evli erkekleri cazip kılan ne

ancak namusun bekaretle eş değer tutulduğu ülkemizde(ki buna bende kısmen katılırım)bekar olmayan dul? bazı bayanların rahat davranışlarına hepimiz sahit olmusuzdur

kimi zaman rahat davranan kadınları her yerde görüyoruz tabii ki.. bazen türbanlıları görmüyor muyuz, abuk sabuk şekilde davranan? bazen genç kızları görmüyor muyuz, yaşından daha büyük hareketlere girişen? bazen evli kadınlar görmüyor muyuz, sanki hala bekarmış gibi davranan?
tabii ki görüyoruz.. dolayısıyla yeniden vurgulamak isterim,bunları yapan hep KADIN.. sadece belirli bir kadın grubuna mal edemeyiz..
:enbuyukkk:

arkadasın dul demesi şart burda çünkü yorumları etkileyen bir olay...tüm dul kadınlar kötüdür ahlaksızdır diye bir şey yok genç kız olup da ahlaksız olunabilir önemli olan insan olmak...
bu olay da kadının ilgisi bence sadece cinselliktir ihtiyacı için peşindne koşuyor adamın...Allah korusun ama yapacak bi şey yok adamın nefsi iradesi saglam degilse vay hallerine..

Evlenmekten umudu kalmamış ama maddi imkanları isteklerine yetmeyen bazı hemcinslerimiz ne yazik ki evli erkekleri seçiyor ki
Dedikodu yapamasın adımı çıkarmasın diye imiş
Evli biriyle flört eden birinin ağzından duydum
Birazda eşiyle mutlu olan erkeklere duyulan kıskançlık
O mutlu eşin yerinde olma isteği sanırsam

ayartmaya çalışan tarafın dul olduğunun belirtilmesi yorumlar için neden gerekli olsun anlamadım.
konu sahibi arkadaşta; ben zaten dul kelimesinin yanına soru işareti koydum diyor.bunu da anlamadım.
ama bi şeyi anladım.dul kadınlar potansiyel ayartıcı olabilir ve rahat davranışlı dul kadınlar var etrafımızda.
bakire olmadıkları için...
bu tez çürüdü artık.şöyle bi etrafınıza bakmanız yeterli.
ama siz de haklısınız bu bi önyargı. geçmişten günümüze gelen.
atomu parçalamaktan zordur ya.anlıyorum...

ancak namusun bekaretle eş değer tutulduğu ülkemizde(ki buna bende kısmen katılırım)bekar olmayan dul? bazı bayanların rahat davranışlarına hepimiz sahit olmusuzdur

ne alaka. ne eşinden ayrılmış bayanlar bilirim namusuyla hayatlarına devam ederler. ne hiç evlenmemiş bayanlarda bilirim kırmadık fındık bırakmayan... şu dul kelimesi kadar itici bir kelime düşünemiyorum. kadın deyip geçememişsiniz. dul dul dul mesajınızda habire bu var.
her eşinden ayrılan kadın onun bunun eşine bakacak cibiliyetsizlikte değildir. bunuda unutmayın:hulya:.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık kızlar bakire olanla dalga geçer hale gelmişler siz hala dul kadınlara takılmış gidiyorsunuz. Beyin jimnastiğine davet ediyorum sizi. Boşanmış bir kadın nedir sizin gözünüzde bilmiyorum? ama şundan emin olun bu bahsettiğiniz kadınların bir çoğu, (ki ben de bu grupta oluyorum) böyle dul, evli yahut bekar kadınlarla fingirdeyen kocalarının yaptıklarına göz yummamış, elinde tutmaya falan çalışmamış, hayata birey olarak devam etmek istemiş olan güçlü kadınlardır. Herkesin boşanma nedeni tabii ki aldatılma değil ama bu boşamış kadınlar erkek egemen bir yapıda değildir. Dolayısıyla bu kadınlar kendi kocalarının kahrını çekmemiş başkasının kocasının peşinde koşacak mantığını güdüyorsanız aklınıza şaşarım.
Ayrıca bu erkeklerin kadın bana asıldı ben yüz vermedim demesine nasıl da inanabiliyorsunuz hemen? O kadını defalarca kıstırdığını, nasıl olsa dul kadın hayır demez mantığıyla peşinden koşup reddedilmediğini, sonra da hazmedemeyip böyle bir hikaye uydurmadığını nereden biliyorsunuz sengözlerimebaksanab

Ne yani şimdi bayan dul diye veryansın mı edeceğiz. Peki ayartan dul değlide kız olsaydı yorum nasıl olacaktı.
Benim anladığım şu, erkeklerin belki %70 i dul bayanlar hakkında art niyetli düşüyor olabilir ama kadınların %90 ı dul bayanları potansiyel ayartıcı yuva yıkıcı olarak görüyor malesef.
Bir erkek neden yapmaya çalıştığı bir kaçamağı uluorta anlatır onuda anlamış değilim ya neyse. Tutupda işyerimde dul biri var bana senden yakın davranıyor benim gönlüm oraya kaydı sonra vazgeçtim falan gibi lafları eşine söyleyebilen erkeğinde dürüstlüğünden şüphe ederim ben.

evli erkekleri cazip kılan kadınların heyecan istemesi ve o kadında bulamadıgını bende nasıl buldu diyebilmek cogunda...bilmeden olanlar ayrı tabi

yaşasın dullar deyip işin içinden çıkasım geldi inanın.bir kez daha söylememeliyim asla genel bir yafta yapıştırılamaz farkındayım,ve böyle birşey söylemedim.hangi önyargıdan basediyoruz ben bir olay üzerinden açtım konuyu ve olay da bu,fikir belirtmedimki,boşanmış olduğunu da belirtmem gerekli evet çünkü dulp; bir evlilik geçirmiş demek, tecrübesi var demek ,bekar olsaydı ,bunu cahillikle kandırılmakla tecrübesizlikle açıklayabilirdik belki

geri kalan % 10 burda:roflol:

erkek egemenliğini bende kabul etmem,eşitlik her daim,o halde bende potansiyel dulum.bakınız yazımda belirttim sözde dedim,hikaye uydurup uydurmadığını bilemeyiz,ancak akrabam diyorum utangaç sıkılgan bir beydir kendisi nasıl olsa dul bir kadın hayır diyemez mantığında olduğunu sanmam,ama kafam karıstıdediğine göre iradesi tartısılır

Canım bak sen de söylüyorsun evet sen de diğer kadınlar da potansiyel dul. O yüzden bu tür genellemeler de hoş olmuyor. Artık bekarı evlisi boşanmışı farketmiyor, günümüz insanı ahlaksızlığı modernlik olarak algılayabiliyor. Şimdiki zamanı bırakın ben bundan 7-8 sene önce kardeşimin arkadaşının babamı telefonla taciz ettiğini biliyorum. Evet yanlış okumadınız babam 45 yaşındaysa kız 17-20 yaşında falandı. O yüzden böyle bir konuda üstüne basa basa dul kelimesini kullanmanız hala boşanmış insanlara karşı önyargınız olduğunu gösterir.
Tekrarlıyorum istisnalar kaideyi bozmaz ama genel olarak boşanmış kadını ben sizin aksinize erkek delisi hafif kadın değil, erkeğe bağımlı olmayan güçlü kadın olarak görüyorum, boşanmış insan 2. kadın olmak yerine eşinin herşeyine katlanır evli bir kadın olarak kalırdı diye düşünüyorum. Her topluluklarda çürük elmalar var maalesef.
Ama bu akrabanızın eşine de hiç güvenmenizi tavsiye etmem. Ben dul lafını gördükten sonra konuyu dikkatli okumamıştım bile. Kadından etkilendiğini ama ailesinin daha ağır bastığını, şimdi de bir iyi bir kötü devam ettiğini yazmışsınız, çok tutarsız. Benim söylediğim gibi olduğunu düşünüyorum, bu adam büyük ihtimalle kadına kafayı taktı ve elde etmeye çalıştı, kadın reddedince de süt dökmüş kedi gibi benim ailem var onları seviyorum moduna girdi. Erkeğin sessiz olanından korkun diye de ekliyeyim sengözlerimebaksanab

Katılıyorum, benim yorumumda bu yönde olacaktı, erkekler hep ayartılıyor zaten hemde dullar tarafından vah vah yazık onlara :teselli:

dul kelimesini kullandım ama üstüne bastığım yok,aksine istisnalar kaideyi bozmazgerekçesiyleyanına SORU İŞARETİ koydum,dediğiniz gibi dul kelimesini görünce konuyu dikkatli okumamıs olacaksınız.açtığım konu malesef haddini astı,amacınıda sastı,dikkat çekmek istediğim konu beyin evli oluşuydu ,ve suandaki tavrıyla ilgili,esinin nasıldavranması gerektiği ile ilgili yorumlar yapmanızı bekliyordum,

Benim basima gelse esime hic güvenmem.Bakarim bir iyi bir kötü,kafasi karismismis dinlemem.Böyle devam eden evlilik ;evlilik degildir zaten.Alirim karsima konusurum sen ne yapmak istiyorsun diye ve diger kadini arastiririm,esimin dedigi gibi mi diye.
Bana göre adam red edilmenin acisini diger kadini kötüleyerek cikartiyor.Ve esine iyi görünmek icinde kadinin "dul"bir bayan oldugu vurgusunu yapiyor.Bu tarz seyler gencler arasinda da olur.Bir erkek bir kizi kafasina takar,elde etmek icin ugrasir olmayinca "o kiz söyleydi böyleydi" der.Yani uzanamadigin ciger pistir

Algıda seçicilik diyoruz buna..
Yanlız dikkatinizi çekerim soru işareti dul kelimesinin ardında, dul kelimesine cevap arıyor gibisiniz.. Bütün dikkati oraya çekiyorsunuz ve konunun içinde bu kelime 3 kez geçiyor. Soru işareti ne zamandan beri istisnalar kaideyi bozmaz anlamında kullanılıyor ben hiç duymadım, diğer arkadaşlar da bilmiyor olacaklar ki kimse böyle demek istediğinizi algılamadı.. Keşke sormak istediğiniz soruyu başka şeylere dikkat çekerek değil direk sorsaydınız. Siz zaten bu dul diye tabir ettiğiniz hanımı suçlayarak girmişsiniz konuya, enişte beyi zor adam yapmışsınız boşanmış hanımı da zoru seven insan.. şakkıdı

Her yorumuna katılıyorum arkadaşım. Konu belki saptırılıyor ama malesef ki ilk mesajdaki ifadeler konunun saptırılmasına yol açmış durumda. Ben dul lafından hala kurtulup yorum yapmakta zorlanıyorum. Ben dul kelimesinin arkasındaki ? ni istisnalar kaideyi bozmaz diye değil, özellikle dul olmanın toplumdaki (malesef yanlış) anlamının altını çizmek olarak yorumladım.
Önceki sayfadada belirttiğim gibi ben suçu erkekte arıyorum. Çünküüü bu beyimiz yaşadıklarını rahat bir şekilde anlatıyorsa (ki ben anlattıklarının doğru olduğuna bile inanmıyorum. Bence kendini hint kumaşı olarak göstermek için yalan atıyor) o adamdan şüphe ederim. Haaa ben yanılıyorsam ve beyimiz bulunmaz hint kumaşıysa kadında buna yapışmışsa ve beyimiz ikilemde kalıyorsa o kocayı hemen boşarım. Eşi ile başka kadın arasında aklı karışan bir adamın benim yanımda yeri olamaz.

Daha başka söylenecek hiçbirşey yok. vereliniortak

bence erkek yada kadın evli olunca daha heyecanlı oluyor herşey..birde seni,yöneten yada sana çok karışan bir kişi olmuyor..istedişğin zaman bırakıp gidebiliyorsun...yani hem birlikte oluyorsun hemde özgürlüğü sonuna kadar yaşıyorsun hemde heyecanı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…