Evli erkek sorunsalı

Peki neden sormadınız?

iliskiye duygusal olarak bır anlam yuklemedıgım ıcın yanı arkadas olarak baktıgım icin sormadım önemsemedim de. dun duygusal bır yakınlık oldu aramızda elimi tutmak istedi falan. o noktadan sonra sorgulamaya basladım.

Aynen.Lafı dolandırmadan sorun bence de.

Boşanmış olsa bile evlenip ayrılmış bir adamla gelecek düşünebiliyor musun?
Buna net bir cevap bulmalısın.

Adam cüzzamlı değil,bu nasıl bir ötekileştirmedir anlayamıyorum.

Simdi kindarr ' dedigi mantikli nufus kagidina bakmak iste.

Cok fazla dusunme direk sor vermemekte israr ederse. Sende bi kadinsin

nüfus kağıdına çok güvenmeyin derim .. eşimin nüfus cüzdanında halen bekar yazar ...eşim önce üşengeçliğinden değiştirmedi şimdi de akıllı kimlikler geliyor nasılsa diye (kendisinin akıllı kimliği var) onlar kullanılacak nasıl olsa diye değiştirmiyor ... ya siz ya da babanız adamı bir güzel araştıracak.. yok daha erken babamı devreye sokmam diyorsanız güvenilir erkek arkadaşlarınızdan veya erkek akrabalarınızdan (enişte, kuzen vb) biri aracılığıyla araştırın derim ...
kardeşim yıllar önce birisiyle görüşüyordu .. babam bir gün sordu kızım bu kimin nesi , neci bu gibilerinden ... görüştüğü kişi ile babamın ortak bir arkadaşı vardı .. babam gitti yarım saat sonra rengi uçmuş bir şekilde geldi .. kızım sen bu adamı nerden buldun diye ... meğer adam evli ve 2 çocukluymuş .. eşini yazın köye gönderirmiş sonra da kendisi böyle takılırmış.. biz şok kardeşim daha da şok ... kardeşim bayıldı .... kızcağızın da haberi yok tabii ... o gün adama okkalı bir mesaj attıktan sonra numarasını ve tüm mesajlarını sildi ... hayır adamdaki cesaret hayret ettim .. kardeşim babamın mesleğinden bahsediyor o da Allah mı şaşırtıyor nedir babamın yakından tanıdığı arkadaşını kendi tanıdığı diye anlatıyor ... babamın ve kardeşimin o günkü hallerini hiç unutamıyorum... ikisi de çok üzüldüler ama çok şükür daha başta farkına vardık ...

hmmm bak bu da doğru :44:

konu sahibi, yüzyüze konuş bence anlaşılır da biraz ama yine de seni ikna etmeli, true'nun dediği belgelerle...

Adamın boşanmış olmasını herkes sorun etmez. Arkadaş ediyor mu onu kendince netleştirmesini ifade ettim.

Benim eşim de evlenip boşanmış olsaydı, yine de onunla evlenirdim. Bu benim için fark etmiyor. Konu sahibi için fark eder mi, bunu bilmek istedim. Daha doğrusu kendinden emin olmasını istedim.

Aynen.Lafı dolandırmadan sorun bence de.

Boşanmış insanlarla ilgili bu tip düşünceler beni de öldürüyor,neyse.
Hemen ekliyorum yanlış anlamışım arkadaşın yorumunu.

Son düzenleme:
Bence sorma , sorsan hayir diyecek zaten ..
sordun diyelim ozaman kimligine bakmalisin ..

Bosanmissa bile bunu sana simdi soylemiyosa ne zaman
Soylicek ?
Boyle bir durum hemen paylasilmali eger biriyle tanisna asamasindaysan...
zaten sirf bu yuzden yinede guvenmezdim o adama ...

boşanmışsa ve sana söylememişse de bence çok büyük bi sorun değil, ben biriyle görüşmüştüm, nişan attığını bana öyle utana sıkıla söyledi ki inanamadım, sanki ne olacaksa...

sen sorsaydın, yalan söyleseydi başka tabii...

Ağlamak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

facebookta ekli değil mi
düğün fotoları vs gördüm de sen bi evlilik yaptın mı diye sor bence direk
arkadaşlarda söylemiş zaten boşanma kağıtlarını görmeden anlayamazsın sanırım

facebookta ekli değil mi
düğün fotoları vs gördüm de sen bi evlilik yaptın mı diye sor bence direk
arkadaşlarda söylemiş zaten boşanma kağıtlarını görmeden anlayamazsın sanırım

fotografları kendı face sayfasında gormedım bı akrabasınınkıınde gordum yorumlardan anladım onun dugunu oldugunu

Bu ilişkide eger başlangıçta arkadaşlık ilişkisi kurulmuş ve b ilişki kadın erkek ilişkisine dönüşmüşse kısa zaman sonra söyleyecektir. Ama yok eğer başlangıçtan itibaren kadın erkek ilişkisi olarak atılan adımlar varsa bunu en başından söylemiş olmalıdır.unutmamak gerekir ki erkekler bu durumları genelde altında yatan travmalardan dolayı erteler. İşin içinde kötü niyet hissediyorsan ve yaşın da 30 un altında değilse bence bunu hissettir. Mantıksız açıklamalar geliyorsa kendi kaybeder...

fotografları kendı face sayfasında gormedım bı akrabasınınkıınde gordum yorumlardan anladım onun dugunu oldugunu

Simon a katılıyorum,face de gördüm düğün fotolarınızı evliliğin devam ediyor mu diye sor.
Ortak tanıdık falan yok mu?

bence hiç sormana gerek yok.. adamın düğün fotoğrafları olduğuna eminsen ve sana ben boşandım demedi ise..
Adam halen evli...hiç hayal kurma ve bir an önce kendi yoluna bak

yaşım henuz 25. yanı bır sure bekle dıyorsun oyle mı bu supheyle beklemekte cok zor (( farkında olmadan soguk isteksiz davranıuyorum ona. bıraz once görüsmek istemiyorsan lutfen acıkca soyle dedi bende basım agrıyor mazur gör vs dedim geciştirdim

Simon a katılıyorum,face de gördüm düğün fotolarınızı evliliğin devam ediyor mu diye sor.
Ortak tanıdık falan yok mu?

c calıstıgı kurumun bakanlık biriminden tanıdıgım bir abim var yarın merkezi sistemden baktıracagım kımlık bılgılerıne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…