Evli erkek

arkadaşım var böyle kadınlar en yakın örneği benim gözümün önünde yaşandı dayım yuvasını karısının en yakın arkadaşıyla evlenmek için yıktı ve kadın evli olduğunu bilerek araya girdi dayımla kaçtılar sonra evlendiler tabi dayım o zamanlar baya bi varlıklıydı ondanda 3 çocuk yaptı iflas edince kadın boşanmak istedi şimdi dayım kanser ve ona bakmak istemiyormuş Allah kimseyi şaşırtmasın diyelim

offf eski Türk Filmlerindeki gibi..
vay be.. ne diyelim Allah kimsenin başına, 500 metre yakınına getirmesin böyle kadın ve adamları.
dayın hatasını anlamıştır elbet sonunda. umarım..

konu sahibide girip ne yaptığını anlatsa keşke...

girip yazmadığına göre sanırım hala aynı yanlışın pençesinde :26:

Ona hiç şüphem yok zaten. Ama asıl anlam veremediğim insan böyle bir rezilliği neden gurur duyarcasına yazar ki buralara.Biliyosun işte yanlış olduğunu.Aferin dememizi mi bekliyordu acaba..

offf eski Türk Filmlerindeki gibi..
vay be.. ne diyelim Allah kimsenin başına, 500 metre yakınına getirmesin böyle kadın ve adamları.
dayın hatasını anlamıştır elbet sonunda. umarım..

amin diyeyim doğrusu ben dayımla görüşmüyorum ama annemin anlattığına göre hatasını anlamış ama ilk yengemde zamanında adamcağızı dırdırı ve kavgasıyla kendinden uzaklaştırmış tabi hatanın büyüğü dayımda ama kadınlarda eşlerini kendilerinden uzaklaştırmamalı eşlerini değerini bilmeli sanırım
bizler zaten ilk yengemle hiç ayrılmadık kuzenlerle hep görüştük dayımı dışlamıştık diğer kuzenlerimi hiç görmedim
konu sahibide inşallah bu örneği okurda kendine öğüt alır yoksa çooook üzülücek haberi yok

Allah'ın sopası yok lafının tam da örneği olmuş. Ben zaten böyle kadınların aşklarına sevgilerine gram inanmıyorum neden mi? Neden hiç böyle fakir evli bir erkeğe aşık olmuyorlar da ne hikmetse zengin evli bir erkeğe aşık oluyorlar tamamen tesadüf mü bu??? Amaç belli tamamen bir menfaat beklentisi ve benim gözümde para karşılığı bedenlerini satan kadınlardan farkları yok amaçlaı aynı çünkü aşk sevgi filan değil yani.

Tipik heyecan arayan evli erkek meselesi....
karısını sevmiyorsa 8 yıl nasıl yaşayabilmiş aynı yastığa nasıl başını koyabilmiş.
daha fazla eğlendirmeyin yol verin gitsin

Opuyorum seni super yorum ..

evli erkeklere takıp onlara emek veren kadınları çocukları geride bırakan kadınların hiç abisi babası yok sanki umarım onlarında başına gelir bunlar ve karısının çocugunun rızkını elaleme yediren erkekleri görünce ben utanıyorum onlarda hakettiklerini bulsun

haklısın çok güzel özetlemişsin gerçekten aşık olanlarda vardır ama onlarda %5 falandır önlar dışındaki evli erkeklere aşığım diyen kadınlara burda soruyorum neden fakir ve evli erkeklere aşık olmuyorsunuz

Yani çok azınlıktadır onlar nedense hep evli ama "zengin" erkeklere sözde aşık oluyor bu aşk insanları. Çünkü çoğunun aşk duyduğu şeyler lüks evler, arabalar, restoranlar, pahalı hediyeler oluyor genelde.Bir nevi asalakça yaşam onlarınki kendisini geliştirmemiş ,iyi bir eğitim alamamış, işi gücü olmayan günü kurtarma derdine olan kadınlar çoğu da. Çalışıp kazanmayı bir yerleri yemiyor çünkü illa bir erkeğe sırtlarını yaslama gereği hissediyorlar.

Son düzenleme:
inşallah karısından boşanır ve senınle evlenır ama aynısını sende yasarsın umarım!!!!!senıde bır baska hafıf kadınla aldatsın ...

yine aynı yorumlar "kadın araya girdi" ne kolay böyle araya girmek...maazallah tüm kadınlar kötü fikirli olsa kocaları çalmaya kalksa ne olur?? kocalar zaten dünden razı...ah şu araya giren kadınlar olmasa...

aklı fikri bozuk bir adamla yaşamak istemem ve o "araya giren" kadına dua ederim beni yalan sevgiden, yalan sadakatten kurtardığı için...aldatılmaların çoğunun sonunda 2. kadının saçı başı yolunur koca dönerse mutlu mesut yola devam edilir...ben de bunu anlamam...kocalar aslında masumdur (!) kötü kadınlar ayartır...

Dünyada fikri fıtratı bozuk insan çok, Allah "hafif kadın" demiş ya biri, onlardan çok fikri bozuk kocadan korusun....

hafif kadın dıyen benım ve sözümün arkasındayım evlı erkekle beraber olan kadına daha söyleyecek çok söz var ama burda olmuyor malesef...haa demiyorumkı adam masum sen onu ayarttın tabıkı asıl .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk. olan o ayşe olmaz fatma olur adam ın zıhnıyetı kişiliği bozuk bı kere yapacak koymuş kafaya... ama ewli oldugunu bıle bıle ilişkisine devam eden HAFİF KADIN I (BU TABİR AZ BİLE) kimse bana masum gösteremez!!!!!burda masum olan eşi ve çocugudur onlara yazık gerçekten...

Aynennn çok güzel bir yorum
Allahım esirgesin rabbim korusun yuvamı şerlerden
kötü insanlardan fitne fesat insanlardan herkesin yuvasını korusun
Hiç bir kadın aldatılmayı haketmiyor bence

Walla 22 yaşındasınız küçükte değilsiniz.Bunun yanlış olduğunu bilecek yaştasınız.
Bile bile yanlış yapıyorsunuz.
Geçen gün evlilik proğ. izledim.Yine bi genç kız evli olduğunu bile bile bi adamla ilişki yaşamış tabi hamile kalmış.Tam doğum yapmasına birkaç gün kala adam kızı terketmiş.Gerisini sen düşün.

şiddetle kınıyorum siziiiiii....................

Merhaba arkadaslar.
Dün karisinin babasiyla konusdu. Eger ayrilirsan kizini birdaha görmeyeceksin dedi, tekrar düsün hemen bitirme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…