Evli erkek :(

arwenn81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
10
6
1
44
Herkese merhaba
Basima gelen bir olaydan ötürü hem içimi dökmeye hemde tavsiyelerinize ihtiyacim var sanirim.
4 ay kadar önce birisiyle tanistim. Insanin hayatinda nadiren basina gelen harika bir iliskimiz oldu 3 ay boyunca, karakteri, aliskanliklari, sevdigi seyler, hayattan beklentilerimiz, herseyimiz o kadar uyumlu ki.
Büyük bir sirkette üst düzey bir görevi var, o yüzden çalisma saatlerinin çok yogun olabilecegini düsündügümden, geç cevap vermelerine, bazen randevularimizi ertelemesine, hiç süpheli gözle bakmadim. Maalesef 3 ayin sonunda bana evli oldugunu ve ufak bir çocugu oldugunu açikladi. Dünya basima yikildi derler ya, aynen öyle oldu, nefes alamiyorum sandim. Esiyle anlasamadigini, bosanmak istedigini ama bunu bazi nedenlerden dolayi 1 seneden önce yapamayacagini, çok mutsuz bir evliligi oldugunu anlatti, ama bunlar benim için o an o kadar ifadesiz gerekçelerdi ki duymadim bile. Önümde sadece iki gerçek vardi, birincisi bana basindan beri yalan söylemis olmasi, digeride 3 aydir haberim olmadan evli birinin metresi olmus olmam. O kadar utandimki, en yakin arkadasima dahi ayrilmamizin gerçek nedenini söyleyemedim.
O günden sonra bir daha görüsmedim, ama neler hissettigimi yasadigimi bir bana sorun. Numarami degistirdim ama mail adresimi degistirmem imkansiz, ve mesaj göndermeye devam ediyo, cevap vermiyorum. Mesajlari hep özür dolu, beni kaybetmek istemedigini, evlilik durumunun detaylarini, neden bosanmak istedigini, neden bunu hemen yapamayacagini usanmadan anlatiyo. Ilk basta devam edelim diyodu, sonra "devam etmek istemiyosan da en azindan ben bosanana kadar arkadas kalalim" demeye basladi, benden yine cevap alamayinca simdi de bosanma isini hizlandiracagini ve benden tek istedigi seyin onu beklemem oldugunu yaziyo.
Yani bir ailenin yikilmasini bekliycem, bir çocugun babasindan ayrilmasini, bir kadinin ve muhtemelen ailelerin göz yaslarini bekliycem. Cok yakin ailemde bosanan birisi var, çok farkli nedenlerden ötürüydü, ama nedeni ne olursa olsun, karsilikli alinmis bir karar olsa bile bosanmanin insani ne kadar yipratan bir süreç oldugunu gayet iyi biliyorum. Bir yandan, anlattiklari eger dogruysa, bu bosanmanin benimle hiç bir alakasi olmiycak ve ne yalan söyliyim kalbim buna inanmak istiyo. Ama diger yandan, herseye ragmen bunu kendime yakistiramiyorum.
Onu bosanmis olarak tanisaydim sorun olmazdi, ama su an ki durum çok farkli. Suçlu olmasamda kendimi rahat hissedemiyorum. Hadi bekledim diyelim, bosandiktan sonra ben ortaya çikinca herkes, ailesi ve esi çocugu da dahil olmak üzere, benim yuzumden bosandiklarini düsünmiycekmi ? Aklim bütün bunlari düsünüyo, ama kalbimi sormayin. Hayatimda ilk kez bu kadar iyi anlastigim, bu kadar çok sevdigim ve sevildigimi hissettigim birisi oldu. Gerekiyosa ondan vazgeçerim tabi, ki zaten 1 aydir görüsmüyorum, ama içimdeki hasari nasil onaricam bilmiyorum.
Kafam çok karisik. Ne yaparsam dogru olur sizce ? Unutup sayfayi tamamen çevirmekmi ? Yoksa önerdigi gibi bir sene görüsmeden beklemekmi ? Anlattigina göre, ben olsam da olmasam da zaten bosanicak ve bu benden önce alinmis bir karar.
Cok mutsuzum

yuva yıkanın yuvası olur mu ondan vazgeçen yarın senden de vazgeçer bilmiyordun ama öğrendin herşeyi değiştir ve okuma yuvasını yıkma

Seni anliyorum çünkü çok yakın bir olayı ben yaşıyorum sadece küçük farkliliklarla insan ne yapacağını bilmiyor hem çok seviyorsun hem kopmak istiyorsun aslında bir nevi arada kalma mantığın mi kalbin mi inan bir türlü işin içinden çıkamıyorsun çok seviyorsun çok özlüyorsun kendine yediremiyorsun bence zamana bırak ve kalbinin sesini dinle tamam haklısın sana yalan söylemiş kandırmış ama bence seni kaybetmekten korkmuş eğer gerçekten boşanirsa ona bir şans ver ve zamana bırak hayatı hep başkaları için yaşıyoruz aman birileri ne der ne söyler diye biraz da kendin için yaşa beni yanlış anlama şuan evli iken görüş demiyorum ama gerçekten bitirdiğinde arkani dönme çünkü gerçek aşkı bulmak ve yaşamak çok zor

Bunu sana babası ve annesi başka bi kadının babamın hayatına girmesiyle boşanmış bi kız olarak yazıyorum. Yapma. Bunu okurken o adamın çocuğuyla o kadar özdeştirdim ki kendimi. Yıllarca babamdan boşandığı için annemi suçladıktan sonra ortaokul çağımdayken aslında babamın annemi aldattığını boşanmalarına rağmen annemin yıllarca babamın geri dönmesini beklediğini öğrendim. Belki sen onun hayatına girmeseydin o sorunlarını aşıp önlerine bakabileceklerdi. Belki bi çocuk daha baba sevgisine doyarak büyüyecekti. Belki bi kadın ikinci kadın olmanın acısını yaşamadan hayatını sürdürcekti. Bak şu an benim babamın hayatında o kadın yok ve bu bahsettiğim olayın üzerinden 16 yıl geçti. Belki babam o kadını da aldattı belki onu sadece kullandı sen kendini o kadının yerine koyarak oku bunu. Oku ki hala bi şansın varken vazgeç. Ne kadar masumca sevmişte olsan sevdiğin adamın çocuğunu eşini düşün empati kur. Hayatının hatasını yapma.

Onceliklw bukadar hassas ve bukadar duyarli davrandigin icin gercektende tebrik ederim.
Cunku neler okuyoruz burada, kafasi karisanlar vs.

Sen cok doğru bir adim atmissin. Maillerine kesinlikle cevap verme senden umudunu kessin. Hatta mail adresinden engelle onu. Spam olarak görü işaretle gozun gormez en azindan.
Tabiki iyi anlasirsiniz çünkü adam seni kandirmis istedigin erkek modeline girmis.
Inan bana erkekler kadiari birturlu anlamiyoruz deselerde, kadinlarin neler istediklerini okadar iyi biliyorlarki resmen kilik degisiyorlar. Guzel bir maske takiyorlar.
Belliki ne istediğini anlamis ve o maskeyi takmis.
Kesinlikle kabul etme. Boşuna boşanma seninle kesinlikle olamayacgim de..
Tabiki şunu de bunu de demek benim haddime degil.
Ama kendi gelecegin için birak gitsin. Zaten 3 ay bir flortunuz olmus.
Bosver cevrenden kimseye deme. Yarin oburgun ters dustugunde sen zaten evlinadamla cikmistin derler sucsuz olduğunu bile bile... sirf canini yakmak icin.

Oncelikle herkese tesekkur ederim, hem o upuzun yazimi okudugunuz için, hemde zaman ayirip cevap verdiginiz için.

Sanirim yanlis anlasilma oldu, bazi mesajlarda yuva yikan olma gibi seyler okudum. Benim sorum "evli erkekle iliskiye devam edeyimmi" yönünde degildi. Bunun cevabi zaten belli, tabii ki böyle bir kötülügü herseyden önce kendime yapmam. Öte yandan ne vicdanim nede ahlaki prensiplerim buna izin vermez.
Sordugum soru suydu : evli olan bu kisi benimla alakasi olmayan bir neden den ötürü bosanmak istedigini söylüyo ve bosanana kadar görüsmememizi ama bosandiktan sonra onu beklememi istiyo, ne yapmaliyim ?
Kabul edersiniz ki bu durumda "yuva yikan" "çocugu babasiz birakan" gibi yakistirmalari kabul edemem, ki madur iki taraftan birisi esi ve çocuguysa ikincisi de benim. O kadin ve çocuga yalan söylendigi gibi bana da söylendi, bende kandirildim. Insanlari bu kadar kisa yoldan yargilamayin lütfen.

Son durum ise söyle : dün çalistigim yere geldi is çikisinda ve konustuk. "Niye konustun" diyerek ille de yargilamaya devam etmek isteyenler olabilir, bu soru gelmeden hemen cevabini vereyim : birincisi bunda bir art niyet ve kötü bir taraf yok, ikincisi, dusuncelerimi soylemem için nasil olsa bir sekilde irtibata geçilmesi gerekiyodu ve hazir ortam olusmusken bir an önce yapayim ve bitsin dedim.
Bana neden bosanmak istedigini tekrar bastan anlatti. Burda söylemem dogru olurmu olmazmi bilmiyorum, ama nasil olsa kimlikler gizli oldugu için ve fazla detaya girmeden sorun çikmiyacagini dusunuyorum. Esiyle kisa bir süre içinde mecburiyetten ve istemiyerek evlenmis, ve ancak evlendikten sonra karisiyla ilgili bazi gerçekleri ögrenmis, ve bu ogrendiklerini kabul etmek istemiyomus. Bosandigi zaman da çocugu alacagini ve bunun için gösterecegi gerekçelerin fazlasiyla yeterli oldugunu söyledi.
Ben de öncelikle ne olursa olsun güvenimi sarstigini anlattim, ve size anlattigim seyleri ona da söyledim, bu durumun beni ne kadar yaraladigini, kendi mutlulugum için baska insanlarin mutsuzluklarindan faydalanamiyacagimi, esi ile ilgili problemlerin beni ilgilendirmedigini, ve bundan sonra evli yada bosanmis olsun, hayatinda yer almak istemedigimi.
Her halükarda kararima saygi duydugunu ve benimle bosanana kadar irtibata geçmiyecegini, ama islemler bitip yeni hayatina basladiginda beni geri döndürmek için her seyi yapacagini söyledi.
Ve bu sekilde ayrildik.

Simdi içim resmen kan agliyo desem "yuva yikma" cevabinin çogunlukta olacagini tahmin ettigim için, nasil tarifi zor bir aci çektigimi anlatmaya kalkmiyorum.

Herkese iyi günler.

Bütün yorumlari okumadim.
Ama ben asla yuva yikan kadin olarak gormedim. Hatta tavrinda dolayi tebrik ettim.
En zor olani zaten icin yana yana bunlari konusabilmen taktire sayan. Normal oslada bu devirde artik bir meziyet.

Sorduğun soruya gelince. Ben olsam o bosandiktan sonrada gorusmeye devam etmezdim. Cunku bana yalan söyledi, yarin oburgun benimle evlendiginde ve beni artik sevmedigindede baska biri ile gorusup benden bosanmayimi bekleyecek digeri ile evlenmek icin diye dusunmekten kendimi alamam.
Sana yalan soylemis. Eger ki itiraf etmeseydi ne olacakti? Eger ki onu taniyan birileri tarafindan görülseydi adamin yaptigi yanlistan cok senin adin cikacakti yuva yikan kadin diye hic birseyden haberin olmadigi halde.hayatini karartacakti belkide soyledigi yalan. Belki ailen bile sana inanmayip reddeteceklerdi.

Valla ben genekde ileriye irdeleyerek bakarim.
Ben oyle birine guvenmezdim. Karisina yaotigini banada yaparsa diye. Aralarindaki sorun ne olursa olsun, adam ister hakli ister haksiz olsun. Hic bir enden evli iken baskasini kandirmasina bir neden degil.
Dedigim gibi seninlede bir endenden bosanmaya kalksa ve daha bosanmamisken baskasini kandirsa yada kandirmadan beraber olsa nekadar dogru ise, bu yaptığıda okadar doğru.

Sen bilirsin tabi ama nedeni ne olursa olsun yalan yalandir.

Canim, gerçekten çok üzüldüm hikayene Vicdani olan hiç kimse böyle bir seyi onaylayamaz.
Bu durumun nasil derin yaralar birakabilecegini gayet iyi tahmin edebiliyorum.

Yalniz herkesin hikayesi ayni degildir, bunu da unutma. Ben o insanlarin hayatina bilerek ve isteyerek girmedim. Birisiyle tanistim, sevdim, ve evli oldugunu aylar sonra ögrendim. Ögrendigim anda da bitirdim. Senin durumunla ayni sey degil.

Tesekkür ederim bu duygu yüklü mesajin için. Umarim annen her seye ragmen tekrar hayatini kurabilmistir.

Sevgiler

boşansa da görüşme. evliyken başkası ile görüşen erkek erkek değildir. görüşürsen de aynı durumu yaşamanı, seninleyken başkası ile görüşüp seni boşamasını dilerim Allah'tan. zaten araları kötüymüş, boşanacakmış mış mış bla bla bla. aptal mısınız yaaa... ben karaktersiz erkek olsam aynısını yapardım akılsız kadın çok bu memlekette. kolunda karısının adının yazılı olduğu dövme olduğu halde evli erkeklerle görüşen aptallar var bu memlekette.

"sen boşansan da ben seni kabul etmem, çocuğunun annesini aldattın, beni de aldatırsın sen, bu karakterde bi insansın, seninle işim olmaz"de bakalım.. bunu kesinlikle söyle, bunu duyduktan sonra hazır düzeninden karısından vazgeçeceğini hiiiç sanmıyorum.. inanma bu adama.. unutmaya çalış..

Tesekkür ederim, senin ilk mesajina özel olarak cevap vericektim, benden once davranmissin.
Beni bu karari almaya iten sey de zaten, senin dedigin gibi, yalan söylemis olmasi. Yani söyledikleri gerçek olsa bile, hayatini tekrar kurdugunda yine beraber olsak ve affetsem bile, bundan sonra hiç bir sey ayni olmazki. Büyü bozuldu bir kere.
Cok tesekkür ederim düsüncelerini paylastigin ve hosgörün için.

Hemen hemen ayni seyleri dün konustugumuzda söyledim.

Senin hic bir suçun yokki. Sen magdur edilmissin.
ALLAH gonlune gore karsina sala layik dürüst birisi cikarsin insaALLAH.

Tesekkür ederim !
Aynen söyledigin gibi, mantik ve kalbin tam çakisma noktasi.
Bütün bunlarin kabus olduguna inanmak istiyorum, yarin uyanicam ve hepsinin bir rüya oldugunu fark edicem.
Keske telafisi mümkün bir sey olsaydi.
Su an o yalani affedebilecek bir ruh halinde degilim. Basit bir yalan degil sonuçta, adam benden hayatini sakladi. "su an konusamam isim var" dediginde aslinda ailesiyle beraberdi, "hafta sonlarini annemle geçiriyorum fazla cevap veremem" demesi yakalanmamak içindi, hatta arabasindaki parfüm kokusu muhtemelen söyledigi gibi az önce inen müsterisine degil esine aitti. Bu adam 5 dakka önce karisiyla vedalasirken, bes dakka sonra bana sariliyodu ya ! Beni evime biraktiktan sonra gidip ailesiyle sofraya oturuyodu ! Gece bana mesaj gonderirken yaninda esi uyuyodu !! Oh ne ala, gel keyfim gel ! Allahim düsündükçe beynim yerinden firliycak gibi oluyo !!
3 ay içinde kaç kere beni salak yerine koydu, bilmek bile istemiyorum.

Yeni eften püften kolay affedilebilir bir sey degil yaptigi.
Hem 1 sene uzun bir süre. Bu zaman içerisinde unutmus ve iyilesmis olmayi umuyorum...

Eger kendi durumun hakkinda konusmak istersen, yargilamadan dinliycek birisine ihtiyac duyarsan, bana özelden yazabilirsin.

Boşanma boşanmama bekleme vs vs.
Ben işin o kısımlarıyla ilgilenmiyorum.
Bu adam 3 ay boyunca iki kadını aynı anda idare edebilecek, ve utanmadan bebeğinin yüzüne bakabilecek şrfsizlikte mi, evet.
Yani bi cacık olmaz o heriften.
Seni de suçlamıcam konu sahibi, ama yok aşığım vırt zırt deyip o adamla bişi yaşarsan, senin de Allah belanı verir.
İvo dediydi dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…