Evli erkek sorunsalı

summers

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
268
45
118
İstanbul
Merhaba arkadaslar, gectıgımız haftalarda bır beyefendıyle tanışmış ardından birkac kere yuz yuze gorusmus ve gayette ısınmıştım beyefendıye. birbirimize karsı gayet saygılı bir tanıma süreci icerisine girmistik ya da en azından ben oyle dusunuyordum.
her sey o kadar muhtesem gıdıyordu ki tam aradıgım işte bu dedigim anda karşıma cıkana bakın.

adamın bugun adını internete yazdıgımda cıkan bir sitede gecen sene şubat aylarında eş durumundan tayin oldugunu ögrendim. yani bekar sandıgım adam ya evlenmiş boşanmış ya da hala evli.

facebookta kücük bir arastırma yaptıgımda 2011 kasım aylarında evlendigi öğrendim ve evlendıgı kisinin adını simdiki soyadıyla arattıgımda kimseye ulaşamadım. yani boşanmış olma olasılıkları yuksek. ayrıca baska akrabalarının hesaplarından dugun fotograflarına da ulastım fakat dugundeki konukların fotografları var yalnız gelin ve damadın yok. bu veri de boşanmış olma olasılıklarının yuksek oldugunu gösteriyor.

şimdi size sorum şu, bu verilere göre bu adam halen evli midir beni de idare etmeye mi calısıyordur yoksa degildir ama benimle paylasmıyor zamanını mı beklıyordur?

ve direk sorsam bunu nasıl olur bılemıyorum sonucta yeni tanısıyoruz belki o da zamanını beklıyordur paylaşmak icin bunu duyup görüsmeyi kesmemden korkuyordur falan ne bıleyım.

lutfen bır fıkır verın kafayı yemek uzereyım

Edit: arkadaşlar durumu çözdüm sanırım. sabah uyanınca nette kucuk araştırmama devam ettım ve beyefendının eski eşinin kimlik bilgilerine ulaştım, ve boşanmış olduklarını gördüm. ikisine ait sadece eski kullanılmayan bir face hesabı var, şimdiyse ayrı ayrı iki hesap kullanıyorlar ve aynı soyadından birbirinde ekli kimse yok.

sonuç olarak adayımızın evli olmadığına kanaat getirdim :)

Son düzenleme:

Adamın fikri nedir bilmem ama zikri hiç doğru değil.
Tanıma sürecindeyiz diye belirtiyorsun ama adam size boşanmış olduğunu söylemiyor.
Tabi daha boşanmışsa

facebook adresine bakmak isterken ismini arattıımda böyle bir bilgiyle karşılaştım de görüştüğünüzde.

seni yeni yeni tanıyorum ve bu durum benim için kabul edilemez o yüzden nüfus kağıdına bakmalıyım de.

ve mutlaka bak, bana güvenmiyor musun falan demesine inanma sakın :)

Siz birisi aracılığıyla tanışmamış mıydınız? Hala evli olsaydı aracı kişi bunu bilip size söylerdi diye düşünüyorum. Boşanmış olabilir.

valla bilemiyorum sen direk geçmişten bahsedelim filan diye konu aç bence
bak bakalım bahsedecek mi
başka nasıl öğrenebilirsin ki bi bahaneyle nüfus cüzdanına bakabilir misin acaba
ama boşansalar bile bu kadar kısa sürede neden boşandılar merak ettim
eğer aldatma filansa hiç bulaşma derim

Hiç uğraşmayın bence direk gidin sorun ..
Zaten bu soruyu ona yönelttiğiniz de , ya bu soruyu üstü kapalı bir şekilde cevaplayıp kenara atacak..
Yada ispatlamak için bir şekilde açıklama da bulunacak ..

Sonuçta birliktelik yaşayacaksınız. En doğru ve belgelere dayanan bilgiyi ondan alabilirsiniz..

İlk soylemesi gereken sey bence 'bosandim/iyorum'.. ??... Dikkat derim ben..

Adam yalan söyleyerek kabı baştan delmiş..Delik kapta su durmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz birisi aracılığıyla tanışmamış mıydınız? Hala evli olsaydı aracı kişi bunu bilip size söylerdi diye düşünüyorum. Boşanmış olabilir.

o da bılmıyor olabılır. iş dunyası bu hem o sevgılı olalım dıye tanıstırmamıstı bızım aramızda bır ıkı kahve ıcelım derken bızım aramızda boyle bır durum oluştu.

Bence de arkadaş haklı. Kimliğine bakın. Ondan istemeniz gerekiyorsa da bana güvenmiyormusun lafına bakmayın...

telefonda mı sormak dogru olur yuz yuze mı acaba

Simdi kindarr ' dedigi mantikli nufus kagidina bakmak iste.

Cok fazla dusunme direk sor vermemekte israr ederse. Sende bi kadinsin

Eşimle ilk cam randevumuz da "boşanma kağıdını göster" demiştim(boşanmış olduğunu söylemişti) hemen yukarı çıkıp elinde kağıtlarla gelmişti ve cameradan belgeleri göstermişti."bana güvenmiyor musun?" vs. gibi laflarla gelseydi karşıma,beni kok görürdü bi daha.
Direkt sorun "evlimisin?" diye,"değilim" derse de ispatlamasını söyleyin,bunda çekinecek bişey yok,baktınız ıkınıp duruyor yol verirsiniz.

Boşanmış olsa bile evlenip ayrılmış bir adamla gelecek düşünebiliyor musun?
Buna net bir cevap bulmalısın.

Canım eşim boşandıktan sonra değiştirmemiş kimliğini ve medeni hal kısmında "evli" yazıyordu.
Adam bunu bahane olarak gösterebilir eğer evliyse "fırsat bulup değiştiremedim,bu yüzden evli yazıyor" diyebilir.
Bence boşanma belgeleri en garanti iş.

Karşıdaki kişi size açık olmaktan çekinmiyor da
Siz bunu sormaktan mı çekiniyorsunuz
Çekinmeyin ve dahi görüşmeyin de baştan böyle önemli bir konuyu atlaması bence afedilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…