Evli erkek sorunsalı

Çocuğu var mı mesela.
Çocuklu bir adamla hayatınızı devam ettirebilir misiniz ?

aksine bunu onun anlatmasını bekleyecegım ve kafamı kurcalamayacak nıhayetınde doğruyu bılıyorum.

cocugu yok bıldıgım kadarıyla ama demek ıstedıgınızı anladım. her olasılığı düşün dıyorsunuz ki haklısınız da

Ne kadar oldu siz tanışalı ?
Tabi ki her ihtimali düşünmelisiniz şunun için diyorum en başta bilmelisiniz ki şartları;devam edip etmemeye karar vermelisiniz

Bu adam size en baştan boşanmış olduğunu söylemememiş açık ve dürüst olmamış size karşı ayrıca 2011 yılında evlendiğini görmüşsünüz ki daha kısa zaman önce boşandıkları anlamına gelir bu tamam boşanmışlar olay çözüldü ilişkime devam ederim onun anlatmasını beklerim mi diyorsunuz ya hiç söylemezse. Hem neden boşandı sorun neydi karısını aldattı mı şiddeet mi uyguladı nasıl güvenebiliyorsunuz bence bilmezliğe vurmayın söyleyin açık açık merak ettim arattım bunu buldum ne zaman söylemeyi düşünüyordun, neden ayrıldın vs sorabilirsin çünkü alelalde bir arkadaşın değil sonuçta. Bunları sormaya hakkın var sonra pişman olmayasın yine de sen bilirsin tabi.

Kanaat getirdin ama detayları bilmiyorsun. Kaldı ki onun da söylemesi lazım aslında.. yaşlarınız da küçük olmasa gerek yani gezip tozma amaçlı değil galiba tanışmanız. Ayrıca belki kilit şeyler vardır boşanmayla ilgili.
Sen güzel bir dille diyebilirsin: birbirimizden sakladığımız bir şey olmasın. Varsa şimdi söyleyelim. Her şey açık olsun..gibi gibi gibi.. kurabileceğin nazik bir sürü cümle var. Bazı şeylerin karşı tarafça söylenmesi beklemek doğru değil, konuşturabilirsin bu daha çok başarı…

kendinin de başından bir evlilik geçirdiğini söyle bakalım ne tepki verecek?
öyle yavaş yavaş soğumaya başlarsa bil ki tek düze bir adam bu kendi boşanabilir ama karşısındaki kendi gibi olamaz diye düşünüyor. neden bekar kızlar bu tip boşanan adamlara prim veriyorlar anlamıyorum adam belli ki karısına neler çektirmiş de kadın son çare mahkemeye koşmuş...

arkadaşlar dün görüştük yemek yedik sohbet ettik, konuyu evliliğe ilişkilere getirmeden bi yokladım, işte bu şehre yerleşmeye nasıl karar verdın gibi şeylerle, ne yalan ne de doğru bilgi vermedi eski eşi konusunda, görüşmenin sonlarına doğru birden dalıp gitmeye başladı elini yüzüne götürdü falan huzursuz hissettiği belliydi kalkalım mı dedi olur dedim beni eve bırakıp gitti.

bence bu adam eski meselesini hala halletmemiş kendi kafasına cunku facesinde de hala eski eşinin bulunduğu şehirde yaşıyor yazmış. bılemıyorum yanlış mı düşünüyorum.

sanırım biraz zamana bırakmam ve kendimi de cok kaptırmamam gerekiyor, adam amaçsız dipte sonda depresyonda gibi :)
benden hayattan ne bekledıgını gözden geçirmesi gerek galiba. ne dersiniz?

size en başta söylenmesi gereken bişey bu.siz faceden araştırarak bulmasaydınız nolacaktı.aracı olanda adamın kendisi de bence samimiyetsiz.çünkü bu es geçilecek bişey değilki.yanlış bir durumun içerisindesiniz bence,inşallah doğru karar verirsiniz.

bende oyle düşünüyorum yani yanlış gıden şeyler olduğu konusunda hemfikiriz fakat sanırım bir iki hafta zaman tanıyacağım kendime ve ona. daha sonra net kararımı vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…