Evli erkeklerden uzak durun!!! Allah rizasi icin!!!

bu durumu ben yaşadım. yani ben aslında kullanılan taraf oldum. bir sene boyunca hiçbişey anlamadım bana açıklamadı evli olduğunu ve ailesi de sakladı zaten kütüğünün bağlı olduğu il ve çevresinde (ağzıma almak istemiyorum şehrin adını) genelde bu tarz şeyler normal karşılanıyormuş. kumalık kavramı. evli olduğunu öğrendikten sonra ondan ayrıldım ve okulumun bulunduğu şehri dahi terk edip ailemin yanına döndüm. ama çok saftım yani afedersiniz salaktım resmen henüz 19 yaşındaydım o zaman belki onun verdiği cehaletti tabi ki kimine göre gerekçe değil bu nasıl anlamazsın diyen olabilir ama ben hiçbi hareketinden şüphelenmiyodum erkekleri tanımıyodum açıkçası. ve eve döndüğümde çok zor topladım kendimi ailemin desteğiyle. şimdi evliyim ve eşime güveniyorum. Rabbim onun aklını bulandırmasın. bizi böyle bişeyle sınamasın. eminim ki bu işin aldatılanı olma kısmı daha çok zordur.
ve bi dipnot:bunu bile bile yapan kadınlardan da kendimi ayrı tutuyorum. onların ki heves. adam resmi olarak başkasına ait çünkü. elinde değil ve asla da olmaz.
tekrar Rabbim yaşatmasın beni bununla sınamasın yani ben bu saatten sonra "evli kadın olarak böyle bişey yaşayacak olsam" bile diyemiyorum..düşünemiyorum bile neler yapabileceğimi...
bu dertten muzdarip olan herkese yardım etsin Allah...

Benim cok yakın evli erkek bir arkadaşımla çok sevdiğim bekar bir arkadaşım beraberler. Bulunduğumuz arkadaş grubu da bunu biliyor bu duruma ne diyebileceğimi ne yapabileceğimi bilmiyorum inanın. Eşini bile bile başladı o arkadaş üzülüyorum bilmiyorum.

Eşine söyleyebilirsin bence.

Eşine söyleyebilirsin bence.
Onu düşündüm de o arkadaş çapkın biri zaten eşinin hissettiğini ama buna rağmen evliliği devam ettirdiğini düşünüyorum. Benim üzüntüm evlilik kurumu içinde bu durumun olması sindiremiyorum ne bileyim. Hani alan memnun satan memnun bana ne oluyor ki durumu oluyor sadece

Bende bi makale tarzında bişey okumuştum orda bi çok para avcısı kadının özellikle evli adamları seçtiği yazıyordu. çünkü onu madden kullanacak daha iyisini bulup ayrıldığında adam evli olduğu için peşinden gidemeyecek. mantıkları bu yoksa ben inanmıyorum aşık olduğu için evli adamlarla bile isteye görüşen olacağına. hayır varsa da Allah bir değil bin belasını versin o ayrı...

Peki gece felan da konuşmaz mıydınız telefonda yani? Eşinin yanında sizinle konuşamaz herhalde? Insan nasıl hiç anlamaz hayret doğrusu. Telefon da mı gelmezdi? Ne bileyim ailesi ile tanışmasınız mı? Bunun farklı farklı anlaşılma yöntemleri var sonuçta.

Evet insanin anlamadigi durumlar olabiliyo demek herkes acikgoz degil senin gini demekki! hayret etmene de gerek yok. butun ailesiyle tanistim. Alyanslar bile vardi ortada. Annesi babasi gelin kizim derlerdi zaten elestirmek icin degil de duzgun sekilde okusaydin mesajimin basini bu tarz zihniyetler orda ve onun ailesinde mevcutmus yazdigimi gorurdun.
Bana ve yasadigim seye inanmaz bi hava sezdim mesajinda ama cok sukur ki ben ne yasadigimi biliyorum; buyuk bi travma yasadim cok sukur atlattim ve "yakinimdaki herkes" de gercekten evli oldugunu bilmedigimi biliyo.
Senin yorumun suan benim icin onemli degil. Zira gecmiste yasadiklarimi hatirlaran ve sinirimi ziplatan bi yorum tarzi bu. Aaa nasil olur da anlamazsin ben olsam kesin anlardim bikbikbik o zaman sen yasa da gor! Gece telde konusmuyomuydunuz diyosun evet konusuyoduk telde. esi de biliyomus ve goz yumuyomus. Ben bunlarin hepsini sonradan ogrendim.. "Aaaa nasil olur hayret dogrusu" de hadi buna da. Hey allahim ya...

dediklerin doğruysa en doğrusunu yapmışsın vicdanın rahat olmalı muskara aslında nasıl farkedemediğine şaşırdı aslına bakarsan buna bende şaşırdım okulunu bile bırakmışsın..ama yine de helal olsun gitmekle en iyisini yapmışsın.

Dedigim gibi erkekleri tanimiyodum dogrusu insanlari tanimiyodum ve sonrasi cok buyuk bi yikim oldu benim icin. Tahmin edebilirsiniz saniyorum ki. Neyse ki cok sukur ki atlattim..

Ben öldüm mü?
Şöyle bir mesajı şurada okudum ya, galiba öldüm evet.
Resmen forumda şunları söyleyecek üç-dört kişiden birisiniz... Ellerinden öpüyorum Rüştü, her yerinden öpüyorum Rüştü demek istedim.

Ayrıca, eşini, çocuğunu, yuvasını düşünmesi gereken kişi, o sözü veren kişidir. Üçüncü bir şahıs değil. Dolayısıyla sözün tutulmasından sorumlu olan da odur. Evli erkekle birlikte olan kadına "bile bile neden birlikte oldun" diyebilirsiniz ama "adamın karısını, çocuğunu, yuvasını düşünmedin mi" diyemezsiniz çünkü düşünmekle yükümlü olan o değil.

Ayrıca, evli bir erkek başka bir kadından hoşlanıyorsa, bu o adamın kararıdır; enine boyuna düşünmesi gereken adamdır. Zaten vadesi dolmuş bir ilişki demektir bu.

evli adamlardan uzak durmayan kadın degilde evliyken gozu orda burda olan adam sucludur adam kendine asılan kadına evet deme potansiyeli yasıyorsa zaten ondan bir halt olmaz yok adam karsı koyamaz yok bilmemne napıyım milyarlarca kadın var dunyada bir adama sahip cıkamıyorken okadar kadınamı soz gecircem hersey bir yana yanımdaki adam saglam olsun gerisi bos..adamlarda gelen kadınları terslesinler belki ozaman evli erkeklere asılmaz kimse bide boyle dusunmek lazım..

Konu sahıbı tamamen haklı asıl suc kadındadır ve o kadın evlı oldugunu bılerek bunu yapıyorsa zaten .... dır.Acık ve net..Adam karısını sevıp macera arıyor da olabılır,hemen karısını sevmıyora getırmeyın kadın kasınırsa adam kasır .. dısı kopekk kuyruk sallamazsa erkek köpek bırsey yapmaz..alenı kadında bıter olay..

Bunu sen mi söylüyorsun siyahbeyaz şoktayım. Seni çok uzun süredir takip ediyorum, eski sorunlarını, yeni sorunları çok iyi hatırlıyorum. Sen bile böyle söylüyorsan eyvah ki ne eyvah.

Kadınlara sadakat sözü veren erkektir. Ahlak ve şerefte sadece kadına özgü değildir. Kadın isterse bin kere "kuyruk sallasın", erkek bakmayacak arkadaşım! Nefsine sahip çıkacak, adam olacak önce!

Bi zahmet, muhteşem! kocalarınızı bu şekilde aklamayın. Sonra olan size olur. Şahsına değil, senin gibi düşünen herkese söylüyorum.

Elbette kadınlarda suçlu, kadınlarda hatalı ama bize karşı sorumlulukları yok. En fazla açarsın bir dava, tazminat alırsın, o kadar. Ama asıl söz veren, sadakat yemini eden, iyi günde kötü günde diyen ERKEK'tir.

Sizin yaptığınız kolaya kaçmak. Ve bundan hiç hoşlanmadım. Hele senin böyle düşünmene çok üzüldüm Siyahbeyaz.

Canım ben bosandım zaten erkek sınege bıle yaklasmam artık tövbe...Ama benım demek ıstedıgım yok asık ettı sonra evlı oldugunu söyledı vazgecemedım falan gıbı bahanelere dıgınanalara...
Bak ben erkegı zaten sucluyorum onu dırek kapıya koymalı kı bak yapmadım ne kadar yıl harcadım affederek..Amma velakın gecen gunlerde kuaförde ıste bu metreslerden bırıyle karsılastım ve kadını resmen boğmak ıstedım..O gunden berı KADINda da suc buluyorum hatta fazla suc buluyorum...Çünki böyle karaktersızle bırlıkte olarak zaten sevıyelerını dusuruyorlar..Bahsettıgım kız 23 yasında 2 yıl evlı kalıp bosanmıs önce geldı mınıcık etegıyle ,arkadasına sevgılısının asırı kıskanclıgını vs anlattı ıkı yıllık ılıskısı varmıs vs..Sonra ne dedı ?Adamın 3 yasında cocugu var kadın benı ogrenınce bosanmaktan vazgectı ısı yokusa surdu ..Halbukı yazlıgı ve para verıyoruz ama kabullenmıyor gıbı konustu..Yanı mal zaten benım karısı cekılmıyor der gıbıydı hatta arkadası da kadın olup elınde tutsaymıs gıbı bırsey dedı sartellerım fena attı anlıyor musun cnm???O kadar normal bakıyorlar kı kımsede VİCDAN yok...Ben de o kıza ılerde bebegınle ortada bırakılırsan göreceksın sımdıden buyuk konusma dedım abla nasıhatı verdım ona...Tabı kı kım takar tanımadıgı bırının laflarını..

Elbette kadınlarda suçlu, kadınlarda hatalı ama bize karşı sorumlulukları yok. En fazla açarsın bir dava, tazminat alırsın, o kadar.
Var di mi artık o tazminat olayı aldatmaya vesile olan kişiye? Ne diyeceğimi de bilemedim ha, ikinci kadına/adama diyeyim bari. Gerekçesi ne oluyor peki, manevi tazminattır da, hani aile birliğini sarsmak vs mi?

Ayrıca, şahsi fikrimdir ve her zaman söyledim; uygun fiziksel ve manevi şartlar olduğunda çok büyük istisnalar dışında her erkek aldatır.
Aldattığını bildiğim (normal) erkek arkadaşlarıma da bunu söyledim. Adamların ne koşullarda neler yaptığını biliyorum çünkü.

Var canım. Genellemen için yorumda bulunamam. Şahsen inanmak istemiyorum böyle bir varsayıma. Ama karısına söz veren, sadakat yemini eden erkektir ve asıl sorumlu odur.

Evet, manevi tazminat davası açılabiliyor, evlilik birliğini sarsmaktan dolayı.

Kuafördeki kadına o şekilde konuşma cesaretini veren kim?
Defalarca koşmuş olsun adamın peşinden, adam dese ben evliyim, karım ve çocuklarım var. Uzak dur dese kadın ne yapabilir?

Senin içinde hayırlısı olsun, umarım bebeğinle ikiniz çok mutlu olursunuz.

Hmm iyiymiş. Teşekkürler bilgi için.

Ben de inanmak istemiyorum ama genelleme de dediğim gibi benim genellemem, bildiğim örneklerden ötürü. Aldatmayacak erkek illa ki vardır ama o kadar az ki, hayatı boyunca fiiliyata geçirmese bile çoğu imkanını bulsa yapar diye düşünüyorum, yakalanmayacağı garantisi olsa hele.

Ayrıca sorumluluk konusunda tabii ki hak veriyorum size, aldatma eylemini yapan kimse sorumlusu odur. İkinci üçüncü kişilerin sorumluluğu da ikinci üçüncü dereceden olur. Kadın evli adama tecavüz etmediği sürece, aldatan evli adamdır, haltı yiyen o. Kadın üstüne atlasa bile "hayır" demesi gereken de o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…