bence uydurma bu senaryo, inanamıyorum ya, yok olmaz, arkadaşlar uydurma da olsa bu durumda olan kadınlarımızı uyarmak için yazıyoruz demişler de, böyle kadınların olacağını da sanmıyorum, yani kim halihazırda evlenmiş barklanmış çoluğu çocuğu olan bir adamı eşinden çocuğundan ayırmaya çalışır ki, şeytanla anlaşma imzalamış olmalı, ruhunu şeytana satmış olmalı, çok ekstrem bir durum, hiçbir kadın bu duruma düşmez, düşmek istemez.. silah zoruyla bile yaptıramazsın.
haa şu olur tamam derim, çevremde de çok duydum gördüm, adam evlidir, saklar, kandırır. öyle olur ya da adam ayrılmıştır zaten, boşanma davasını gününü bekliyordur, o ara tanışmışlardır, normaldir.
arkadaşım var böyle kadınlar en yakın örneği benim gözümün önünde yaşandı dayım yuvasını karısının en yakın arkadaşıyla evlenmek için yıktı ve kadın evli olduğunu bilerek araya girdi dayımla kaçtılar sonra evlendiler tabi dayım o zamanlar baya bi varlıklıydı ondanda 3 çocuk yaptı iflas edince kadın boşanmak istedi şimdi dayım kanser ve ona bakmak istemiyormuş Allah kimseyi şaşırtmasın diyelim
konu sahibide girip ne yaptığını anlatsa keşke...
girip yazmadığına göre sanırım hala aynı yanlışın pençesinde :26:
offf eski Türk Filmlerindeki gibi..
vay be.. ne diyelim Allah kimsenin başına, 500 metre yakınına getirmesin böyle kadın ve adamları.
dayın hatasını anlamıştır elbet sonunda. umarım..
arkadaşım var böyle kadınlar en yakın örneği benim gözümün önünde yaşandı dayım yuvasını karısının en yakın arkadaşıyla evlenmek için yıktı ve kadın evli olduğunu bilerek araya girdi dayımla kaçtılar sonra evlendiler tabi dayım o zamanlar baya bi varlıklıydı ondanda 3 çocuk yaptı iflas edince kadın boşanmak istedi şimdi dayım kanser ve ona bakmak istemiyormuş Allah kimseyi şaşırtmasın diyelim
Allah'ın sopası yok lafının tam da örneği olmuş. Ben zaten böyle kadınların aşklarına sevgilerine gram inanmıyorum neden mi? Neden hiç böyle fakir evli bir erkeğe aşık olmuyorlar da ne hikmetse zengin evli bir erkeğe aşık oluyorlar tamamen tesadüf mü bu??? Amaç belli tamamen bir menfaat beklentisi ve benim gözümde para karşılığı bedenlerini satan kadınlardan farkları yok amaçlaı aynı çünkü aşk sevgi filan değil yani.
Allah'ın sopası yok lafının tam da örneği olmuş. Ben zaten böyle kadınların aşklarına sevgilerine gram inanmıyorum neden mi? Neden hiç böyle fakir evli bir erkeğe aşık olmuyorlar da ne hikmetse zengin evli bir erkeğe aşık oluyorlar tamamen tesadüf mü bu??? Amaç belli tamamen bir menfaat beklentisi ve benim gözümde para karşılığı bedenlerini satan kadınlardan farkları yok amaçlaı aynı çünkü aşk sevgi filan değil yani.
haklısın çok güzel özetlemişsin gerçekten aşık olanlarda vardır ama onlarda %5 falandır önlar dışındaki evli erkeklere aşığım diyen kadınlara burda soruyorum neden fakir ve evli erkeklere aşık olmuyorsunuz
yine aynı yorumlar "kadın araya girdi" ne kolay böyle araya girmek...maazallah tüm kadınlar kötü fikirli olsa kocaları çalmaya kalksa ne olur?? kocalar zaten dünden razı...ah şu araya giren kadınlar olmasa...
aklı fikri bozuk bir adamla yaşamak istemem ve o "araya giren" kadına dua ederim beni yalan sevgiden, yalan sadakatten kurtardığı için...aldatılmaların çoğunun sonunda 2. kadının saçı başı yolunur koca dönerse mutlu mesut yola devam edilir...ben de bunu anlamam...kocalar aslında masumdur (!) kötü kadınlar ayartır...
Dünyada fikri fıtratı bozuk insan çok, Allah "hafif kadın" demiş ya biri, onlardan çok fikri bozuk kocadan korusun....
Merhaba, ben 22 yasindayim ve evli bir erkegi seviyorum. 8 yildir karisiyla beraber yasiyor. Cocugu da var 7 yasinda. Karisiyi sevmedigini söylüyor ve artik bosanacagini diyor. Zorla evlendirdiler ve karisi hic sevmedigini söylüyor. Hemen hemen hergün beni görmeye geliyor ve beni sevdigini benimle bir gelecegi düsündügünü diyor. Annesi de aramis ve bosanacagini dedi. Artik hersey yavas yavas halledecegini diyor. Ne yapmayalim sizce?
Simdiden tskler
bence konu sahte. yazan çok samimiyetsiz geldi bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?