Evli erkeklerden uzak durun!!! Allah rizasi icin!!!

Erkegin aldatmaya niyeti yoksa, bir kiz en fazla kendi kendine gelin guvey olabilir. 3 kere tekmeyi yer, sonunda kuyrugunu kistirip gider. Cok istiyorsaniz bu yalvarip yakarmayi kocalariniza yapin bence. "Allah rizasi icin beni aldatma, bak o kadar soz verdik. Cocugumuz var." diyerekten... Sizin kendi kocaniz esine cocuguna acimiyorsa, elin kizi hic acimaz.
 
Bizim de iş yerinde evli olan erkek, bekar olan kız aralarında ilişki oldu. İleri düzeyde ilişkiler yaşadılar. Sonra adamın eşi öğrendi. Ayrıldılar. Adam şimdi eşi ile, kızda gitti kendinden 20 yaş büyük bir adamla evlendi. Tabiki iş yerinde de rezil oldular. Bayan erkek farketmez kim yapıyorsa Allah bildiği gibi yapsın...
 
Kızlar burada suçu erkeklere atmak bir çözüm değil. Arkadaşlar ne güzel söylemiş. İlişkiye girmeden önce bir araştırın diye. Bir laf vardır " Bu köye bir meyhane lazım sen açma da kim açarsa açsın". Dünya'da erkek mi kalmadı yahu. Kendinizi el aleme rezil ettirmeyin. Siz gezip tozuyorsunuz belki ama arkanızdan tef çalıyorlar, her yerin dedikodu malzemesi oluyorsunuz. Sizinle evlenmeyi düşünenler düşünmez oluyor. O dedikodular yıllarca arkanızı bırakmıyor. Adamın ilişki durumundan haberdar olsanız da olmasanız da ... Bu ilişkiniz kötü giderse yarın bir gün kısmetiniz kapanıyor ya da aa bu hatun (affınıza sığınarak söylüyorum ama gerçeklerden bahsediyoruz burada ) yol..muş diyerek sizinle eğlenmek isteyen insanları çekiyorsunuz etrafınıza. Ne oluyor olan size oluyor. 40 ın da millet bu sefer kimi bulsam da menapozdan önce bir çocuk patlatsam diye düşünüp duruyor. kendinizi rezil etmeyin millete kimseye de suç atmayın. Bu dünya da para kazanmak her zaman çok zor değil. Zor olmayan bir işe girin biraz daha az kazanın keyfiniz yerinde olsun para sizin paranız olsun. Ha yok ben seviyorum diyorsanız 20 sene sonra da sever misiniz onu ona göre düşünün ve sakın bilmeden araştırmadan birilerine gönlünüzü ve hayatınızı bağlamayın. Kalbinizin ve cebinizin özgürlüğü elinizde namus söylentileriniz kendi cebinizde kalsın. Haa şunu da söylemeden geçemeyeceğimyuva yıkanın yuvası olmaz. Bunu bilmek için biraz magazin takip etmeniz yeterli bu işlerde ilk bir kaç sene iyi gider işler sonra adam senden de sıkılır hoop başkasına. Ortada kaldığınızla kalırsınız. Kul hakkını nasıl ödeyeceğiniz konusu zaten çok açık . Öbür tarfta ödersiniz. Bakın dünyada 7 milyar insan var. Bunun yaklaşık 3milyar 560 milyonu erkek tamam mı ??? bunlarında yarısı evli olmasa 1 milyar 800 küsür milyon bekar erkek varken sen gittin onu mu buldun bacım. Bu kadar mı umutsuz vakhaydın. Seni hiç mi alan olmadı. etraftan bir doktoru mühendisi geçtim bir öğretmen bir muhasebeci de, bir mağazacı bir esnaf ta mı istemedi seni. o adamla iki yemek yersiniz adınız çıkar ömür boyu toplayamazsız o adı. ŞEhir değiştirirsiniz. Sizinle evlenmek isteyen veriri dedektife 500 dolar 1000 dolar bütün şecereniz çıkar meydana. Amaann diyeyim
 
Son düzenleme:
Şu kısmı vurgulayalım (bu kısım bile bile ilişkiye başlayanlar içindir): Yuva yıkanın yuvası olmaz tatlım, aşkta yaptığını bu dünyada ödersin, öbür tarafa kalmaz,ya adam çok hastalanır sen ona bakmak zorunda kalırsın, ya da kapının önüne konursun. Bunu bilmek için biraz magazin takip etmeniz yeterli. Bu işlerde ilk bir kaç sene iyi gider işler, sonra adam senden de sıkılır hoop başkasına. Boynuzlanırsın ruhun duymaz, adam üstüne hiçbirşey yapmaz enayi mi bu şekilde ona daha ucuza mâl oluyorsun.Böyle tipler gece üstünden hesap yaparlar. Bir gecede harcayacağı parayı hesaplar, onu 3 ya da 4le çarpar. Sana açtığı evin kirasını gönderdiği çiçekleri falan hepsini düşer bakar kârda mı zararda mı kârdaysa sana o evi açar. Yani aslında sen adamın daha rahat şekilde eve dönmesi için bir metasındır. Adam arkadaşlarına senin fotoğraflarını gösterir seninle yaptıklarını anlatır. Bir sürü tüylü tüylü herif geceleri seni düşünüp kendi kendine bir hoş olur. Ortalığın malısındır artık haberin yoktur. Sana göre sen kalbini dinlemişsindir, kandırılmışsındır, ama realite yanş gerçekler böyle değildir. Senin yerine daha güzel bir kız da gelse sen de şutlanacaksındır. Veyâhut çeşit olsun diye hizmete devam edeceksindir. Adam sana yıllarca anlatacaktır. Yok boşanacağım ama karım çok sorun çıkartıyor da çok bütün mal varlığımı istiyor da bilmem ne de, senin yanına taşınmıştır hattâ, sıkılmıştır karıdan, ama boşanmazzzzzz, boşansa da özgür kalan adam başka metressiz yapamaz. 2 karıya alışmış. belki de karısını 3. çocuğuna hamile bırakmıştır bile. Bilemezsin.

Birlikte yaşadığı insandan gizli kuma tutan senden gizli iş mi çeviremeyecek Allah aşkına yaaa.

İşleri kötü gitmeye başlar bunların sonra nasıl olursa, kim bilir yeni metres mi karısının doğumu mu yoksa tek gecelik kaçamakları mı bu musluğun kısılmasına sebep. Sen onun hayatına bir çeşit olarak girdiysen bir çeşit olarak kalırsın. Konsomatris misin sen? Hayır. O ... musun? Hayır. İşin yok o zaman onunla. Konsomatrisler de masasına oturdukları adamlardan hoşlanmıyorlar mı? İllâ ki hoşlanıyorlardır ama kalkıp gidiyorlar ve ağlamadan gönüllerini eğlemeyi beceriyorlar. Bak duygusal zekâ diyoruz biz buna işte.

Ortada kaldığınızla kalırsınız. Kul hakkını nasıl ödeyeceğiniz konusu zaten çok açık .Karısından seni tanır tanımaz boşanmadıysa daha da boşanmaz. Ortada kaldığınla kalırsın. Kul hakkını nasıl ödeyeceğin konusu zaten çok açık. Aman tatlım. çok kolay bir sınav bu aman kalma bu dersten. Çok tatlı çocuklar var etrafta, kımıl kımıl,orta gelirli hali vakti yerinde olmaya müsait, genç, ilişkiye aç, söyle bir alışveriş, bir berber oyyy yeme de yanında yat tarzı.

Ay "yaşlandım mı" diye seni test alanı yapacak heriflere mi kaldınız yaaa. Kendini soktuğun durumlara bir bak tatlım yaaa.. Baka bir gün evlenmeye kalkarsın biriyle bir kısmetin çıkar (ola ki bu adam seni almazsa ki kuvvetle muhtemel) çocuk tutar bir dedektif giydiğin çamaşırın rengine kadar döker ortaya ona göre haaa . Bütün şecereni dayınların amcanların burnuna dayar doğduğun yere de gidemez olursun.
 
Son düzenleme:

Benim acım başkasının mutluluğu oldu, başkasının acısını bana mutluluk olarak nasip etmesin Allah'ım. Doğru yoldan ayırmasın kimseyi..
 
Bizim ülkemizde hep kadın suçludur arkadaş! Kadın nefsine hakim olmak zorunda, başka kadını düşünmek zorunda, ailesini düşünmek zorun, zorunda, zorunda. Evlilik dışı bir ilişki ortaya çıktığında aldatılan kadına derler ki kocanı elinde tutamadın, diğer kadına da derler ki sen kuyruk salladın sallamasan gelmezdi. Erkeğe gelince ise ne deneceğini hepimiz iyi biliyoruz "erkektir yapar!"

Bazen duygulara arzulara zincir vurulamaz. Benimde başımdan böyle bir olay geçti. Vicdan sızlıyor, yalnız kaldığında kahroluyorsun ama o hissi yaşayan bilir. İki tarafta hep geri çekti kendini yıllarca. Özellikle o hep kaçıyordu. Ama bir gün yıllar sonra dostça bir görüşmede film koptu. Bazen olacağı varsa olur. Haa bide kafayı bozanlar var. Karısından ayırayım bilmem ne türlü türlü planlar sinsilikler... Bizim durumumuzda bir değer verme vardı. Bazıları sırf zevk için önüne gelene sulanıyor orası ayrı..
 
Emine Şenlikoğlu'nun "Kadınları Kadınlarda Eziyor" adlı kitabi geldi aklıma..
 
Ben bekarken biriyle tanıştım
Bi kere buluştum oda 15 dk felandi
Kimligini verirmisin bakıcam dedim adam hiç düşünmeden verdi
Baktım adı farklı yıl farklı
Bana 28 yaşındayım dedi 40 çıktı
Bide oğlunun adı
Dedim karına söyleyecegim korktu engelledi beni
Keşke önce karısına söyleseydim daha iyi olur
Lütfen kimlik isteyin benceb
Çok sinir oluyorum bölelere
Sevgili bile olmamışım iyiki hayır demişim ve 9 senedir görüşmedim böle pisliklere scayip sinir oluyorum
 
Konu 2014 konusu ve üye en son 2016 da girmiş migi.
 
resmen konuyu seneler sonra hortladı ama kesınlıkle katılıyotum. Başlık evli erkeklerin başka kadınlardan uzak olması gerek
 
sahsen benden hoslanan ıkı evlı erkek var. Biri işyerinde diğeri dışarıda. Hiçbirinin aklına kendımı zorla sokmadım. Kendileri geldi hatta bir tanesi sevgili olalım diye ağladı..Bu adam evlı barklı coluk cocuk sahibi, eşine evlilik yemini etmiş. Gelmiş burada salya sümük hoş mu? Adamın karısı görse ne kadar üzülür. Benden kaynaklı mı hayır!!!
 
Peki nasıl oldu? ilginç bir hikayeniz var hoşlanan adamların ikisi de evli, merak uyandırdı
 
Amaaan o kadınla aldatmasa gidecek başkasıyla aldatacak. Asıl sorun kocalarda. Evli biriyle birlikte olan şahıstan zaten şeref onur haysiyet beklenmez ama tek problem onda mı? Asıl problem evli olanda. Biraz şerefi haysiyeti olsa aldatmaz. Çoğu kadın da kocam kandırıldı diyip affediyor. Halbuki kandırılmadı bile bile okey dedi.
 
Peki nasıl oldu? ilginç bir hikayeniz var hoşlanan adamların ikisi de evli, merak uyandırdı
O adamlar sadece bu hanımefendiden hoşlanmıyor ki herkese iş atıyorlar. Oltaya gelenle de birlikte oluyorlar. Bazı kadınlar da salak gibi ayyy aşık olmuş bana kıyamammmmm canım diyip kendilerini özel sanıyorlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…