Peki neden sormadınız?
Hiç uğraşmayın bence direk gidin sorun ..
Zaten bu soruyu ona yönelttiğiniz de , ya bu soruyu üstü kapalı bir şekilde cevaplayıp kenara atacak..
Yada ispatlamak için bir şekilde açıklama da bulunacak ..
Sonuçta birliktelik yaşayacaksınız. En doğru ve belgelere dayanan bilgiyi ondan alabilirsiniz..
Boşanmış olsa bile evlenip ayrılmış bir adamla gelecek düşünebiliyor musun?
Buna net bir cevap bulmalısın.
Simdi kindarr ' dedigi mantikli nufus kagidina bakmak iste.
Cok fazla dusunme direk sor vermemekte israr ederse. Sende bi kadinsin
Canım eşim boşandıktan sonra değiştirmemiş kimliğini ve medeni hal kısmında "evli" yazıyordu.
Adam bunu bahane olarak gösterebilir eğer evliyse "fırsat bulup değiştiremedim,bu yüzden evli yazıyor" diyebilir.
Bence boşanma belgeleri en garanti iş.
Adam cüzzamlı değil,bu nasıl bir ötekileştirmedir anlayamıyorum.
Aynen.Lafı dolandırmadan sorun bence de.
Adam cüzzamlı değil,bu nasıl bir ötekileştirmedir anlayamıyorum.
Ağlamak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Noldu evli miymiş ?
facebookta ekli değil mi
düğün fotoları vs gördüm de sen bi evlilik yaptın mı diye sor bence direk
arkadaşlarda söylemiş zaten boşanma kağıtlarını görmeden anlayamazsın sanırım
Ağlama sakınnnn bak burada sana yardım edebilmek için beyin fırtınası yapıyoruz hep birlikte.
Merhaba arkadaslar, gectıgımız haftalarda bır beyefendıyle tanışmış ardından birkac kere yuz yuze gorusmus ve gayette ısınmıştım beyefendıye. birbirimize karsı gayet saygılı bir tanıma süreci icerisine girmistik ya da en azından ben oyle dusunuyordum.
her sey o kadar muhtesem gıdıyordu ki tam aradıgım işte bu dedigim anda karşıma cıkana bakın.
adamın bugun adını internete yazdıgımda cıkan bir sitede gecen sene şubat aylarında eş durumundan tayin oldugunu ögrendim. yani bekar sandıgım adam ya evlenmiş boşanmış ya da hala evli.
facebookta kücük bir arastırma yaptıgımda 2011 kasım aylarında evlendigi öğrendim ve evlendıgı kisinin adını simdiki soyadıyla arattıgımda kimseye ulaşamadım. yani boşanmış olma olasılıkları yuksek. ayrıca baska akrabalarının hesaplarından dugun fotograflarına da ulastım fakat dugundeki konukların fotografları var yalnız gelin ve damadın yok. bu veri de boşanmış olma olasılıklarının yuksek oldugunu gösteriyor.
şimdi size sorum şu, bu verilere göre bu adam halen evli midir beni de idare etmeye mi calısıyordur yoksa degildir ama benimle paylasmıyor zamanını mı beklıyordur?
ve direk sorsam bunu nasıl olur bılemıyorum sonucta yeni tanısıyoruz belki o da zamanını beklıyordur paylaşmak icin bunu duyup görüsmeyi kesmemden korkuyordur falan ne bıleyım.
lutfen bır fıkır verın kafayı yemek uzereyım
fotografları kendı face sayfasında gormedım bı akrabasınınkıınde gordum yorumlardan anladım onun dugunu oldugunu
Bu ilişkide eger başlangıçta arkadaşlık ilişkisi kurulmuş ve b ilişki kadın erkek ilişkisine dönüşmüşse kısa zaman sonra söyleyecektir. Ama yok eğer başlangıçtan itibaren kadın erkek ilişkisi olarak atılan adımlar varsa bunu en başından söylemiş olmalıdır.unutmamak gerekir ki erkekler bu durumları genelde altında yatan travmalardan dolayı erteler. İşin içinde kötü niyet hissediyorsan ve yaşın da 30 un altında değilse bence bunu hissettir. Mantıksız açıklamalar geliyorsa kendi kaybeder...
Simon a katılıyorum,face de gördüm düğün fotolarınızı evliliğin devam ediyor mu diye sor.
Ortak tanıdık falan yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?