bence uydurma bu senaryo, inanamıyorum ya, yok olmaz, arkadaşlar uydurma da olsa bu durumda olan kadınlarımızı uyarmak için yazıyoruz demişler de, böyle kadınların olacağını da sanmıyorum, yani kim halihazırda evlenmiş barklanmış çoluğu çocuğu olan bir adamı eşinden çocuğundan ayırmaya çalışır ki, şeytanla anlaşma imzalamış olmalı, ruhunu şeytana satmış olmalı, çok ekstrem bir durum, hiçbir kadın bu duruma düşmez, düşmek istemez.. silah zoruyla bile yaptıramazsın.
haa şu olur tamam derim, çevremde de çok duydum gördüm, adam evlidir, saklar, kandırır. öyle olur ya da adam ayrılmıştır zaten, boşanma davasını gününü bekliyordur, o ara tanışmışlardır, normaldir.
arkadaşım var böyle kadınlar en yakın örneği benim gözümün önünde yaşandı dayım yuvasını karısının en yakın arkadaşıyla evlenmek için yıktı ve kadın evli olduğunu bilerek araya girdi dayımla kaçtılar sonra evlendiler tabi dayım o zamanlar baya bi varlıklıydı ondanda 3 çocuk yaptı iflas edince kadın boşanmak istedi şimdi dayım kanser ve ona bakmak istemiyormuş Allah kimseyi şaşırtmasın diyelim