Evli erkek avcısı kadınlar

Çok üzüldüm başınız sagolsun..

Namus kadına özgüyse Hz.Yusuf 'un sakındığı neydi...kadınlar arsız ama erkeklerin de haklı tarafı yok evde karısı bekliyor hatta çocuğu.erkek müsvettesi gidip başka kadınla oluyor sonrada kendime sahip çıkamadim.igrenclik işte ....kim yaparsa yapsın kabul edilir tarafı yok

Erkeklere mal muamelesi yapılıyor resmen ya da korunmaya muhtaç zavallı ceylan gibi keklik gibi av gibi bişey ah o hınzır kadınlar avlıyorlar biricik kocalarımızı
Büyük konuşmayım da ben kocama yapışan kadından önce kendine yapıştırtan kocamın ağzına s.çarım. Sansürleyecek kadar da edepli küfür ederim

Baslik olmamis sapik, ac gozlu, doyumsuz erkekler olmaliydi.
Av olmazsa avci da olmaz sonucta!

Ne kadın tek taraflı suçlu nede adam.
Suçlu yada suçsuz diye ayirmiyorum kimseyi. Tek kazançlı erkek. Evli olduğunu bilerek devam eden kadınları ihtiyaçlarını giderecek makine olarak kullanıyorlar ve atiyorlar bir koseye hatta başkalarını tavsiye edeni bile duydum. Karısını da evde bir düzenim olsun diye onu da bırakmak istemiyorlar. Karısı kurtulmayi basarsa bile psikolojisi bozulmuştur.

Şu başlıkta bazılarının yazdıklarını hayretler içerisinde okuyorum.
Erkeklerden daha tehlikeli bir şey varsa, o da erkekleşen, erkek beyinli kadınlardır!

Ben bu konuda %50-%50 olduğunu düşünüyorum, kadının yaklaşması yanlış tamam da,evli bir adam da yaklaşmasın o zaman. Böyle bir durumda kadın adamın evliliğinden sorumlu değildir ki, erkek kendi evliliğinden sorumludur ve evliliğini korumalıdır.

Nereden çıktı şimdi akşam akşam bu konu?

Ben de bunu merak ediyorum

Sizin de beyniniz yok niye yorum yapıyorsunuz ki?
Terbiye sınırlarını asmayalim lutfen. Bende boyle bir konu yuzunden esimden bosandim cunku. Oglumu maddi manevi tek basima buyuttum. Kadina suc bulurum. Bu benim kendi dusuncem. Erkek yanassa bile kadinin evli erkege yanasmamasi gerek.

Kadının iradesi 1000 birimse,erkeğin iradesi 10 birim.
"O" erkeği kafasına takmış olan ahlaksız kadın,10 kere reddedilse bile 11. de elde edebilir adamı. Acı ama gerçek.
Size aynen katiliyorum. Eninde sonunda ilgisini cektiriyor erkegin. Erkekte kendini bisi saniyor yanasiyor. Erkeklerin iradesi zaten zayif bu konuda. Bir kadinin isteyipte elde edemeyecegi hic bir sey yoktur.

Silah zoruyla mi kadınlar kocaları ayartıyor . Erkek süt dökmüş kedimi oluyor burda ... erkeğin amaçı seks ise kadınında para olması normal bir durum ozaman . Hemcinsimi yargılamak hakaret etmek yerine eşime bakarım ben .kocişler masum değil

Adamın kendini bekar olarak tanıştırdığı durumu bir kenara bırakarak konuşuyorum arkadaşlar.. Ama bazı kadınlar da var ki kancayı öyle bir takıyor ki adamı boşattırana kadar uğraşıyor.. İşte Alllah o durumda her ikisinin de belasını versin diyorum..nice yuvalar yıkılıyor.. Nice çocuklar aile ortamından uzak büyüyo böyle pisliklerin yüzünden...

Kimseyi savun veya savunma... Yorum yaptigim icin bana beyinsiz diyemezsiniz siz.

İki tarafta suçlu olmakla birlikte daha şerefsiz olan erkektir. Sadakat sözü veren odur metres değil. Sadece kadınları gömmekten vazgeçelim bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…