- 27 Haziran 2017
- 11
- 9
- 1
- 39
- Konu Sahibi Gelincik003
-
Cok zor günler yaşadım saftim sevdim guvendim zaten şu yaştaki aklim o zaman olsaydi bunları yazma gereği duymazdim genç kizlarin heveslenmemesi icinSizin gibilere acımıyorum. Daha fazla pisliği hak ediyorsunuz.
10 yıl sonra gidebilen 1 yıl sonrada gider.Suna desene zevk iyi geldi bırakmadım diye.
Dinlerler ya da dinlemezler ama sonlarını boyke olacağını bilmelerini istedimNasıl isteyerek yaşamadın anlamadım. Adam zorla kapat mı yaptı sizi?
Paraydı menfatti, cinsellikti, işinize geliyor yaşıyorsunuz, ne asıl kadını ne kendi sonunuzu düşünmeden.
Burdan seslendiğin kızlar da sizin tavsiyenizi mi dinleyecek sanıyorsunuz? Onların çoğu da ya menfaatleri bitene ya da adamlar sepetleyene kadar benzer ilişkilerini yaşayacaklardır.
Ne adi erkekler var.hem karisina yazik ediyor hem de diger genc kizin ilklerini elinden aliyor ne hakla...
Bunu bilerek devam etmekse sizin seciminizdi keske evli oldugunu ogrendiginiz an da ayrilip bir daha gorusmeseymissiniz
Bi de icin rahattir nikah konusunda, imam nikahi kiydin diye. Allah'i kandirmaya calismak nasil bi kafa
Hayır yiillar geciyo ben olduğum yerde sayıyorum onun saplantili ruh halini yeni yeni anladım son zamanlarda tehdit etmeye başlamıştı bunları görmem geç oldu sevgide bitti istek bitti parayla alakali değilAdamın parası mi bitti eski zevki mi veremedi sana da bıraktın geldin 10 yıl sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?