Komsum aldatildi. cok yiprandi. bende yiprandim. cok üzülüyorum ona. onun derdi benim derdim oldu.
Görüyorum okuyorum duyuyorum.
"Kocam beni aldatti. Kocam beni aldatiyor. Bir cocugum var. Ben ne yapayim?""
Erkekler kötüdür tamam kabul ettik cümleten. Kadin kadina yapiyor bunu yapmayin. Lütfen yapmayin. Evli adamlara asik olunmaz. Ask gecicidir. Yuva yikmayin. Ahh almayin. Hak yemeyin. Ben zamaninda biriyle tanismistim adam evli ve bir cocuk sahibiymis. Söylememisti saklamisti ama ben arastirdim ve yüzüne vurdum neye ugradigini sasirmisti. arastirmadan birinden etkilenmeyin, sonradan degil ama baslarda bir iliskiye baslamadan evli olmadigina sevgilisi olmadigina emin olun arastirin. Basta yalnizca hoslanti oluyor oda gecici zaten. Yapmayin kizlar o kadinin yerine kendinizi koyun yapmayin!!! Karisini aldatan seni de aldatir yapmayin lütfeb lütfen lütfen yapmayin. Allah rizasi icin nefsinize yenik düsmeyin. Hayvanlar bile yapmiyor. Hayvandan da asagilik olmayin. Allah rizasi icin yapmayin.
Cok üzülüyorum komsuma cooooook. Nasil destek olsam bilemedim. Bi fikriniz var mi?
Konu 2014 konusu ve üye en son 2016 da girmiş migi.Ben bekarken biriyle tanıştım
Bi kere buluştum oda 15 dk felandi
Kimligini verirmisin bakıcam dedim adam hiç düşünmeden verdi
Baktım adı farklı yıl farklı
Bana 28 yaşındayım dedi 40 çıktı
Bide oğlunun adı
Dedim karına söyleyecegim korktu engelledi beni
Keşke önce karısına söyleseydim daha iyi olur
Lütfen kimlik isteyin benceb
Çok sinir oluyorum bölelere
Sevgili bile olmamışım iyiki hayır demişim
Aaaa bende farketmemişim konun altından çıktı girmişimKonu 2014 konusu ve üye en son 2016 da girmiş migi.
Konu altında çıkan konuların hepsi eski tarihli
resmen konuyu seneler sonra hortladı ama kesınlıkle katılıyotum. Başlık evli erkeklerin başka kadınlardan uzak olması gerekBu cümlelerin hepsi o adama söylenmesi lazim. Yavru onun yavrusu, niye elin kadini o yavruyu daha cok düsünmek zorunda?
Öyle niyeti olan bir erkegin atiyorum ayse ile degilse, fatma ile beraber olur. Eger bir erkek onurlu, gururlu ve serefli ise asla aldatmaz ailesini. Erkek seref yoksunu diye bir kadini suclamak yanlistir.
Bir kadin aldatinca "utanmiyormu anneliginden" deniliyor, erkek aldatinca, o diger kadin suclaniyor. Niye? O erkek baba degilmi?
Bir kadin esini aldattiginda, bir erkegin " allah rizasi icin kadinlarimizdan uzak durun, erkekler" diye bir konu acacagini düsünebiliyormusun? Asla yapmazlar cünkü onlar icin tek sorumlu o kadindir, ki dogru tespit. Herkes kendi esine ve ailesine karsi sorumludur.
sahsen benden hoslanan ıkı evlı erkek var. Biri işyerinde diğeri dışarıda. Hiçbirinin aklına kendımı zorla sokmadım. Kendileri geldi hatta bir tanesi sevgili olalım diye ağladı..Bu adam evlı barklı coluk cocuk sahibi, eşine evlilik yemini etmiş. Gelmiş burada salya sümük hoş mu? Adamın karısı görse ne kadar üzülür. Benden kaynaklı mı hayır!!!Ya ben bunu anlayamıyorum işte. Kadınlar artık özellikle evli erkek tercih eder olmuş. O kadar sinirliyim ki onlara. Başka erkek kalmamış gibi bu nasıl bir mantık. Adamların aklına zorla sokuyorlar. Kimse bana benim kocam yapmaz, o da bakmasın falan demesin. Hepsi bi fırsat bulsa yapar. Korkar oldum valla ya!
Peki nasıl oldu? ilginç bir hikayeniz var hoşlanan adamların ikisi de evli, merak uyandırdısahsen benden hoslanan ıkı evlı erkek var. Biri işyerinde diğeri dışarıda. Hiçbirinin aklına kendımı zorla sokmadım. Kendileri geldi hatta bir tanesi sevgili olalım diye ağladı..Bu adam evlı barklı coluk cocuk sahibi, eşine evlilik yemini etmiş. Gelmiş burada salya sümük hoş mu? Adamın karısı görse ne kadar üzülür. Benden kaynaklı mı hayır!!!
O adamlar sadece bu hanımefendiden hoşlanmıyor ki herkese iş atıyorlar. Oltaya gelenle de birlikte oluyorlar. Bazı kadınlar da salak gibi ayyy aşık olmuş bana kıyamammmmm canım diyip kendilerini özel sanıyorlar.Peki nasıl oldu? ilginç bir hikayeniz var hoşlanan adamların ikisi de evli, merak uyandırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?