Evli Erkeklere Duyulan İlgi

mehmetbirdag

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2019
1
0
1
35
Merhaba,

Uzun zamandır maruz kaldığım ve bugün yine yaşadığım bir durumu sizlere anlatmak, sebeplerini sormak için bugün buraya üye oldum.

Ben 28 yaşında, 3.5 yıllık evli bir erkeğim (eğer forum kurallarına aykırıysa, sizlerden fikir aldıktan sonra silebilirsiniz üyeliğimi). Bekar hayatımda sadece 1 kez sevgilim oldu. Fakat ne zaman evlendim, yüzüğü taktım, kadınların ilgisi artmaya başladı. İş bahanesiyle yemeğe çıkma teklifleri, eski okul arkadaşları buluşmalarında kendilerini eve bıraktırıp kahveye çağırmalar, yine iş hayatında "avansımı bu ay kesme, ödeşiriz" gibi teklifler vs vs gibi bir çok durumla karşı karşıya kalıyorum.

Bir erkek olarak sizlere şu soruları sormak istiyorum:

1- Neden bekarlığımı 1 sevgiliyle yaşattınız da evlendikten sonra kıymete bindim? :)
2- Bir arkadaşım da bu durum için "kadınlar gezer, tozar, eğlenir, ne kadar karaktersiz varsa onlarla sevgili olur, evlenme çağları gelince de yuvasına sadık ve evini ayakta tutan güvenilir erkeklere kapak atarlar" diyor. Bu görüşe katılıyor musunuz?
3- Erkekteki evlilik yüzüğünün sizlerde nasıl bir etkisi oluyor ki? Hani bizim, sizin dekolte giyiminizden etkilenmemiz gibi falan bir his mi uyandırıyor?
4- İlk defa böyle bir foruma göz attım. Aman Allahım neler neler. Belki kızacaksınız bana ama biz erkeklerin biraz adı mı çıkmış acaba :) neler okuyorum öyle.

Son olarak, ben buraya sadece bunu sorup bilgi ve fikir almak için geldim. Sizden de anlayışlı şekilde cevaplar bekliyorum. Lütfen hakaret ve kötü söz kullanmayın. Hepinize sağlık, mutluluk ve iyi bir yuva dilerim.

Back