Evli erkek sorunsalı

Yalan söylüyorsa mutlaka bir yerden yakalarsınız. Arkasından iş çevirmeye gerek yok. Açıkça kendisine sorun. Bu kadar hukukunuz yoksa da boşverin.

Hemen adamı taslamayın bosanmak bır ıkı bulusmayla soylenecek bısey degıl bence. Kı bunu kadınlar da yapıyor. Is cıddıye gıtmeden her onune gelene ben bosandım dıyecek halı yok, belkı hala etkısı uzerınde anlatmak ıstemıyor ınsanlık halı. Bıraz bekle elbet anlasılır yanı.

evet bende oyle dusunuyorum ama tabı o soylemeden once dogru cevabı bılmem gerek bunu öğrenmek ıcınde bır takım caba ıcerısıne gırecegım elbet

tanıma sürecindesiniz ve adam size geçmişten bahsetmiyor kısacası saklıyo ve siz bunu sormakta kararsız misiniz siz ona yıllarca sormasnz o yine de anlatmaz sormanız gerekiyo

Su yorumlar adamı ıpe goturur ya. Sen kımseye bakma arkaasım fevrı davranma adam cekınıyosa sordugunda pat dıye de soyleyemeyebılır. Sen de hemen dokulursen yaa yalancı ben bılıyodum facede arattım fılan dıye bastan kaybetmıs olursun.

Nette fertık fertık senı aradım cocuk gıbı de senı denıyorum demekle es anlamlı. Gaza gelme burda ınsanların gunahını almak cok kolaydır.

evet bende oyle dusunuyorum ama tabı o soylemeden once dogru cevabı bılmem gerek bunu öğrenmek ıcınde bır takım caba ıcerısıne gırecegım elbet

Guzel arkadasım sen de kendınce haklısın ama bosanmak cok yıpratıcı bı surec cevremde gordum kadın erkek farketmıyor. Sen bıle dıyosun daha o muhabbetlere gırmedık arkadas gıbı takılıyoruz ufak ufak dıye adam sankı gunah ıslemıs gıbı ıtıraf mı edecek bosandıgını. Ya da pat dıye soylese sen hemen senınle evlenmek ıstıyo ondan soyledı dıye dusunmez mısın? Belkı bu mesajı vermek ıcın erken dıye dusunuyodur empatı yap bıraz.

ben tam tersini düsünürdüm ilk günlerden ben bosandım kötü bir evlilik gecirdim toparlanmaya calısıyorum ve uzun sure yeni bir evlilik yapacak kadar guclu hıssetmıyorum vs. dese daha kötü düsünürüm. dedigin gibi bunu benimle dogru zamanda paylaşması gerek. aslında cok net evli olanın gizleyeni , boşanmış olanın ise bu durumu öne sürüp kullananı zararlı sanırım

Son düzenleme:
ben cok birsey değil sadece evli olmadıgını bılmek ıstıyorum ama bunu ogrenırken de kendimi de onu da kücük düsürmek istemiyorum (tabi eğer evli değilse evliyse ve benimle zaman gecırıyorsa cehenneme gıtsın zaten)

Aslında fazla beklemeden bir an önce öğrenerek kendin için iyi etmiş olursun çünkü şimdiden soğuk davranmaya başlamışsın.En azından öğrenip ona göre hareket edersin hem de için rahat etmiş olur.
Bir de tanışma aşamasında aslında böyle bir şeyi söylemesi bence uygun olurdu.
Çünkü insandan insana düşünceden düşünceye değişir ama belki sen boşanmış bir insanla devam etmek istemeyebilirsin.
Söylemesi gerekirdi bu yüzden diye düşünüyorum.
Yine de boşanmış olması şu an için evli olmasından iyidir yani.

Sizi tanıştıran kişinin bunu söylemesi gerekirdi. İnsanın yalanla bir ilişkiye başlaması ne derece doğru? Tayin için anlaşmalı evlilik olmuş diyeceğim fakat düğün resimleri var diyorsunuz. Bence enine boyuna tartın neden boşandıklarını da tarafsız bir ağızdan dinlemeye çalışın.

konu sahibi ne yaptınız
merak ettim ?

arkadaşlar durumu çözdüm sanırım. sabah uyanınca nette kucuk araştırmama devam ettım ve beyefendının eski eşinin kimlik bilgilerine ulaştım, ve boşanmış olduklarını gördüm. ikisine ait sadece eski kullanılmayan bir face hesabı var, şimdiyse ayrı ayrı iki hesap kullanıyorlar ve aynı soyadından birbirinde ekli kimse yok.

sonuç olarak adayımızın evli olmadığına kanaat getirdim :)

ayrılma nedenini de öğrenmen lazım önemli bu

karşı taraf mı istemiş kendi mi ne bileyim dayak olur aldatma olur o zaman hiiç bulaşma
ama sen sorsan da kendi hatalıysa söylemez zaten

Çok sevindim adınıza.
Eee bundan sonrası için hayırlı olsun demekten başka bişey kalmıyor bize.
Mutlu olun çokkk mutlu olun.

kimlik bilgilerini nasıl ögrendiniz merak ettim?

ayrılma nedenini de öğrenmen lazım önemli bu

karşı taraf mı istemiş kendi mi ne bileyim dayak olur aldatma olur o zaman hiiç bulaşma
ama sen sorsan da kendi hatalıysa söylemez zaten

bunu şuan öğrenmem zor sanırım kendisi anlatana kadar bekleyeceğim ama öyle şiddet kullanacak bir tipe benzemiyor.

kimlik bilgilerini nasıl ögrendiniz merak ettim?

kimlik bilgileri genel bilgileri kastettim iş memleket yaş vs yanlış ifade kullanmışım galiba. ve ozel birsey yapmadım sadece tesadüfen ogrendım. Allah isterse gösteriyor herşeyi...

Evli olma sorunsalını atlattınız ve her şey çözüldü mü?
Peki bu adam size başta açık olmadı bunu ne yapacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…