Evli erkek

Kusura bakma ama arkana bile bakmadan bu adamla ilişkini kesmelisin.Yuva yıkanın yuvası olmaz demiş büyüklerimiz çok doğru.O çocuğa acı ve bırak o adamı evli bir adamla bir ilişkinin olması bile çok yanlış.Kendini bu duruma düşürme.Bugün o kadına çocuğuna bunu yapan adamdan hayır gelmez sanada emin ol.Yrın öbür gün başına gelir. Davranışını hiç beğenmedim Bu bnm düşüncem

Sana heralde "karımı seviyorum, senle de gönül eğlendiriorum, ohh 2 kadın hayatımda harika" diyecek hali yok! Elbette her evli erkeğin dediği klasik yalanları söylemiş. Saçmalık tamamen söyledikleri. İnanma sakın. Kaldı ki şu da var. Karısına dürüstçe çıkıp hayatımda biri var, ayrılmak istiyorum diyemeyen adam, iki gün sonra sana tek ayak üstünde ne yalanlar söyleer ne yalanlar. Dünyada bekar erkek kıtlığı mı var sanki? Aşk fln, 3 ay ağlarsın 5 ay ağlarsın unutursun biter. Ailenin haberi var mı bu durumdan bilmiyorum ama duyduklarında onlara yaşatacağın acıyı düşün. Allah vermesin, babanın öyle bi ilişkisi olsa naparsın yani...

Yaşınız benden büyük size saygı duyarım sonuçta benden az çok daha tecrübelisniz.Evet gönül ferman dinlemiyor aşık olabilirsiniz ama ondan neden uzak durmayı denemediniz sonuçta ne olursa olsun ortada 7 yaşında bir çocuk var sevmeyen,boşanmayan adam çocuğuda yapmayı düşünmez.Benim babamda sevmeden evlilik yapmış ve 3 ay sadece birlikte yaşamışlar ama hiçte beraber olmamışlar sonrasında boşanmışlar annemle tanışıp evlenmişler.Yani o adamda eğer gerçekten evlendikten sonra hemen boşanmayı isteseydi çocuğuda korunarak en azından yapmazdı. tabiki de size karımı seviyorum demez bahaneler bulur elbet.Sıla'nın bir şarkısı vardır ''Acısada Öldürmez'' diye aşk acıtır,için yanar ama öldürmez sonrasında hayatın boyunca taşıyacağın acıyı göze alabilir misin?Sonuçta o çocuk elbet babasını görücek,onda kalıcak bu çocuğun ergenliği olucak size ister istemez ters davranıcak bunları( ki bunlar en küçük sorunlar ) yaşamayı göze alabilicek misiniz bir kadının ahını alabilirsiniz o kadının yerine kendinizi koyun.O adam evlenmek istemeseydi o zamanda evlenmezdi.Geçrekler acıdır.

tüüüüüüüüüüüüüü sana, birde utanmadan bu konuyu burayami aciyorsun???? YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZZZZZZ !!!!!!!!!!!

senin VICDANIN RAHATMI??? kendini o kadinin yerine koysana sana esin böyle birsey yapmis olsa ne yaparsin???? üstelik birde kizi var

hala daha NE YAPMAM LAGZIM diyorsun UTANMADANNNNNNNNNNNNNN, sinirlerim tavan yaptiiiiiiiiiiiiiii

yazik yazik 22 yasindasin evli adamlarla ASK MI yasiyorsun yaaaa aklim almiyor gercekten sen nasil bir insansin yuva yikiyorsun.

tabiki karimi sevmiyorum diyecek sana safmisin sen yaaaa, hicmi igrenmiyorsun o adamdan hem karisiyla hem seninle gidiyor onunla uyuyor geliyor sana seni seviyorum diyor igrenclik ötesi

diyecek bir laf dahi bulamiyorum rahat rahat normal biseymis gibi birde yazman beni cileden cikardi . allahim hepimizi böyle insanlardan korusun.

Benim sevgilim bi kıza baksa ben deliririm evli erkeklerle beraber olup sevdigini söyleyenler adamın her gece karısıyla uyumasına nasıl tahammül ediyorlar anlamıyorum nasıl bi mideleri var hayret dogrusu. Yinede kınamıyorum allah islah etsin bizden uzak cehenneme direk olsun yuva yıkanlar

sakin kinadigimi düsünme asla yapmam alllah var yukarda, sinirlerim tavan yaptigi icin gözümü yumdum agzimi actim.. cünkü bu yaptigina inanamiyorum, allahim kimseyi dogru yolldan sasirtmasin , korusun bizi allahim

34 yaşındayım 10 yıllık evliyim.Yani hayat tecrübem sizden daha çok.Maalesef erkeklerin çoğunda (istisnalar olabilir) evlide olsa bekarda olsa onunla çıkacak bir kız buldular mı hiç kaçırmazlar.Belli ki sizin sevgilinizde onlardan o adam karısından ayrılmaz.Buna aşk demeyin lütfen. Senin ki gençlik, onun ki heves ..

arkadaşım hiç mi eski türk filmleri izlemedin? erkek saf köylü kızını kandırır; karımı sevmiyorum boşanıp seni alacam diye.ama bunlar 50 yıl öncede kaldı.kusura bakma ama o kızlara benzettim seni..sakın yuva kadın olma.o kadının ahı hiçbir zaman rahat bırakmaz seni.etrafta hiçmi bekar erkek kalmadı.o şimdi karısına sarılmış uyuyordur....

O kadar klişeleşti ki...
"Karımı sevmiyorum, mutsuzum, beni zorla evlendirdiler!"
Gencecik kızsın, etrafına bak.. Bugün seninle yaptığını illaki yarın bir gün baskasına yapacak ve esi ile aynı konuma düşeceksin! Bu bir döngüdür çünkü..

Sen iyi niyetinden buraya konu acmıssın, iyi de etmişsin.. Ama burda her kadının sana söyleyeceği:

YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ!

Bırak senden olmasın, baskasından gelecekse gelsin. Sen karakterinden ve saygından ödün verme! Erkek milleti bunlar, kullandırma kendini, yazık edersin!

Geçen gün dışarıda yemek yiyorduk, yan masada biri genç bayan diğeri orta yaslı bir adam oturuyordu..

Kulaklarımla işittiğim:

"Eşimle mutlu değilim, ben seninle güzel bir yuva kurmak istiyorum, mutlu olmak istiyorum" vs gibisindendi.. Adama masa boyunca laf soktum, Kadın diyor ki;

"Peki ya 2 çocuğun!" lafa bak hele lafaaa...!

Böyle insanlardan bir çok kişinin dili yandığı için, tanıyan-tanımayan lanet ediyor, beddua okuyor! Sakın ola böyle bir hataya düşme, o kız gibi sende kandırılma!

benzer bu durum arkadaşımın başından geçmişti.üniversitedeyken kız arkadaşıma bir çocuk aşık oldum diye yaklaşıyordu sürekli.ama nişanlı herkes de biliyor.ama yok efendim beşik kertmesiymiş de, yok ailelerden çekinip ayrılamıyormuş da, kız böbrek hastasıymış hastalanır diye korkuyormuş da.1 yıl böyle 2 kızı da idare etti.arada nişanlısı da geliyordu.odalarında nişanlısıyla.diğer odaya gelip arkadaşıma öf geldi yine deyip kandırıp gönlünü alıyordu.o gidince yine bizim arkadaşla.ama benim arkadaşım saftı.inanmıştı çocuğa.halbuki çocuk nişanlısına değer veriyor ağzının içine düşüyordu gözümüzün önünde..sonra evlendiler galiba nişanlısıyla ne ayrılması....

bu ne rezillik yarabbim!!! Bir de kalkıp konu açıyorsunuz, sanki bırak desek bırakacaksınız.Allah akıl fikir versin, sizin gibilerden ve o sevgilim dedğiniz adam gibilerden korusun.

Arkadaşım,bu durumda olmana sebep olan tek gafletin yaşının daha çok genç olması olduğunu düşünmek istiyorum.Tamam,aşk,sevgi vs... diyerek kendini avutmaya çalışıyorsun ama ileride bunun bedellerini hayat sana çok ağır bir biçimde ödetecektir.Burada amaç seni yargılamak değil,lütfen yanlış anlama,sadece tertemiz bir gelecek varken önünde bile bile karartmaman için uyarıda bulunmak.Durum ne olursa olsun,eşiyle olan ilişkisinin boyutunu ve ailesiyle olan ilişkilerini tam olarak bilemezsin.Bir yuva yıkarak üzerine yeni bir yuva kurabilmenin mümkün olacağını sanma.Bunun sana mutluluk getireceğini hiç sanma.Dah çok gençsin ve önüne çok daha uygun adaylar çıkacaktır.kendini neden böyle bir ilişkiye layık görüyorsun?Sen daha iyilerine layıksın,böyle düşün.Allah hakkında herzaman hayırlısını nasip etsin ve iyilerle karşılaştırsın.

Ya hala bu yalanlara inanacak kadar saf kaldı mı?
Yoksa gönlü ayrılmaktan razı gelmeyecek kadar kişiliksiz olupta, kişiliksizliğini o yalanlara inanmış gibi yapıp saf numarası ile saklıyor mu bu kız?

Ya hala bu yalanlara inanacak kadar saf kaldı mı?
Yoksa gönlü ayrılmaktan razı gelmeyecek kadar kişiliksiz olupta, kişiliksizliğini o yalanlara inanmış gibi yapıp saf numarası ile saklıyor mu bu kız?

Tövbee Tövbee..

sen saf mısın tabi karısını sevmediğini zorla evlendirilğini söyleyecek

sana gelip " karımı çok seviyorum severek evlendik ama seninle de kaçamak yapmak istiyorum" dese kabul edermiydin

oww alkışşş bu söze..
kusura bakma ama çokk haklı.. böyle birşey yapmamalısın.. asla yapmamalısın..güçlü ve iradeli olmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…