- 21 Ağustos 2014
- 731
- 1.484
- 313
- Konu Sahibi Gelincik003
-
aynı şeyi düsünüyorum ailesinin prensesi olan kızlar daha az hata yapıyor.sevgiye doymaktan açlık yaşamadıklarından onları üzmek istemediklerinden vs vs..Duygusallığını sömürmüş yalnızlığını kullanmış atmadığı takla kalmamıştır..Ama iradesi olan dönmez ama bu ülkede kızlar hiç ozguvenle yetişmiyor sevgiye aç yetişiyor cogu ve baba figurunun peşine dusuyorlar...1 yudum sevgi veren yere hayatını adamaya hazır olabiliyorlar..o yüzden kızlarımızı sevgiye doymus ailesinde yeterince sevgi gormus baska yerlerdeki sahte sevgilere muhtac olmayacak sekilde yetiştirmeliyiz
Evet 30 yaşına gelince hepside benim durumuma dusecek zaten yasiyolar şimdi hayatlariniArtık imkansız aşklar öyle eskisi gibi derbeder ve iradeye yenik düşmeyle yaşanmıyor. Genç kızların çoğu bilerek, isteyerek bu hataya düşüyor. Erkeklerden istediklerini almak için onlara isteklerini bile isteye güle oynaya veriyolar. Amaç ne şiş yansın ne kebap? Yani zamane genç kızları kendilerince yeterince uyanık senin hayat dersi vermene gerek yok.
Işte gerek yaşamadım evet böyle bi amacım yoktu evli bi erkekle birlikte olma gibi amacım. Bende her kız gibi evlennip yuva kurcaktim hayatın önüme getirdikleri benim irademle sinanmam bunlardan dolayi bu hayatı yasadim çok meraklı oldugumdan degil irademe ve gönlüne soz gecirememden bunu hayatima getirende Allah niye herkesin hayatında böyle şey olmuyor benimde imtihanim buydu ve gecemedim"Ben isteyerek yasamadim" cumlesi cok sahte ya. 9 yil boyu evli oldugunu bilerek 2. kadin olmussunuz. Ayri ev acmis, kari koca gibiymissiniz. Rahatiniza gelmis. Karisi ogrenince nasil devam ettiniz? Gunahlarinizdan mi arindirdi nikah sizi? Geldiniz gectiniz iste hayatlarindan. Size sadece omur boyu tasiyacaginiz 2 cocugun ve ihanete ugramis bir kadinin vebali kaldi.
O kadinin yerine gercekten ofke duydum size. Kinamak istemiyorum. Kim bir musluman kardesini kinarsa muhakkak basina gelirmis cunku. Ama umarim sizde kendiniz gibi biriyle yuva kurarsiniz.Işte gerek yaşamadım evet böyle bi amacım yoktu evli bi erkekle birlikte olma gibi amacım. Bende her kız gibi evlennip yuva kurcaktim hayatın önüme getirdikleri benim irademle sinanmam bunlardan dolayi bu hayatı yasadim çok meraklı oldugumdan degil irademe ve gönlüne soz gecirememden bunu hayatima getirende Allah niye herkesin hayatında böyle şey olmuyor benimde imtihanim buydu ve gecemedim
Neden sadece bayanlar suçlanıyor? Erkektir yapar değil mi erkeklere laf yok. Erkek evli kadına da göz diker her kişiye de bakar... Erkek çünkü. Aldatılıyorsunuz sonra sadece bayanları suçluyorsunuz yuva yıkan bayan oluyor erkek yuvasını yıkmış olmuyor ama. Yapmayın allah aşkına. Kadın suçlu olduğunun zaten farkında buraya başka genç kızlar bu hatayı yapmasın diye yazmış acıyın diye değil. Kadın da suçlu ama nedense tüm oklar direk kadına yöneliyor erkeğin hiç suçu yokmuş gibi.Sizin gibilere acımıyorum. Daha fazla pisliği hak ediyorsunuz.
10 yıl sonra gidebilen 1 yıl sonrada gider.Suna desene zevk iyi geldi bırakmadım diye.
Sevgiye açıklıkla alakası yok. Kolay yoldan parayı bulmak istiyorlar. Ben ne ailesinden sevgi görmemiş, sürekli dayak yemiş insanlar gördüm. Tek yaptıkları bekar bir adam bulup evlenmek ve evden kurtulmak istediler ve yaptilarda. Evli adamlar baktığında ağızlarına ettiler. Çok arkadaşıma şahit oldumÇoktan yedekten yeni bir çıtır çıkarmıştır bile emin ol...Sen varken de başkaları olmuştur...
Malesef sizin büyük aşk zannettiğiniz şeyler tamamen sanal..
Ben senin kendi menfaatin için onla oldugunu düşünmüyorum çünkü kaşıkla alıp kepçeyle vermek bu her yönden ama dedim ya kızlar sevgiye aç yetiştiği sürece evli erkeklerin modern kumaları olmaya devam edecekler...
Sevgiye açıklıkla alakası yok. Kolay yoldan parayı bulmak istiyorlar. Ben ne ailesinden sevgi görmemiş, sürekli dayak yemiş insanlar gördüm. Tek yaptıkları bekar bir adam bulup evlenmek ve evden kurtulmak istediler ve yaptilarda. Evli adamlar baktığında ağızlarına ettiler. Çok arkadaşıma şahit oldum
Adamın parası mi bitti eski zevki mi veremedi sana da bıraktın geldin 10 yıl sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?