- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
Merhaba, ben 22 yasindayim ve evli bir erkegi seviyorum. 8 yildir karisiyla beraber yasiyor. Cocugu da var 7 yasinda. Karisiyi sevmedigini söylüyor ve artik bosanacagini diyor. Zorla evlendirdiler ve karisi hic sevmedigini söylüyor. Hemen hemen hergün beni görmeye geliyor ve beni sevdigini benimle bir gelecegi düsündügünü diyor. Annesi de aramis ve bosanacagini dedi. Artik hersey yavas yavas halledecegini diyor. Ne yapmayalim sizce?
Simdiden tskler
tüüüüüüüüüüüüüü sana, birde utanmadan bu konuyu burayami aciyorsun???? YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZZZZZZ !!!!!!!!!!!
senin VICDANIN RAHATMI??? kendini o kadinin yerine koysana sana esin böyle birsey yapmis olsa ne yaparsin???? üstelik birde kizi var
hala daha NE YAPMAM LAGZIM diyorsun UTANMADANNNNNNNNNNNNNN, sinirlerim tavan yaptiiiiiiiiiiiiiii
yazik yazik 22 yasindasin evli adamlarla ASK MI yasiyorsun yaaaa aklim almiyor gercekten sen nasil bir insansin yuva yikiyorsun.
tabiki karimi sevmiyorum diyecek sana safmisin sen yaaaa, hicmi igrenmiyorsun o adamdan hem karisiyla hem seninle gidiyor onunla uyuyor geliyor sana seni seviyorum diyor igrenclik ötesi
diyecek bir laf dahi bulamiyorum rahat rahat normal biseymis gibi birde yazman beni cileden cikardi . allahim hepimizi böyle insanlardan korusun.
Durum gercekten cok karisik. Onun ailesi onu kuzeniyle evlendirdiler. Yani o bosaninca ailenden kimseyi konusmayacak onunla. Onun icin diyor bu birden bire bitirilmez. Sabirli olmami istiyor, ona zaman vermemim istiyor. Hem benim icin bosanmayacak, ben olmasadam bosanirdi.
Ya hala bu yalanlara inanacak kadar saf kaldı mı?
Yoksa gönlü ayrılmaktan razı gelmeyecek kadar kişiliksiz olupta, kişiliksizliğini o yalanlara inanmış gibi yapıp saf numarası ile saklıyor mu bu kız?
sen saf mısın tabi karısını sevmediğini zorla evlendirilğini söyleyecek
sana gelip " karımı çok seviyorum severek evlendik ama seninle de kaçamak yapmak istiyorum" dese kabul edermiydin
Tövbee Tövbee..
Neye tövbe tövbe ccanım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?