Evli erkekle gecen 10 yıl

Evet bu yuzden yazdım kadın bir sucluysa erkek on suçlu. Ben evli degildim beni kendine asik eden mucadele eden Allahin ve insanların hzurunda söz vermis evli ok çocuk babası bi erkek burda benden çok onun sucu var bu yuzden yazdım ki kanamasin kızla ne maddiyatlarina ne manevyatlarina

Büyük konuşmaktan Allah'a sığınırım ama bu kadın erkek ilişkilerinde eğer kadın istemezse hiçbir şey olmaz. O yüzden istemeden yaşadım bunları demeyin. Kadın isterse bir ilişki olur, istemezse erkek ne yaparsa yapsın yine olmaz.

Boş eleştirileri boş verin kötü yorum yapanlar emin olun canı yananlar. Gitmişler ne olduğu bellisiz adamlarla evlenmişler aldatılınca da suçu direk karşı tarafa atıyorlar kocaları masum çünkü. 10 sene beklemeniz büyük hata olmuş ama yapacak bir şey yok dediğim gibi tek suçlu siz değilsiniz. Bu kadar ağır laflar edilmesi saçma.

Bu masum iliskiden! 10 yıl boyunca ders almadin. Ne olduysa 10 yil sonra aslinda bosanmayanin karisi degil kendisi oldugunu ogrenip gerisin geri dondun. Bir de üstüne hayat dersi verir oldun öyle mi?

Son zamanlarda üniversitede ailelerinden uzakta okuyan çoğu kızda metreslik özentisi var maalesef. Çok gördüm. Zengin evli erkek bulup her istediklerini aldırtıyorlar yaptırıyorlar.
Böyle Erkekler de piç.
Sana ne diyeyim bilmiyorum ki? Görüyorsun ki hayatın mahvolmuş düzelmez artık. Keşke 10 yıl beklemeseydin. Allah insanlara aklı kullansınlar diye veriyor.

Aklın yaninda vicdani da veriyor. Onu da sık sı kullanmak gerekiyor. Konu sahibi yuzunden 10 yildir mutsuz bir ailede buyumeye mahkum olan cocuklar var. Ileride evlense dahi kocasi tarafindan aldatilinca sikayet etmeyecektir. Zira kendisi icin gecerli saydigi bahaneler kocanin gittigi kadin icin de gecerli olacaktir. Empati kurabilir mi acaba o gunler geldiginde.

Son paragrafın son cümlesinin ne kadar çirkin olduğunun farkında mısınız? Resmen genelleme yaptınız genç kızlar hakkında.

Size en buyuk ceza 10 yil boyunca oyalanmak olmus. Koskoca 10 yil cope gitmis. cogu seyin ilkinin iliski, nisan, belki evlilik, kendi cabanla bulunan is, ilk maas, maasla gidilen ilk tatil vs vs yasandigi en guzel yillar heba olmus. Belki bunlari yasadiniz da ama yaninizdaki adamin size ait olmadigini bilerek, cocuklarinin ve karısinin golgesinde. Su anda da elinizde koskoca bir hic var. Ibret olsun boyle hayat yasayanlara

Bu kadar yorumun icinde bi tek sizin yorumunuz rahatlatti beni herkesin imtihanı farkli bin verende Allah ben kaldim . Direk kadın suclaniliyo ama bilmiyorlar kocalarinin ne laflar soyledigini elde etmek için kadını baştan cikaran erkektir devam ettirmek ya ettirmemek kadına kalır kalır baslatan erkektir . Kadın baslatyosa zaten amaç belli kadinin niyeti belli ben öyle biri değildim kandirildim bu yüzden buraya yazdım ama sizin gibi insanlarin sayısı az maalesef

Evli misiniz bilmiyorum ama ilerde eşiniz sizi aldatır ve metresi de gelip size hata yaptım özür dilerim derse o zaman da bu kadar yüce gönüllü olursunuz umarım.

Ben hatalar karşısında cooooookk affedici bir insan değilim. Yılları gitmiş evet konu sahibinin ama kendi yılları giderken de başka bir kadının annenin çocukların yıllarını da götürmüş yıllarca onları mahvetmis belki de. Kusura bakmayın bu kadına aciyacak halim yok. Yıllar ne getirir bilinmez insanın başına herşey gelebilir tabii ki evet ama Allah akıl fikir vermiş bir zahmet kullansın herkes!

Bu masum iliskiden! 10 yıl boyunca ders almadin. Ne olduysa 10 yil sonra aslinda bosanmayanin karisi degil kendisi oldugunu ogrenip gerisin geri dondun. Bir de üstüne hayat dersi verir oldun öyle mi?
bilmediginz seyler var yargilamayin. Ben baski yapmadim kendisi istedi bosanmayi dava acti karşı taraf istemedi si buyukleri araya girdi. Ben zaten imam nikahli olarak onun karisiydim zaten benle yasyodu öbür evi maddiolarak gecndryodu. Benim birakmamin sebebi gordugum baski tehtitler ve bunun gibi seyelr

karısı sadece arayıp küfür mü etti.
yapması gereken iyi bir meydan dayağı olurdu akıl başa gelirdi belki ibreti alem olurdu
o pislik adamdan ayrılsın zaten artık adamlar hosunuza gidiyor belli ki.

Erkekte bişey bittiyse değil ailesi cumhurbaskanı gelse asla geri dönmez.

Evli değilim ama sanırım Allahın bana verdiği akılla üçüncü kişiyi değil, akıl ve irademle seçtiğim eşimi muhatab alırdım.
Sizinle çok farklı pencerelerden bakıyoruz olaya. Ben olayın doğru olduğunu savunmuyorum ortada bir hata var ve bir pişmanlık var. Zaten darmadağın olmuş birine ne yaşadığını bilmeden kin kusmanız içime sinmedi açıkcası. Affetmek güzel bir duygudur, hafifletir insanı. Umarım kendi hayatınız içinde bu duyguyu edinmek nasip olur.

O adamın masum karısı sizden kurtulabilmek için ne dualar etmiştir..
Sen yuvasını yıkmaya çalışan biriyle baş etmenin ne demek olduğunu bilemezsin..
Geceleri gözyaşlarından yastığı sırılsıklam olmuştur.
Evli olduğunu bilsem başlamazdım demişsin başlardın merak etme.
Nasıl ki öğrendikten sonra da bırakmadın.
3 5 ay 1 sene hatayı sürdürürsün anlarım ama 10 sene gayet aklı başında bilinçli birliktelikten sonra kalkmış burda aman yapmayın kızlar diyorsun..
Adam boşanmadı tabi.
Tabi boşanmaz gül gibi ailesini neden terketsin. Değmeyeceğini anlamış adam. Sana takıntı yapmış ama ailesinden de çok sevmiyor bundan emin ol..

Akillanmak icin on yıl çok uzun bir süre degilmi??????

Kinamiyorum ama acimiyorumda yada üzülmüyorum bu tür insanlar için ,nedeni ne hakkınız var başka bir kadının ailenin huzurunu bozmaya ?? Ve nasıl saflik oluyor ,adam evli başkasına ait !!! Benim canım gibi sevdiğim hayat arkadasimla hasna fisne yap sonra akillandim bırak, bana ne oldu bu on yıl içinde ben ne yaşadım ??? Af edersiniz ama bayram geçmiş kına yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…