Aynen öyle. Biliyorum seninle hemfikir olduğumuzu da, üzülüyorum aksi yorumlar görünce. Biz kadınlar bu kadar mı değersiziz ben anlamıyorum.Hmm iyiymiş. Teşekkürler bilgi için.
Ben de inanmak istemiyorum ama genelleme de dediğim gibi benim genellemem, bildiğim örneklerden ötürü. Aldatmayacak erkek illa ki vardır ama o kadar az ki, hayatı boyunca fiiliyata geçirmese bile çoğu imkanını bulsa yapar diye düşünüyorum, yakalanmayacağı garantisi olsa hele.
Ayrıca sorumluluk konusunda tabii ki hak veriyorum size, aldatma eylemini yapan kimse sorumlusu odur. İkinci üçüncü kişilerin sorumluluğu da ikinci üçüncü dereceden olur. Kadın evli adama tecavüz etmediği sürece, aldatan evli adamdır, haltı yiyen o. Kadın üstüne atlasa bile "hayır" demesi gereken de o.
Aynen öyle. Biliyorum seninle hemfikir olduğumuzu da, üzülüyorum aksi yorumlar görünce. Biz kadınlar bu kadar mı değersiziz ben anlamıyorum.
Alıştırmışız kendimizi, erkekler çocuk gibi, zaafları var, onlar kendilerine hakim olamıyor yalanlarına, kendimizi böyle kandırıyoruz. Sonra karşımıza pişkin pişkin geçipte ben erkeğim dediklerinde zayıflığımızdan, acizliğimizden affediyoruz. Genel konuşuyorum, çünkü genel görüş bu şekilde. Elbette istisnalar da var ama her yere yerleşmiş bu algı.
Akıl ve mantık erkeklerde de var. Bir zahmet sahip çıksınlar kendilerine, ben bu hatayı yaparsam karımı kaybederim, yapmamalıyım desinler. Anneleri gibi her hatalarına mazeret mi bulmalıyız, ben anlayamadım hala bu mantığı.
Diğer kadını suçlamak daha kolay geliyor çünkü. Kadın o...pudur, erkeği baştan çıkartmıştır, zavallı erkek de nefsine yenik düşmüştür zaten erkeğin doğası çok eşlidir, o yüzden yapmıştır. Değer midir bir aşüfte için yuvayı yıkmaya? Genel mantık bu oluyor. Önemli olan onbeş dakikalık cinsel ilişki çünkü; erkeğin karısından başkasına yanaşabilmesi, karısını kaybetmeyi göze alabilmesi falan olmuyor.
Benim kocam uçkuruna sahip çıksın değil, kadın kocama yüz vermesin oluyor olay.
Öff... Adam bakmayacak, adam. Kadın evli olduğunu bilip hala ilgileniyorsa tersleyecek. Bakın, evli olduğunu saklayıp kızlarla görüşenler yine erkekler. Adam sağlam durursa kimseye bir şey olmaz. Kimse o cesareti de bulamaz.
Öff... Adam bakmayacak, adam. Kadın evli olduğunu bilip hala ilgileniyorsa tersleyecek. Bakın, evli olduğunu saklayıp kızlarla görüşenler yine erkekler. Adam sağlam durursa kimseye bir şey olmaz. Kimse o cesareti de bulamaz.
Bu devrin erkeğide kadını da aynı.. koskoca adamlar gençkızların peşinde ayıptır..kız kandı diyelim,macera arıyor adamın parası ya da işi cazip geldi ya da sevdi..adam karısını çocuğunu düşünmüyorsa yapacak bışey yok..onu birak onu al devri maleseffKomsum aldatildi. cok yiprandi. bende yiprandim. cok üzülüyorum ona. onun derdi benim derdim oldu.
Görüyorum okuyorum duyuyorum.
"Kocam beni aldatti. Kocam beni aldatiyor. Bir cocugum var. Ben ne yapayim?""
Erkekler kötüdür tamam kabul ettik cümleten. Kadin kadina yapiyor bunu yapmayin. Lütfen yapmayin. Evli adamlara asik olunmaz. Ask gecicidir. Yuva yikmayin. Ahh almayin. Hak yemeyin. Ben zamaninda biriyle tanismistim adam evli ve bir cocuk sahibiymis. Söylememisti saklamisti ama ben arastirdim ve yüzüne vurdum neye ugradigini sasirmisti. arastirmadan birinden etkilenmeyin, sonradan degil ama baslarda bir iliskiye baslamadan evli olmadigina sevgilisi olmadigina emin olun arastirin. Basta yalnizca hoslanti oluyor oda gecici zaten. Yapmayin kizlar o kadinin yerine kendinizi koyun yapmayin!!! Karisini aldatan seni de aldatir yapmayin lütfeb lütfen lütfen yapmayin. Allah rizasi icin nefsinize yenik düsmeyin. Hayvanlar bile yapmiyor. Hayvandan da asagilik olmayin. Allah rizasi icin yapmayin.
Cok üzülüyorum komsuma cooooook. Nasil destek olsam bilemedim. Bi fikriniz var mi?
Bir de bu admların neredeyse tamamı evli olduklaŕını saklıyor olan yine kadınlara oluyor...Komsum aldatildi. cok yiprandi. bende yiprandim. cok üzülüyorum ona. onun derdi benim derdim oldu.
Erkekler kötüdür tamam kabul ettik cümleten. Kadin kadina yapiyor bunu yapmayin. Lütfen yapmayin. Evli adamlara asik olunmaz. Ask gecicidir. Yuva yikmayin. Ahh almayin. Hak yemeyin. Ben zamaninda biriyle tanismistim adam evli ve bir cocuk sahibiymis. Söylememisti saklamisti ama ben arastirdim ve yüzüne vurdum neye ugradigini sasirmisti. arastirmadan birinden etkilenmeyin, sonradan degil ama baslarda bir iliskiye baslamadan evli olmadigina sevgilisi olmadigina emin olun arastirin. Basta yalnizca hoslanti oluyor oda gecici zaten. Yapmayin kizlar o kadinin yerine kendinizi koyun yapmayin!!! Karisini aldatan seni de aldatir yapmayin lütfeb lütfen lütfen yapmayin. Allah rizasi icin nefsinize yenik düsmeyin. Hayvanlar bile yapmiyor. Hayvandan da asagilik olmayin. Allah rizasi icin yapmayin.
Cok üzülüyorum komsuma cooooook. Nasil destek olsam bilemedim. Bi fikriniz var mi?
Çalıştıgımiz ortamda bir sürü evli erkek var ama bazıları hakkatten haddini bilmez bekar erkeklerden çok askıntı oluyorlar bayanlara..işte bayanlardan biri az biraz yüz verse adam koşacak nerdeyse ..allah her iki cinsi de doğru insanlarla karşılaştırsın..Komsum aldatildi. cok yiprandi. bende yiprandim. cok üzülüyorum ona. onun derdi benim derdim oldu.
Aynenn katılıyorum kocan önce sana ve çocuğuna sahip çıkacak kız peşinde koşmayacak(konşunun kocası yani) aile sahibi olmayı hak etmiyo o adamlar.Ya ben anlayamıyorum gerçekten "evli erkeklerden uzak durun ne demek" ? Bunun tam olarak anlamı şudur: Benim Kocamin içinde aldatma potansiyeli var lütfen kızlar ondan uzak durun ki o potansiyel ortaya çıkmasın. O kadar saçma ki böyle bir durumda tek suçlu erkekler, aksini iddia eden varsa gelsin sabaha kadar tartisirim. Ne demek dışı köpek kuyruk sallamadikca erkek yüz vermez falan kardeşim kız ne yaparsa yapsın kızın suçu yaptigidir ve o sadece kızı ilgilendirir. Erkek bakmayacak erkek! Kız istediğini yapsın yahu adamın içinde aldatmak yoksa aldatmaz. Bırakın bu kızları suclamayi aldatmak isteyen adam ayşe olmazsa fatmayla aldatır fatma olmazsa onla aldatır bunla aldatır suçlu da ayşe fatma değil adamdır. Kadının suçu yok çünkü evli olan kadının aldatilip aldatilmasi bu kadının sorumluluğunda mi? Tabiki değil, adamın sorumlulugu bu!
Haa bu arada daha önemlisi evli erkeklerde genç kızlardan uzak dursunlar...Komsum aldatildi. cok yiprandi. bende yiprandim. cok üzülüyorum ona. onun derdi benim derdim oldu.
Bir üniversite ögrencisiyle tanıştım geçen yil..arkadaşlarindan bir kiz evli bir adamla birlikteymiş..anlattı biraz..adam 41 yaşindaymış kiz 20 Ama adam çok iyi biri dedi..nasıl olur o adam asla iyi biri olamaz dedim.nerdeyse kizi olacak yaşta..kiza harçlik veriyormuş yurt parasini ödüyormuş..adam da kizi kullaniyo tabi. Rezil. Evine hayrı olmayanın kimseye hayrı olmaz o arkadaşından da uzak dur dedim..miğdem bulandı
Haa bu arada daha önemlisi evli erkeklerde genç kızlardan uzak dursunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?