Evli erkekle gecen 10 yıl

Artık imkansız aşklar öyle eskisi gibi derbeder ve iradeye yenik düşmeyle yaşanmıyor. Genç kızların çoğu bilerek, isteyerek bu hataya düşüyor. Erkeklerden istediklerini almak için onlara isteklerini bile isteye güle oynaya veriyolar. Amaç ne şiş yansın ne kebap? Yani zamane genç kızları kendilerince yeterince uyanık senin hayat dersi vermene gerek yok.

aynı şeyi düsünüyorum ailesinin prensesi olan kızlar daha az hata yapıyor.sevgiye doymaktan açlık yaşamadıklarından onları üzmek istemediklerinden vs vs..
konu sahibi yaşın geç değil.30 lı yaşlarının başındasın.bu durum senin için tecrübe olmuş.hayatına bak.ahlanıp vahlanma artık.hayatını kur geç değil.
eşi de seni bilip ayrılmamakla sen de o adamla eşini bilerek beraber olmakla bence adamı ihya etmişsiniz. ne güzel bi yanda eşi çocukları aile hayatı diğer tarafta çıtır hatunu.adam dünyada cenneti yaşamış.

"Ben isteyerek yasamadim" cumlesi cok sahte ya. 9 yil boyu evli oldugunu bilerek 2. kadin olmussunuz. Ayri ev acmis, kari koca gibiymissiniz. Rahatiniza gelmis. Karisi ogrenince nasil devam ettiniz? Gunahlarinizdan mi arindirdi nikah sizi? Geldiniz gectiniz iste hayatlarindan. Size sadece omur boyu tasiyacaginiz 2 cocugun ve ihanete ugramis bir kadinin vebali kaldi.

Evet 30 yaşına gelince hepside benim durumuma dusecek zaten yasiyolar şimdi hayatlarini

Kimseyi elestirmiyorum ama anne babalar dikkatli olsun diye üniversitede okuyan kızlar gittikleri şehirde rahat edebilmek,para sıkıntısı çekmemek için gittikleri şehrin yerlileriyle görüşmeye çalışıyorlar ve bunlar özellikle evli oluyor çünkü hem para var hemde evli olduğu için kızı fazla sıkıp,takip etmiyor ve ellerinde bir koz oluyor

Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir. Ne hissettiniz, ne durumdaydınız bunları yaparken bilemeyiz, herkes ne yazık ki çok güçlü olamıyor yaşadıkları gereği. İnsanız ve hata yapmaya müsaitiz. Sakın ümitsizlik çukuruna atmayın kendinizi, insanlar sizi hor da göreceklerdir, yadırgayacaklardır da... Kimse hatasız değildir ama kimse kendi hatasını görmez, başkası üzerinden kendini çıkarır temize " ben hayatta yapmam" larla... Yepyeni bir sayfa açabilirsiniz kendinize. Yeter ki dersinizi alın ve önünüze bakın. Umarım bundan sonra bambaşka kapılar açılır önünüzde.

Işte gerek yaşamadım evet böyle bi amacım yoktu evli bi erkekle birlikte olma gibi amacım. Bende her kız gibi evlennip yuva kurcaktim hayatın önüme getirdikleri benim irademle sinanmam bunlardan dolayi bu hayatı yasadim çok meraklı oldugumdan degil irademe ve gönlüne soz gecirememden bunu hayatima getirende Allah niye herkesin hayatında böyle şey olmuyor benimde imtihanim buydu ve gecemedim

Yazık olmus giden yıllarına.Alcak seni kullanmış.Sende bile isteye;karisina inat devam etmişsin.ve bu inat ugruna yerinde saymışsın.Umarim tek bir mesajı ;aramasıyla geri donmezsin.sevgi aşk gelip geçici.hic bir erkek yuvasını yıkmaz.ona sorsan karisini cok seviyordur.seninle kafa dağıtıyordur.dirdir yoktur.sen onu mutlu ediyorsundur.
Don kardeşim bu büyük yanlıştan.bir iki ay üzülürsün.sonra yeni biri çıkar önüne bakarsın.bir daha kanma bu alcaga.yuvani kurup;anneliği tat.inan bana yuvani kurduğunda;cok üzüleceksin ona verdiğin yıllarına.

Çoktan yedekten yeni bir çıtır çıkarmıştır bile emin ol...Sen varken de başkaları olmuştur...
Malesef sizin büyük aşk zannettiğiniz şeyler tamamen sanal..
Ben senin kendi menfaatin için onla oldugunu düşünmüyorum çünkü kaşıkla alıp kepçeyle vermek bu her yönden ama dedim ya kızlar sevgiye aç yetiştiği sürece evli erkeklerin modern kumaları olmaya devam edecekler...

Evli olduğunu bildiğin adama ne olursa olsun dönmemen gerekirdi sadece suç senin değil o şerefsizin de hemde en büyüğü. Ama Allah sana o kadına yaşattığıni yasatmasin. Sırf sen değil o kadın daha beter. Sen zevkini yaşarken o kadında çocukları varsa onların başında kocasını beklerken, senin yanında olduğunu düşündükçe akan gözyaşları sana bin kat geri döner bundan emin ol. Kimsenin ahi kimsede kalmaz. Ailen napsin yazık kızım okucak diye okula gönderiyor. Kızı metres oluyor, bir annenin hemde gözyaşli bir annenin ahini alıyor. Napacaklardi madalya mı takacsklardi. Sinirlenmeye başladım yine. Beter ol.

O kadinin yerine gercekten ofke duydum size. Kinamak istemiyorum. Kim bir musluman kardesini kinarsa muhakkak basina gelirmis cunku. Ama umarim sizde kendiniz gibi biriyle yuva kurarsiniz.

Ben gerçekten pişman olmuş insanlara çok laf söylemek istemem, bazı yaşadığım şeylerden sonra da büyük konuşmaktan daha çok korkar oldum ama hani bir kaç sene saplandınız diyelim 10 sene çok fazla değil mi kendinize gelmeniz için?
Baya hoşunuza gitmiş ama içten içe yaşadığınız huzursuzluk evlenip çocuk sahibi olmadan geçen yıllar da buraya kadar getirmiş sizi anca, sıkılmışsınız, yaşın getirdiği düşünce değişimleri de olabilir üstüne belki.
Boşanmak isteyen boşanır yani bu kadar basit. 10 sene sürmez bir boşanma davası sanıyorum.
Neyse, umarım gerçekten pişman olmuşsunuzdur ama 10 sene gerçekten fazla.
1 yılınızı silip atamamanın bedeli 10 yıl olmuş.

Sizin gibilere acımıyorum. Daha fazla pisliği hak ediyorsunuz.
10 yıl sonra gidebilen 1 yıl sonrada gider.Suna desene zevk iyi geldi bırakmadım diye.
Neden sadece bayanlar suçlanıyor? Erkektir yapar değil mi erkeklere laf yok. Erkek evli kadına da göz diker her kişiye de bakar... Erkek çünkü. Aldatılıyorsunuz sonra sadece bayanları suçluyorsunuz yuva yıkan bayan oluyor erkek yuvasını yıkmış olmuyor ama. Yapmayın allah aşkına. Kadın suçlu olduğunun zaten farkında buraya başka genç kızlar bu hatayı yapmasın diye yazmış acıyın diye değil. Kadın da suçlu ama nedense tüm oklar direk kadına yöneliyor erkeğin hiç suçu yokmuş gibi.

Sevgiye açıklıkla alakası yok. Kolay yoldan parayı bulmak istiyorlar. Ben ne ailesinden sevgi görmemiş, sürekli dayak yemiş insanlar gördüm. Tek yaptıkları bekar bir adam bulup evlenmek ve evden kurtulmak istediler ve yaptilarda. Evli adamlar baktığında ağızlarına ettiler. Çok arkadaşıma şahit oldum

Duruma karsısına cıkana o anki psikolojisine göre değişir...

Kusura bakmayın ama sevgi bu hikayenin herhangi bir yerinde barınamayacak kadar güzel bir duygu...
Sevdim yaşadım diye bir şey olamaz.
Sevmeyi bilen insan önce kendini sever.
Kendini sever ki onursuz, gurursuz yaşamasın.
O yüzden sevgi falan ağzınıza almayın hiç.
Bunun adı çıkarcılık, açgözlülük, başkasının yuvasına göz dikmek, metres hayatı yaşamak vs vs...

Adamın parası mi bitti eski zevki mi veremedi sana da bıraktın geldin 10 yıl sonra?

Şu söylediğiniz sözleri gerçekten içinizden gelerek mi söylüyorsunuz? Pişman olmuş, yılları gitmiş bir insan var karşınızda. Siz hiç hata yapmadınız mı? Siz hata yaptığınızda size böyle mi davranıldı? Lütfen kendi iyiliğiniz için insanları bu kadar hor ve hakir görmeyin. Hayatın kime ne yaşatacağını bilemeyiz. Siz belki böyle bir sınavı geçer ama başka bir sınavdan kalırsınız. Dilden böyle kolayca çıkmamalı bazı sözler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…