evli erkekleri cazip kılan ne

sanirim bi baskasinin elinden esini almak hosuna gidiyor bu tip ucuz insanlarin....hani ben ondaan daha cazibeli daha güzelimde bana geldi düsüncesi gibi....ucuz ama oluyo iste

evli erkeği çekici yapan, o erkeği çekici bulan kadının seviyesizliği ve kendine olmayan saygısıdır. Utanmıyor mu adam evli barklı belki çoluk çocuk sahibi. Onu ayartacak da kendi rahat edecek?! onu bunu aldıracak adama, faturalarını ödetecek. iki de fingirdedi mi hesap kapandı... bu sadece çekicilik unsuru üzerinden yapılan yorumumdur.

olaya gelince; iki kaş göz yapan kadına gidiyorsa bir adam, eşini çoluğunu çocuğunu düşünmeden böyle hareket edebiliyorsa, kadından daha suçludur. tutsun kendisini, her fingirdeyene gidecek mi, aklının değil de uçkurunun peşine mi takılacak...

ama erkeğin her daim sırtının sıvazlandığı bir toplumda onun bu davranışı da olağan karşılanıyor tabii...

bazilarina gore evli erkeklerin cazip olmasinin sebebi bence su
evli bir erkek, esiyle ayni hayati paylastigi icin bekarlara nazaran bir kadini daha iyi anlar, kadinlari daha iyi tanimistir
bir de ulasilmazligin cazibesi diycem

Evli erkek seçilmiş erkek demektir....Bazı enteresan kadınlar sırf bu sebepten evli erkeklere musallat olabiliyorlar ne yazık ki....

walla olay dul bekar kadına dönmüs saptırmadan ve dul bekar olayına girmeden bir olayaı anlatcam
benim arkadasım bir kıza asıktı bikac senelik birliktelikten sonra ayrıldılar ve cok cocuk kıza olan askını anlatarak cillop gibi kızları ayarlıyordu ve umursamıyordu kızları kızlarda yanında kuzu oluolardı yani bence evli erkegin cazibesi baska bir kadın tarafında sahiplenilmiş olması ve erkegin kadınına olan askıdır ve baska kadınlarda banada boyle asık olur mu mantıgıyla ayartmaya calısıyorlar bu kadar basit rabbim bole kadınlardan korusun hepimizi
ayrıca evli olup baskasının kocasını ayartanda cok kadın var bu evli bekar veya dullukla alakalı degildir kadının mayasında varsa yapar zaten medeni hali ne olursa olsun

size şöyle bilimsel bir deney anlatayım.

bilim adamları iki denek erkek fare alıyorlar. birini bir dişiyle çiftleştiriyorlar. diğeri ise sap sap duruyor neyse... sonra bu iki erkek fareyi de dişilerin arasına atıyorlar. dişilerin hepsi çiftleşen erkek fareyi tercih ediyor. salgıladığı hormondan anlıyorlar ki bu erkek başka bir dişi tarafından kabul edilmiş, vardır bir sebebi diyerekten ona sırnaşıyorlar.

insanın da bilinçaltında bu vardır belki ama bizi de hayvanlardan ayıran bazı özelliklerimiz olmalı kanımca.. herkes uçkuruna sahip çıksın dimi ama :1closedeyes:

Ağzına sağlık arkadaşım tam da aklıma geleni yazmışsın...
Durup dururken bir adam niye dul kadının biri bana asılıyor benim de kafam karıştı ama karımı seviyorum, ona yüz vermedim der ki...
Hiç kimse... Olsa olsa bu bir yalandır, aksine allah bilir bu adam o dul kadını sıkıştırmıştır da kadın yüz vermeyince olur haa dedikodumu yapmasın diye herkesten önce davranıp böyle bir senaryoyla itiraf etmiştir....

Bu arada konuyu anlatmam için dul olduğunu belirtmem gerekiyordu demişsiniz ama hiç gereği yokmuş.. adamın evli olduğunu belirtmeniz yetiyor zaten ayartmaya çalıştığı söylenen kişinin dul bekar yaşlı genç güzel çirkin oluşu anlattığınız olayda herhangibişeyi değiştirmiyor...
NAmusu bekaretle eşdeğer tutulduğu toplumumuzda dullar daha rahat davranabiliyor falan gibi talihsiz bir açıklama yapmışsınız kınıyorum sizi..
MAalesef namus eşittir bekaret diye diretildiği için dul bayanları karalayan toplumumuz bakire olduğu halde yemediği halt kalmayan genç kızları namus sembolü yapıyor....

Bu araştırmanın evli erkek bekar erkekle alakası yok.. çiftleşmiş erkek ve çiftleşmemiş erkek arasındaki tercih farkıyla alakası var...
Ki bu dişilerin arasına atılma olayı da çiftleşmeden kısa bir süre sonra gerçekleşiyor...
insan vücudu seviştikten sonra feromon salgılar ve bu feromon kokusu cezbedicidir.. Aynı şey kadınlar için de geçerlidi.. yani yeni çiftleşmiş bir bayanla hiçbişey yapmamış bir bayanı da erkeklerin içine atsanız yeni çiftleşmiş olan daha çok rağbet görecektir....

ben cazip göremediğim için bir fikmrim yok
kadınların kendi degerlerini al aşağı ederek, bir erkeği paylaşacak birbirine göz yumacak yada kuma filan olacak yada paylaşamayıp kavga edecek kadar adi duruma gelmesinden nefret ediyorum

evli erkekler nıyeyse bazı bayanlara evet çok cazip geliyor sebebini bende hep öğrenmek isterdim.bi insan evli olduğunu bildiği halde nıye erkekle görüşürz onuda anlamıs değilim.ama öyle yapan insanların sonlarınıda görüyoruz aynısı kendi başına geliyo bence erkekler macera arıyo monoton hayatlarına galiba bayanlarda hemen atlıyo nıyeyse

haklısınız! dul kelimesinin ardına soru işareti koymam hata,dul yerine boşanmış bayan demeliydim.defalarca genel bir yargım olmadığını soru işaretini de istisna durumları ifade etmek adına koyduğumu anlatsamda halaa bu kelimeyi dikkate alıyorsunuz,evet bu algıda seçicilik,buyrun seçin neyi istiyorsunuz,bu konuda şu fikrimde belirtmek isterim,bekarım asla bekarlar iyidir,hoştur,edeplidir demem,olmayanları da var,boşanmış bayanların da arasında mutlaka iyi hoş edepli olmayanları vardır,bunu kabuledebilmeliyiz,ancak bu insanları kabul edeceğiz gibi bir şey anlaşılmasın,boşanmış ya da bekar bu zihniyette olan insanlar toplum cezasını vermelidir,bence en güzel ceza kınama dışlamadır,etrafımızda komsumuz ,arkadasımız, kardesimiz,annemiz,yada her neyse bu tip kadınlara bu davranıslarına göz yummamalıyız,ben birini suçladım evet odabu olaydaki boşanmıs kadın diğer boşanmıs olanlara sözüm yok.eniste beyi de zor adam yapmadım aksine karsıdan bir ilgi görmeden yaklaşamayacak kadar pısırık yaptımklava:

eniştebey diye tabir ettiğiniz adam olaydaki boşanmış kadın olrak tabir ettiğiniz (hala kadının evli yada bekar yada dul olmasının olayla ilgili neyi değiştirdiğiniz neden bu ayrıntının önemli olduğunu anlayamadım ama neyse) kadına sarkmaya kalkmış, hani sizin tabirinizle dul ya nasıl olsa bekaret=namus düşüncesine göre namuslu değildir... Ama adam yanılmış, kadın hiçde öyle bildiği duyduğu sandığı dullardan değilmiş...
Sizin eniştebeyi almışmı bir telaş... HAy allah şimdi bu boşanmış kadın, ya bana sarktı bu evli adam diye ona buna söylerse, ya evliliğim tehlikeye girerse millete de rezil olduğumla kalırım deyip... Yaa Allah karısına mı kime anlattıysa namuslu karısına bağlı adam pozisyonunda böyle bir senaryo uydurmuş.....
Yalan külliyen yalan...
Sizin enişte beyin dediği olsa asla ama asla enişte bey gerçekten dediğiniz gibi pısırıksa yanlış anlaşılır korkusuyla bunu anlatmazdı...
Dul etiketini her önünüze gelen eşinden boşanmış bayana karalama etiketi olarak yapıştıramazsınız..
HAla da ısrar ediyorum.. Konuyu açarken anlattığınız hikayede kadının dul yada evli yada bekar olmasının hiçbir önemi yoktu.. Niye özellikle belirtme gereği duyduğunuz da daha sonraki mesajlarınızda dul bayanlara karşı olan önyargınızla açığa çıktı....
soru işareti de hiçbir zaman istisnalarkaideyi bozmaz falan anlamında kullanılmaz boşuna llafı evirip çevirmeye kalkmayın besbelli ki vurgu yaptınız...
Fikriniz yanlış da olsa saygı duyarım ama fikrinizin arkasında da durmuyorsunuz....
Ben şindiye kadar hep kötü dullarla karşılaştım yaşadığım deneyimler bana öyle düşündürttü, sizleri tenzih ederim diyerek özür dileyevbilirdin..
Ne kıvırmana gerek kalırdı ne de arkadaşları kırmazdın...

iki de oyuncu bulup çekin bunun filmini siz akannehir güzel senaryo,nasılda yazmıssınız oturup bunları bi de beni önüne gelene etiket yapıstırmakla itham ediyorsunuz.kim dul kim değil bilmiyorum kimseyi de tenzih etmiyorum sözlerim açık,neyi anlatmak istediğim de belli lütfen daha fazla saptırmayınız.hangi sözlerim size kıvırdığım izlenimini verdi onuda anlamadım,ama sözlerimden bu anlamları çıkarttıysanız,kıvırdığımıda bir yerden çıkarmıssınızdır.resmen baskı yapıyorsunuz ama yanlış insanım duymak istediklerinizi söylemem,eniste beyin dedikodu olur vs gibi endişeleri olamaz,çünkü evi ile işi farklı yerlerde yani bir dedikodu çıksa bunu ailesinin duyması imkansız,eşinin tavırlarının değiştiğine dair baskıları üzerine bu konuyu açıklamış,dul kelimesi neden bu kadar farklı taraflara çekildi anlamadım,dahha geçen yıla kadar bu bir medeni haldi.

Tek üzüldüm konu (eğer gerçek ise); yurdumda hala böyle eğitimciler olması..

bu konudan kalkıp eğitimciliğime dair fikir söyleyemezsiniz,eğitimciliğime dair fikir söyleme hakkını size vermiyorum.sezarın hakkı sezara.kral çıplaksa ben çıplak diyenlerdenim,sizi yazdıklarımı önyargısız tekrar okumaya davet ediyorum.ama fikirlerinizi söylerken rica ederim konunun sınırlarını aşmayın.

Evli bir erkeği cazip kılan en önemli nokta, yasak olanın çekici gelmesidir.İnsan psikolojisi yasakları kırmaya meyillidir.Bir çocuğa bir şeyi yasaklayın o, onu yapmak için daha çok diretir. Bir genç kıza erkek arkadaşın olmayacak deyin, o sizden gizli normalde yapmayacağı şeyleri yapacaktır.Bir şey yasak olduğu an, çekici olur.Evli bir erkek de ulaşılmaz ve yasaktır.Kadınlar hem bu psikolojiden hareketle yola çıkarlar hem de içgüdüsel olarak karşısındaki kadına karşı zafer kazandığını düşünürler.Erkek burada bir araç görevini görür.Yasak olan şey delinmiş ve diğer bir kadına göre siz tercih edilmişsinizdir.

Bence siz mesajlarınızla maksadınızı aştınız. Bu yaptığınızın adı gericilik.. Neden ağrınıza gitti..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence siz mesajlarınızla maksadınızı aştınız. Bu yaptığınızın adı gericilik.. Neden ağrınıza gitti..

bana gericilik yaptığımı hangi sözümden çıkardığınızı öğrenmek istiyorum.aslında ağrıma giden yazdığım 3.5 cümleden eğitimciliğime dair ahkam kesen beni gericilikle,insanları kışkırtmakla suçlayan birine hala açıklama yapmaya kendimi mecbur hissetmem. inatla söylüyorum genel bir yargım yok.ama birkaç kişi darılacak diye de gördüklerimi inkar edecek değilim.

yoo aslında bilim adamları bu deneyde "çiftleşmiş erkek çekicidir" sonucunu çıkartmamış "bir başka dişi tarafından seçilen erkek çekicidir" sonucunu çıkartmış. hayvanlarda bunu feromenlerden algılıyormuş doğal olarak. bizim gibi kolkola gezmiyor ya da evlenmiyorlar ki. Ben bilim adamlarının yalancısıyım :1ninca: bugün sadece evli değil nişanlısı olan erkek de bazı kadınlar tarafından çekici bulunuyor. Yani başka bir dişi tarafından tercih edilmiş erkek yerimseniben

2 mesajınıza da katılıyorum.
bu dul kelimesinin yanındaki soru işareti, sadece ilk mesajında yok konu sahibinin .
buyrun bir diğer mesaj ve yine bir soru işareti.
ve bu diğer mesaj zaten dullara olan önyargısını apaçık gösteriyor.

aaslii kullanıcısından alıntı
ancak namusun bekaretle eş değer tutulduğu ülkemizde(ki buna bende kısmen katılırım)bekar olmayan dul? bazı bayanların rahat davranışlarına hepimiz sahit olmusuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…