bu çok yanlış arkadaşım... karısının yerinde sen de olabilirdin.. madem boşanacakmış herze boşanıp öyle başkalarına baksaymış. bir dalı bırakmadan ötekine tutunmak denir buna ve sana da bunu yapmayacağını nerden bilebilirsin?çok deyimli bir yazı oldu ama defalarca tecrübeyle sabit olunduğundan yuva yıkanın yuvası olmaz.. diyeceksin ben yıkmıyorum onların yuvası zaten yıkılacak .. hayır öle olsa 7 yaşlarında bir çocukları olup 8 yıldır beraber olmazlardı...vicdanınız size doğruyu söyleyecektir
Bende ona sordum eger mutlu degilsen neden 8 yil böyle gecirdin diye. O bana diyor ki cocugum kücükdü, bir tek cocugum icin devam ettim eger cocugum olmasaydi cokdan ayrilirdim ama artik cocugum büyüdü ayrilma zamani geldi diyor.
Bende ona sordum eger mutlu degilsen neden 8 yil böyle gecirdin diye. O bana diyor ki cocugum kücükdü, bir tek cocugum icin devam ettim eger cocugum olmasaydi cokdan ayrilirdim ama artik cocugum büyüdü ayrilma zamani geldi diyor.
sen saf mısın tabi karısını sevmediğini zorla evlendirilğini söyleyecek
sana gelip " karımı çok seviyorum severek evlendik ama seninle de kaçamak yapmak istiyorum" dese kabul edermiydin
aynen ALLAH korusun bizleri boyle insanlardan !^Canim celiskelerin olabilir,
Yeni uyedir veya degildir, bu aslinda bizi fazla ilgilendirmemeli.
Belki sorun bile yoktur uydurulmusta olabilir,
ama belki ayni durumda olan bir kiz yazilanlari okuyodur,
ve yazilan cevaplar dogruluntusunda hareket ederse,
ne mutlu bizlere.
Allah korusun ya, esimizi dostumuzu,
yalancilardan, yuva yikanlardan.
^canim celiskelerin olabilir,
yeni uyedir veya degildir, bu aslinda bizi fazla ilgilendirmemeli.
Belki sorun bile yoktur uydurulmusta olabilir,
ama belki ayni durumda olan bir kiz yazilanlari okuyodur,
ve yazilan cevaplar dogruluntusunda hareket ederse,
ne mutlu bizlere.
Allah korusun ya, esimizi dostumuzu,
yalancilardan, yuva yikanlardan.
inşallah canım ya dediğin gibi inş faydalı oluruz ya bizimde kızımız olursa bu devirde nasıl korucaz bilmem ama evli erkekelrden haz alan bir çok bayan var bilerek evli erkeklerle birlikte olanlarda nasıl bir iffettir bilmem allah kocalarımızı da korusun bu devirde artık bayanalrdan korkuyorum ben allah herkezi korusun.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?