- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Hemen adamı taslamayın bosanmak bır ıkı bulusmayla soylenecek bısey degıl bence. Kı bunu kadınlar da yapıyor. Is cıddıye gıtmeden her onune gelene ben bosandım dıyecek halı yok, belkı hala etkısı uzerınde anlatmak ıstemıyor ınsanlık halı. Bıraz bekle elbet anlasılır yanı.
evet bende oyle dusunuyorum ama tabı o soylemeden once dogru cevabı bılmem gerek bunu öğrenmek ıcınde bır takım caba ıcerısıne gırecegım elbet
Guzel arkadasım sen de kendınce haklısın ama bosanmak cok yıpratıcı bı surec cevremde gordum kadın erkek farketmıyor. Sen bıle dıyosun daha o muhabbetlere gırmedık arkadas gıbı takılıyoruz ufak ufak dıye adam sankı gunah ıslemıs gıbı ıtıraf mı edecek bosandıgını. Ya da pat dıye soylese sen hemen senınle evlenmek ıstıyo ondan soyledı dıye dusunmez mısın? Belkı bu mesajı vermek ıcın erken dıye dusunuyodur empatı yap bıraz.
konu sahibi ne yaptınız
merak ettim ?
arkadaşlar durumu çözdüm sanırım. sabah uyanınca nette kucuk araştırmama devam ettım ve beyefendının eski eşinin kimlik bilgilerine ulaştım, ve boşanmış olduklarını gördüm. ikisine ait sadece eski kullanılmayan bir face hesabı var, şimdiyse ayrı ayrı iki hesap kullanıyorlar ve aynı soyadından birbirinde ekli kimse yok.
sonuç olarak adayımızın evli olmadığına kanaat getirdim :)
arkadaşlar durumu çözdüm sanırım. sabah uyanınca nette kucuk araştırmama devam ettım ve beyefendının eski eşinin kimlik bilgilerine ulaştım, ve boşanmış olduklarını gördüm. ikisine ait sadece eski kullanılmayan bir face hesabı var, şimdiyse ayrı ayrı iki hesap kullanıyorlar ve aynı soyadından birbirinde ekli kimse yok.
ayrılma nedenini de öğrenmen lazım önemli bu
karşı taraf mı istemiş kendi mi ne bileyim dayak olur aldatma olur o zaman hiiç bulaşma
ama sen sorsan da kendi hatalıysa söylemez zaten
kimlik bilgilerini nasıl ögrendiniz merak ettim?
Çok sevindim adınıza.
Eee bundan sonrası için hayırlı olsun demekten başka bişey kalmıyor bize.
Mutlu olun çokkk mutlu olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?