beğendiğin adamlara asılıyorsun mesaj atıyorsun be hey vicdansız bi kriter oluştur kendine bekarlara yürü bari, evli bi adama ne diye yazıyorsun. Ruh hastası çünkü birinin elindekini almak istiyor ruhunu böyle besliyor.

Gerçekten bitmiş bir evlilik de olabilir ama bunu anlamak için yapacağınız şey evli olduğunu öğrenince kendinizi geri çekmekti. Boşanacağı varsa bunun sizinle ilgili olmadığına ancak böyle emin olabilirdiniz.

Linç olayını hanımlar güzelce halletmişler bana bir şey kalmamış. Ben sadece şunu söylemeye geldim, karısını aldatan sizi de aldatacak. Bunun istatistiği yok, asla mutlu olamayacaksınız. Siz bence adam boşansa bile dönün bu yoldan. Kafanızı taşlara vurmayın sonra. Hiç kendinizi diğer kadın kötüymüş diye de avutmayın, evli erkekler başkasını bulunca nedense eşleri bir anda paragöz ve şeytan oluverir. İkinci kadının egosunu nasıl tatmin edecek yoksa değil mi ? Biraz akıllı olun bence.

E tamam istediğin olmuş kadından boşanıyor
Senle olucak
Niye üzülüyorsun?istediğini almışsın
Seni üzen adamın 5 parasız kalması olmuş
E olucak o kadar
Ne istiyordun
Adam 5 kuruş vermeden mi bışanıcaktı aldatmış karısını
Hanfendi evlilik bir anlaşmadır
Sadakat yükümlülüğü vardır
Mahkeme görüşüp görülmediğinize bakmaz ayrıca bunu ispatlayamaSunuz
Sevgiliniz yanlış bir evlilik yaptığını düşündüyse boşanabilirdi onu aldatıp kadının görmesini istemesi korkunç
Bu kadar kırıp dökecek bu kadar vicdansız olucak ne yapmış o kadın ona?

Bile bile muhabbeti ilerletmişsiniz, sonra yargılamayın diyorsunuz bi de. Sizce sizi dinler miyiz?

Dua edin, kadın tazminat istemesin sizden. O mal mülk olayları davayı yıllarca uzatabilir. Yıprandığınızla kalırsınız. Ha bu arada, kadın az bile yapıyor.

+1 diyorum bu yoruma..
Milletin yuvasını yıkıyor böyleleri

Yahu senin yüzünden bir yuva dağılmış.. şeytanın en çok hoşuna giden şey olmuş ..artık daha ne kadar kötü olabilirsin ki birde bilerek isteyerek yapmışsın yani ama zaten cezanı çekeceksin böyle karaktersiz culsuz belkide cinsel performansı sıfır olan biriyle berabersin ...eğer ondan ayrilirsan aynını evlenince sen yaşa inşallah, o kadına yasattiklarini hadi optum bay :*

Adam bence internetten birilerini bulup o kadınların böbreklerini satıyor, geriye kalan herşey düzmece

Konusahibi bizi yiyor hiç görüşme olmamış da bilmem ne hiç inanmadım
Sjsjsjjsjsjs valla şimdi adamın karısı donuna kadar alacağı için, her iki organdan birini satmak zorunda kalabilirler yani, kolay gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…