Evli erkek :(

bunun cevabı belli ki sen anlamak istemiyorsun Ada'm sana yalan söylemiş baştan beri yalan çocuğu ve eşi var sen bunu kendine yediriyorsan bilemem ama Ada'm sana güvenip karısını boşayacak olabilir iyi bi Ada'm olsa karısını ve çocuğunu yalnız bırakıp onun bunun kızını kandırmaz

Yazindaki sertlige bayildim : ))
Evet haklisin, iki kadini/erkegi ayni anda idare etmek inanilmaz bir cambazlik gerektiriyo.
Diger mesajlarimda neyin ne oldugunu, olayin son durumunu anlattim. Sen beddua etsende etmesende daha fazla kendimi ispatlamaya gerek görmüyorum.

Bu arada bebegin hayirli olsun :)

teşekkürler :)
senin vicdanın rahat olduktan sonra, bizim ne yorum yaptığımızın önemi yok arkadaşım.
sağol güzel dilekleklerin için :)

bak bak akıl vermelere bak...ne demek hayatı başkaları için yaşıyoruz..? yorumun cok rahatsız edıcı?

gerci sende aynı durumu yaşıyormusssun paaaaaaaaaardon !!!

Herkese merhaba
Aradan kaç gün geçmesine ragmen durumu kabullenemiyorum. Konusup içimi dökmek doya doya aglamak istiyorum ama yapamiyorum, sorulardan korktugum için. Kimliklerin gizli olmasindan dolayi, tek konusabildigim yer burasi.
3 kilo kaybettim, geceleri uyuyamiyorum. 5 senedir ayni is yerinde çalisiyorum ve dün ilk kez ikaz aldim, dikkatimi toplayamiyorum habire hata yapiyorum ve son yaptigim hata az kalsin sirkete bir kaç yüz bin lira zarar olarak geri dönücekti... Normalde çok dikkatliyimdir asla böyle saçma bir yanlis yapmadim simdiye kadar.
Kandirilmislik duygusu çok kötü. Simdiye kadar karsi cinsle hiç sansim olmadi, ama bu kadar büyük bir kazik ta yememistim.
Cocugu düsünüyorum. Onun hakki olan ilgi ve zamani istemeden de olsa ben aldim. Belki babasini göremeden uyudu bir çok aksam, belki babasini aramak istedi ama ulasamadi, belki beraber gezmeye gitmek yada oynamak istiyodu ama yapamadi, babasi benimle beraber oldugu için.
Ablam neden ayrildigimizi kurcaliyo habire, kendimi tutamayip anlatmaktan korkuyorum.
Insan neleri unutmuyo ki diye kendimi cesaretlendirmeye çalisiyorum, iyi yönlerini görmeye çalisiyorum, zararin neresinden donulse kardir, 6 ay sonra ogrenmektense simdi ogrenmek daha iyi oldu diyorum, ama yeterli gelmiyo, içimde böyle tarif edemedigim bir sey var. Boguluyorum adeta.

büyük bir şirkette üst düzey yönetici yazısından sonra okumaya gerek duymadım

Kesinlikle geri donme madem eşini sevmiyordu başta size evl olduğunu soyleseydi simdiye kadar neredeydiniz büyük bi beladan kurtulmussunuz bnce

Canım

kızlara katılıyorum. Bu karaktersız ıcın tek damla gozyasını harcama.Onun hatasına ortak olma artık. Bagrına taş bas otur elbette acı cekeceksın bır muddet ama gececek. Sakın aşkına yenık dusme, ne hali varsa gorun

Bugün seninle karısını aldatan Ada'm, yarın her şey dediği gibi olsa boşansa seninle evlense bile seni de bir gün aldatmaz mı sence? Bu şüpheyle sağlıklı bir ilişki yürütebilir misin?

sizin bir sucunuz yok kendınızı suclamayın ltf
ama devam edersenız ve onun arkadas kalma yalanına inanırsanız bundan snrası için suclu olursunuz
yıkımınızı alnlıyorum ama evli erkeklerın en buyuk yalandırı
mutsuzum , çocuk için devam ediyorum, vs vs
bu tarzda konusan o kadar erkeğin cocugu olmadıgı halde cocuk yaptıgını, ya da ikinciye eşinin hamile oldugunu o kadar cok duydum ki
zamanında benım de , ben eşimden ayrıldıgımda evli erkekler pek bi sarmıstı etrafımı
sakın ola ınanmayın

hatta benzer bır durum yasadım
yine maddi durumu cok ii olan , yonetıcı konumunda bırı ıle tanıstım iş icabı
o izmitteydı , ben bursada
her cumartesi gunu ızmıtten bursaya gelıyor
gece gec saatte izmite donuyordu
ben de uzuluyrdum hep sen gelıyorsun arada ben de geleyım , hep sen yorulkuyorsun falan dıyordum
elel tutustuk , bursada sınemaya gttik, alısverıse falan gttık cok guzel gunler gecırdık
facesınde eklıydım
megerse facesınde karısı hariç herkes eklı imiş nerden bılebılırım
snr benle ciddi düşündüğünü falan soyledı tabı havalarda ucuyorum ben, çok begenmıstım kendısını
o da gece yorgun oluyorum zaten butun gun telefondayım , eve gecınde teli atıyorum bır köşeye derdi:))))
bazen arardımk gece
hayatım şirketteyım yonetım kurulu toplantımız falan var derdı cıkınca arardı benı:))
artık balkona mı cıkıyordu, arabadan birsey alıcam dıye karısını mı kandırıyordu bılemedım

bırgun bir devlet kurumunda calısan arkadasım var
o adamın bılgılerıne bakmıs oylesıne
benı aradı
ece bu adam evli dedi
karısının adını soyadını attı bana
şokkkk oldum

karısının adını , bu adama mesaj attım ve bana dedıgı seyler aynı sizinkiler gbiydi
senı uzmek ıstemedım , kaybetmekten korktum, boşanıcam mutsuzum vs.
snr karısını buldum faceden.
ama hıcbırsey demedım karısına

birkac ay snr yıne faceden baktım bunlara
karısı cocuk dogurmus bebeklerı olmus
düşünebiliyor musun

evet mutsuz bı evlılıgı olabılır
ama sen buna sebep olma
bu satten snr gorusmeyı , maillerine cevap vermeyı unut

anladığım ve hissettiğim kadarıyla dürüst samimi birisin. tebrik ederim. 1 seneye kdr boşanamam ne demek. 'bu süre içinde ben hala evli kalıcam sen de hayatımda ol senden de faydalanayım. başım sıkıştığında sığınacak limanım ol' demekle eşdeğer bence. erkekler bizim gibi düşünmez ve hissetmezler. temiz duygularını bu adama oyuncak etme. mailden de engelleyebilirsin. olmadı başka mail adresi al kendine son kez adresini kullan herkesi cc le ve gönder. bütün arkadaşlarınla yine irtibatta olabilirsin. teknoloji çağındayız artık. çözümsüzlük dye bir sey yok. Allah gönlüne göre versin.

K
karısı doğurana kadar yeni heyacan peşinde koşmuş yani inanilir gibi değil ne yalancı adamlar var anlattığınız iyi oldu Allah sizi ondan korumuş

K

karısı doğurana kadar yeni heyacan peşinde koşmuş yani inanilir gibi değil ne yalancı adamlar var anlattığınız iyi oldu Allah sizi ondan korumuş
Evet aynen öyle
Ben boşandıktan snr evli adamlardan cok cektim
Malesef hepsi ayni
Karılarına yazık

boşanmasını beklemen saçmalık olur sana yalan konuşmuş bu adam aylarca ve ne malum karısını başka kadınlarla da aldatmadığı?? her tanıştığı kadına böyle davranan çapkının tekidir belkide. onu bekleme sakın senin de bir hayatın var sonuçta önüne bak boşver

Canım alışırsın dünyada o kadar büyük acılar var ki ölüme bile alışıyor insan. Sende aklından bir sure sonra çikarirsın sakin ama sakın yuvasını yikmasini bekleme ne hali varsa görsün emin ol ki daha iyisi daha kafa dengi cikacaktir karşına . İhtiyacın olan tek şey Zaman ve sabır

Şimdi sen bu son kurdugun cümleye insnarak kendini kandirma

istersen....kafan karisik onu anlarim ama adami katiyen reddedersen karisina cocuguna donucek belki belkide hic ayrilmycak zaten....hoş bu kafayla

dönse bile bi h.lt olmaz o adamdan akli zaten başka yerde yine yapar yune yapar....seni kandirmis ve

hala kandirmadigi ne malum....kesinlikle görüşme gerisinide zamana birak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…