• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Erkeklerle Aşk Yaşamak...

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Evli erkeklerle aşk yaşayan kadınlarımız hakkında neler düşünüyorsunuz ?:44:

Düşüncelerimizi paylaşalım işi tartışma boyutuna getirmeden :13:

bir de bunun evli kadınlarla aşk yaşayanları var. :47:
benim düşünceme gelince daha önce de dedim, layık oldukları şeyi yaşadıklarını düşünüyorum. bunun insanın kendine değer vermemesinden başka bir açıklaması yok bence. hakaret boyutuna ulaşmadan anca bunları diyebildim.

Düşündüklerimi yazarsam banlanmakta yetmez bana, direk alır Mune kellemi:18:
Sadece şu kadarını yazayım, kadınlarımız değil onlar bizim.
Hiçbir şeyimiz değil:27:

tam fikrimi yazarsam suresiz atarlar beni forumdan
neyse

Allah herkese akil fikir dagitirken onlarin $emsiye altinda kaldiklarini du$unuyorum ..

Son düzenleme:
hiç kimseyi kınamayalım, kınadığınız şey başınıza gelmeden toprağa girmezmişiz.. o yüzden biraz daha duygusal çerçeveden bakmaya çalışalım.. mantıken tabii kide bu işin elle tutulur bir yanı yok ama .. karşımızdakide bir kadın onunda gem vuramayacağı duyguları var... bu işi bende kesinlikle desteklemiyorum ama dediğim gibi kınamayalım arkadaşlar :)

aklıma evlilerde sevebilir diye bir şarkı vardı o geldi :)

evli erkeğe asık olan kadın ondan hiç bir şey bekleyemez seks dısında..
he birde böyle bir kadının vicdanının alınmıs olması lazım bence..

gadi kinama sayilmaz ki akli olan biri bekar dururken evli çocuklu birine bakarmi
duygularini yiyim, ob ur tarafdaki aldatilan kadinin duygulari nolacak .. bi insan bu kadar bencil ,kendini a$agilatan olabilirmi azcik akkilli olabilse ..

Kişiliklerini yolda ya da bilmedikleri bir yerde düşürdüklerini düşünüyorum

Sen gene iyi düşünüyorsun :31:
Ben doğuştan karaktersiz olduklarını düşünüyorum :19:
Evli erkeklere yada evli kadınlara asılan tüm insanlardan utanıyorum .
Sanki dünyada bekar kalmamış gibi...

Askimiz bir günahsa ne olacak bu halimiz
Bize hayat veriyor yasak olan bu sevgimiz
Kinamayin bizi dostlar evliler de evliler de sevebilir
Unuttugu duygulari yeniden tadabilir
Yeniden tadabilir yeniden tadabilir

Askimiz bir günahsa ne olacak bu halimiz

Kinamayin bizi dostlar evliler de sevebilir

Belki bir gün yollarimiz istemeden ayrilacak
Askimizin hatirasi bu sarkiyla yasayacak
Bu sarkiyla anilacak bu sarkiyla yasayacak
bu sarkiyla yasayacak

Belki bir gün yollarimiz istemeden ayrilacak
Askimizin hatirasi bu sarkida yasayacak
Askimizin hatirasi bu sarkida yasayacak

Pisman olma sen bu askta evlilerde sevebilir
Unuttugu duygulari yeni bastan tadabilir

bu sarki sozunu buldum
ayni cumleyi soylemi$ durmu$ arif susam abimiz
o kadar basitki bu olay diyecek soz bulamami$ ayni $eyleri tekrarlami$ :)))

Bu konunun tartışılacak bir şeyi yok, zira yanlış bir şey tartışmaya açık değildir.

Asıl tartışılması gereken, başlık "evli erkeklerle aşk yaşamak" mı olmalıydı yok sa "evli erkeklerin başka bir aşk yaşaması" mı..

Olayı neresinden tutarsan tut yanlıştır lakin bu yanlış, bağı olanda aranmalı, serbest olanda değil.

aklıma evlilerde sevebilir diye bir şarkı vardı o geldi :)

evli erkeğe asık olan kadın ondan hiç bir şey bekleyemez seks dısında..
he birde böyle bir kadının vicdanının alınmıs olması lazım bence..

Tamam evliler de sevebilir ama karısını sevebilir bir başkasını değil :kkk:

ibreti alem için diri diri derilerini yüzüp tuz basıp kudurmuş köpeklerin önüne atılmaları gerektiğini düşünüyorum
evli olup elin karısıyla kızıyla dolaşan!! adamı da aynı süreçlerden geçirmek lazım

gadi kinama sayilmaz ki akli olan biri bekar dururken evli çocuklu birine bakarmi
duygularini yiyim, ob ur tarafdaki aldatilan kadinin duygulari nolacak .. bi insan bu kadar bencil ,kendini a$agilatan olabilirmi azcik akkilli olabilse ..

haklısın tatlım, çok haklısın aslında ama genede hor görmemek lazım, benim babm bir kadınla ilişki yaşamıştı düşün annem ne kadar kötü durumlara düştü.. boşandılar 2.5 sene sonunda aile efradının işe müdahale etmesiyle zorda olsa tekrar birleştiler... babamla olan o kadını hep öldürmek istedim.. ve o kadına ulaştım hayatını öğrendim.. 2. şahısların ağzından.. bana istersen o kadına dersini veririz dediler ama onun hayatını öğrendikten sonra ona üzüldüm biliyormusun ? babası ölmüş annesi kanser hastası okdar fakirlerki anlatamam sana gece konduda yaşıyorlar ve kız babmın bir çalışanıydı babam müdürdü ve cidden hoş bir adam kız çok gençti ve istemedende olsa gönlü düşmüştü genç kız sonuçta ve fakirliğinden dolayı babmın havası onu cezbetmişti ... ama burda suçlu babmdı... o kıza el uzatıp yardım etmek yerine onun duygularının farkında olduğu için ona bu yönde karşılık vermişti... ama tabi babmda akıllandı şimdi süt dökmüş kedi gibi... ama dediğim gibi nerden ne çıkacağı hiç belli olmuyor :)

Son düzenleme:
Back
X