evli erkeklerle olan kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cfs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cfs

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
240
9
296
Eskişehir
Karımdan boşanacağım zaten,biz kadeş gibiyiz onla ,o da sanırım beni aldatıyor elime koz geçmesini bekliyorum,
kızım için beraberiz diyen evli erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz??? böye bir erkeğe ne yapılır??

Palavra..palavra..palavraa..

Bunların hepsi palavra..

ben ayrı yaşadığı halde 5 sene boyunca maddiyatı bahane ederek davayı açacam diye bekletti en sonunda davayı açtı ama kadında adamda biranda barışmaya karar verdiler dava açıldıktan sonra bana çocuğum için barışacam sende kabul edeceksin ben seni seviyorum ama çocuğumun hatrına barışacam sende duracaksın dedi davadan vazgeçti bende mutluluklar o zaman deyip terkettim 1 ay geçti tlfnuna cvp vermedim msjlarına cvp vermedim seni istemiyorum dedim bugün bana boşanma davası açmış o kağıtları gösteriyor ayrılmışlar kadın gitmiş ağlayıp sızlayıp yalvarıyor

bende ne yapıcamı bilmiyorum dönsemmi dönmesemmi hadi yine aynı şeyler yaşanırsa gerçekten beni istiyormu seviyormu yine boşanma davasından vazgeçerse

madem o kadınla yapamıcaktı sevmiyordu neden kabul etti 5 yıl sonra beni ortada bıraktı bir ayda ne değiştide tekrar dava açıp karşıma çıkıyor

yahu bu erkekler duzenbaz boşandıktan sonra arayısa gırsınler palavra...

sizin arkadasınız gercekten cok tutarsızmıs ben olsam guvenemezdım ve oyle bırıyle bırlıkte olmazdım....boşanmadan bekle olcak vs gıbı sozlere ınanırsanız uzulursunuz...hür bır erkek olarak tektas yuzukle sızın yanınıza gelırse ancak ınanın ama evlıyken eşini aldatan bır ınsan yarın obur gun sızıde aldatabılır karakterınde var yanı...
bence artık muhatap olmayın hala evlıymıs sonucta...eşi yerıne koydunuz mu kendınızı...

ben onu tanıdığımda eşi yoktu sadece resmiyette evliydi boşanma davasını açtıktan sonra kadın msj atmaya başladı barışalım diye ne olduysa ondan sonra oldu

ben o kadının yerine koymam için kendimi o kadın onla beraber yaşamış olsaydı 5 sene boyunca ve ben hayatlarında olsaydım o zaman onu anlardım ve bunu yapmazdım

ben onu tanıdığımda eşi yoktu sadece resmiyette evliydi boşanma davasını açtıktan sonra kadın msj atmaya başladı barışalım diye ne olduysa ondan sonra oldu

sımdı eskı konuna baktım....sakınnn sakınnn aklın karısmasın o ınsanı cıkar hayatından....
bu nasıl bır saplantı oyle bır ınsan sevılır mı?

onla barışmak istediğini duyduğum an ben çıktım hayatından eşi beni aradı ben onu sizin düzeninizi bozmak için veya ondan bana kocalık yapmasını bekleyerek barışmak istemiyorum sadece maddiyat için benim isteklerimi karşılasın siz yine devam edin dedi ben senin kadar anlayışlı değilim o yüzden tamamen senin olsun dedim çıktım hayatlarından

ben yine aynı hatayı yapmam onun yüzünden neler çektim yuva yıkan kadın olmakla suçlandım hiçbir suçum olmadığı halde ne hali varsa görsün

ama oda koşa koşa gıtmıs karısına...
o kadar değer goruyormussun demek kı...
üzülme senı tekrar kullanmasına ızın verme
sua akar yolunu bulur mutlu eden bırı elbet cıkar karsına...

evet koşa koşa gitti ben terkedincede yine açmış boşanma davasını ben çocuğu için kabul ederim sanmışta yine gitmiş kadında mahkeme kağıtlarını gösteriyor güvenmiyorum ona bana diyor sana sevgimi ispatlıcam mahkemeyi bitirip karşına çıkacam o zaman bana güvenip dönecekmisin diyor sanmıyorum dedim

tamamen boşanmamış insana güvenilirse sonuç benimki gibi oluyormuş suçlusu ben olmadığım halde yuva yıkan kadın damgası yiyorsun o yüzden hiçkimse inanmasın öyle insanlara

güvenmem sonuçta beni seviyorsa diğer kadını tamamen hayatından çıkarması gerekir .insan kendi tercihlerini kendi yapar ve sonuçlarına katlanır birini seversin ve onlar olursun nokta .lamı cimi yok yok kızım için devam ediyorum yok bilmem ne hepsi boş laf bana .büyük konuşmak istemiyorum ama evlenmiş boşanmış birinle evlenmem umarım ama tabi hayatın ne getireceği belli olmaz ama evli bririnle olmam asla diyebilirim.bu adamlar evdeki düzenini bozmak istemez gerlir aklını çelmeye çalşır bahaneleri vardır hep sonra senden istedğini alır gezer tozar eğlenir ama evine dönerler genelde sende kalırsın tek başına .bide kötü kadın olursun üstüne üstlük sen benim evl olduğumu biliyordun derler bide .nefret ediyorum bu tiplerden inanmayın hayatınızı mahvetmeyin ,başka birini sevin kendiniz için unutmayın kimse vazgeçilmez değildir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…