• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkek

AlmDilara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
5
0
36
Almanya
Merhaba, ben 22 yasindayim ve evli bir erkegi seviyorum. 8 yildir karisiyla beraber yasiyor. Cocugu da var 7 yasinda. Karisiyi sevmedigini söylüyor ve artik bosanacagini diyor. Zorla evlendirdiler ve karisi hic sevmedigini söylüyor. Hemen hemen hergün beni görmeye geliyor ve beni sevdigini benimle bir gelecegi düsündügünü diyor. Annesi de aramis ve bosanacagini dedi. Artik hersey yavas yavas halledecegini diyor. Ne yapmayalim sizce?

Simdiden tskler

Sence ne yapmalısınn ?

Sen yolunu Evli ve çocuğu olan bir erkekle beraber olmakla seçmişsin zaten.
Burda sana hayır nasıl yaparsın böyle birşey vazgeçmelisin desek vazgeçecekmisin?

sen saf mısın tabi karısını sevmediğini zorla evlendirilğini söyleyecek

sana gelip " karımı çok seviyorum severek evlendik ama seninle de kaçamak yapmak istiyorum" dese kabul edermiydin

Son düzenleyen: Moderatör:
bu çok yanlış arkadaşım... karısının yerinde sen de olabilirdin.. madem boşanacakmış herze boşanıp öyle başkalarına baksaymış. bir dalı bırakmadan ötekine tutunmak denir buna ve sana da bunu yapmayacağını nerden bilebilirsin?çok deyimli bir yazı oldu ama defalarca tecrübeyle sabit olunduğundan yuva yıkanın yuvası olmaz.. diyeceksin ben yıkmıyorum onların yuvası zaten yıkılacak .. hayır öle olsa 7 yaşlarında bir çocukları olup 8 yıldır beraber olmazlardı...vicdanınız size doğruyu söyleyecektir

Son düzenleme:
Bekar erkek dururken ne diye evlilere gönül verirsiniz,küllen yalan, çok üzüleceksim, en iyisi ilişkiyi bitirmek seni çok saf bulmuş, sen bir kurbansın,

bu çok yanlış arkadaşım... karısının yerinde sen de olabilirdin.. madem boşanacakmış herze boşanıp öyle başkalarına baksaymış. bir dalı bırakmadan ötekine tutunmak denir buna ve sana da bunu yapmayacağını nerden bilebilirsin?çok deyimli bir yazı oldu ama defalarca tecrübeyle sabit olunduğundan yuva yıkanın yuvası olmaz.. diyeceksin ben yıkmıyorum onların yuvası zaten yıkılacak .. hayır öle olsa 7 yaşlarında bir çocukları olup 8 yıldır beraber olmazlardı...vicdanınız size doğruyu söyleyecektir

Bende ona sordum eger mutlu degilsen neden 8 yil böyle gecirdin diye. O bana diyor ki cocugum kücükdü, bir tek cocugum icin devam ettim eger cocugum olmasaydi cokdan ayrilirdim ama artik cocugum büyüdü ayrilma zamani geldi diyor.

Evli erkeklerin soyledikleri klasik yalandan baska bisey degil.
Isine geldigi zaman esinin yanina sokulup onun duygularindan bedeninden faydalanmistir,
tabi diyer taraftanda sizinle kacamaklar yapmis, isini saglama almis, sizi kendisine asik etmis.
Esininde cocugununda ahini alirsiniz, omur boyu vicdan azabi cekerseniz,
ona gore hareket edin.

Bende ona sordum eger mutlu degilsen neden 8 yil böyle gecirdin diye. O bana diyor ki cocugum kücükdü, bir tek cocugum icin devam ettim eger cocugum olmasaydi cokdan ayrilirdim ama artik cocugum büyüdü ayrilma zamani geldi diyor.

yazdığım gibi o zaman dürüst bi bey ayrılır eşinin karısının nafakası cart curt halleder dinlenir öyle bu işlere bakar.. bu ahlaklı bir adamın yapacağı iş değil..hem arkadaşım gencecik pırıl pırıl bir kızsındır eminim ne civanmert delikanlılar var güzel temizzzz bir yuva kurmak varken bu yıkımın üzerine yerleşmek yakışır mı sana yazık etme kendine ahh alma..

Çocuğu büyümüş-müş,ayrılma zamanı gelmiş-miş komediye bak..

Yuvasını ister severek ister sevmeyerek yıkan ve yıktıran kişilerin sonu olacağını mı düşünüyorsun..
Toz pembe ve anlık bi ilişki olacak sizin ki...

O kadının ahı tutacak ikinizide.....

Burada böyle bir konu açılınca üstüne çok gidiliyor biliyorum bir şey demek istemiyorum amaaa...
akıllı bir insansın girip buraya konu açıyorsun...
Sana biri gelip bu soruyu sorsa ne derdin ne düşünürdün...
8 yıl olmuş karısını seviyo..
seni karısının yerine asla koymaz bile..
karısını sevmeyen adamı zorla evde tutamazsın... istese çoktan boşanırdı çocugu filan düşünmeden...
sadece heyecansın... değişiksin.. yoksa 8 yıldır gördüğünden farklı değilsin...
biraz vakit geçsin sende eskiyeceksin..
ve o karısı hep evinde sevilmeyennn olarak başka kadınlara yansıtılırken senin gibi o adam için buraya konu açanlar olacak inan....

koyunlar gibi kurban edileceğin günümü bekliyorsun a canım? eğer bu yazdıkların adamın ağzından çıkan birebir laflarsa , yalan o adamın paçalarından akıyor.
bak bitanem sana elbette öyle diyecek ama bu tipler karısından boşanmaz. dah adün esra erola çıktı 19 yaşında kız.30 yaşında evli adamla 1,5 sene berabermiş. dini nikahla beraber olmuşlar. adamda habugün boşancam ha yarın boşancam derken , kız hamile kalıyor ve adam kızın doğuma 10 gün kala arazi oluyor.. ne haber var ne birşey. karısına gitmiş. kızda 2 aylık bebeğiyle gelmiş evlenecek koca aramaya.. ne acı değil mi? onu gördüğümüz yerde yarın senide görebiliriz. hayatını neden yakıyorsunki bile bile? hem o adam ayrılacak olsa sen olmadanda ayrılırdı. çocuk 7 yaşına geldi diye boşanılmaz güzelim. çocuk büyüdükçe boşanmak zorlaşır. ama sana diyorum bu adamdan uzak dur. delirme. otur ananın babanın yanında. kendi yaşına uygun , bekar birini bul. ha bekar dediysem ayrılmış biride olabilir ama yuvasını senin için yıkan biri olmasın.

yuva yıkanın yuvası olmaz güzelim bunu hiç ama hiç unutma. kimbilir karısı neler çekti / çekiyor. o 7 yaşındaki yavrunun vebalini ömür boyu boynunda omuzlarında taşıyamazsın ezilirsin. gel vazgeç bu sevdadan!

arkadaşım buraya böyle bir konu açarak tüm söylenenleride göze almışındır demektir çünkü çok üstüne gelicekler.....

bana gelince yorumsuz............

pek birşey dememe gerek kalmamış zaten yazılanlar yukarıda...

kızlar konu hakkında çelişkilerim var..

yeni üye kayıt ilk konusu ve konusunu yazarkende yeni üyeyim diyede belirtmemiş

bir insan yeni üye ise gelir gelmez böyle bir konu neden açsın ki??
hayır bir kaçgün formu takip ederim formda oyalanırım ondan sonra konu açarım zırt pırt yeni üye olan abuk sabuk konular bana çelişkili geliyor........

^Canim celiskelerin olabilir,
Yeni uyedir veya degildir, bu aslinda bizi fazla ilgilendirmemeli.
Belki sorun bile yoktur uydurulmusta olabilir,
ama belki ayni durumda olan bir kiz yazilanlari okuyodur,
ve yazilan cevaplar dogruluntusunda hareket ederse,
ne mutlu bizlere.

Allah korusun ya, esimizi dostumuzu,
yalancilardan, yuva yikanlardan.

sen saf mısın tabi karısını sevmediğini zorla evlendirilğini söyleyecek

sana gelip " karımı çok seviyorum severek evlendik ama seninle de kaçamak yapmak istiyorum" dese kabul edermiydin

Aynen Katiliyorum !
Ne isiniz Var evli Barkli Cocuklu Adamla ?
Yuva Yikanin Yuvasi Olurmu ?
O bosanip size gelse , evlenseniz , varsayalim yani
sizi oyaliyor , zevkinin pesinde o ayri
Mutlu Olabileceginizi dusunuyormusunuz ?

^Canim celiskelerin olabilir,
Yeni uyedir veya degildir, bu aslinda bizi fazla ilgilendirmemeli.
ne mutlu bizlere.

aynen ALLAH korusun bizleri boyle insanlardan !

^canim celiskelerin olabilir,
yeni uyedir veya degildir, bu aslinda bizi fazla ilgilendirmemeli.
ne mutlu bizlere.

inşallah canım ya dediğin gibi inş faydalı oluruz ya bizimde kızımız olursa bu devirde nasıl korucaz bilmem ama evli erkekelrden haz alan bir çok bayan var bilerek evli erkeklerle birlikte olanlarda nasıl bir iffettir bilmem allah kocalarımızı da korusun bu devirde artık bayanalrdan korkuyorum ben allah herkezi korusun.......

inşallah canım ya dediğin gibi inş faydalı oluruz ya bizimde kızımız olursa bu devirde nasıl korucaz bilmem ama evli erkekelrden haz alan bir çok bayan var bilerek evli erkeklerle birlikte olanlarda nasıl bir iffettir bilmem allah kocalarımızı da korusun bu devirde artık bayanalrdan korkuyorum ben allah herkezi korusun.......

Amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !

Back
X