- 11 Haziran 2024
- 54
- 0
- 8
- 37
- Konu Sahibi guvercin34
-
Adamın içinde kalanlar varmış tamamlamak istemiş. Hepsi bu. Siz de bu konuda yardımcı olmuşsunuz. çok aşık falan değilmiş yani.Benim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Bugün bi şekilde öğrendim ki 3. çocuğu var hiç bahsetmedi ben iki çocuğu var sanıyordumm. Var mı dedim var dedi . Benimle konuşmaya başladığında öğrenmiş sonra da söylememiş bana. Kazara oldu aramızı düzeltmeye çabalarken dedi .Ben zamanında onunla neden evlenmedim beni bu kadar sevenle , hata yaptım diye kendimi parçalıyordum halbuki . Evlenmiş olsak beni de aldatır mıydı yoksa iyi mi kurtuldum diye olumlu düşünmeye çalışayım . Gerçi bu devirde aldatmayan erkeği nereden nasıl bulucam o bile yapıyorsa herkes yapar diye düşğnüyorum . İçim soğusun istiyorum
Kazara oldu aramızı düzeltmeye çabalarken dedi
Şu an sizin bu ilişkideki statünüzü söyleyemiyorum belki yasaktır. Adamın aldatmasina ortak olan siz, adamı aldatıyor diye kınayan siz..Benim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Bugün bi şekilde öğrendim ki 3. çocuğu var hiç bahsetmedi ben iki çocuğu var sanıyordumm. Var mı dedim var dedi . Benimle konuşmaya başladığında öğrenmiş sonra da söylememiş bana. Kazara oldu aramızı düzeltmeye çabalarken dedi .Ben zamanında onunla neden evlenmedim beni bu kadar sevenle , hata yaptım diye kendimi parçalıyordum halbuki . Evlenmiş olsak beni de aldatır mıydı yoksa iyi mi kurtuldum diye olumlu düşünmeye çalışayım . Gerçi bu devirde aldatmayan erkeği nereden nasıl bulucam o bile yapıyorsa herkes yapar diye düşğnüyorum . İçim soğusun istiyorum
Bunu hangi kafayla yazdınız merak ettimo bile yapıyorsa herkes yapar diye düşğnüyorum
Sizin gibi insanlardan tiksiniyorum. Adam ne yapsın eşiyle boşanıp sizdende mi üç çocuk yapsın ne istiyorsunuz anlamış değilim.37 yaşında kocaman kadınsınız, sizin yaptığınız şeyleri biz yirmili yaşlarda olan genç kızlar bile yapmıyor. Boşanmaya niyeti olsa boşanırdı adam bu gidişle beşide yapar onuda sizde beni seviyor diye leyla gibi dolaşın.Benim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
vah tüh kısmını geçince ilk degilsindir 10 yıl önceki sen 3 yıl önceki bilmem kim geçen hafta yazistigi yeni kız falan vardır bohcasinda güvenilmez ama asagilik da bı tıp... ben evli barkli kişilere yazanları sevmem acımam da hoş evlensen seni de aldatirmis evet 3. Cu çocuğu yapacak kadar haşır neşir karısıyla mutlu yani:))o şerefsiz olan. Ama bekar olup evli erkeğe yazan ne oluyor bilemedim. .Umarım bı gün evlenirsen kocan eski sevgilisiyle konuşur dertleşir aglasir (çok normal bişey gibi sineye çekersin:)) ben etme bulma dünyasında en çok bundan hoşlanıyorum:)) o kadına acıdım... Lanet bı kocası var.. kesin bosansa gidecek kapısı da yoktur işte ona vah ki ne vah . Kaç yasina gelmişsin evli biriyle aşk meşk konuşulmaya ağını ogrenmedinse senin lugatta normal bişey bu demekBenim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Ya baştan sona saçmalık akıyor konudanBenim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
3.çocuğu yaptıysa olmaz bu iş ya ablacığıııımmmm sen haklısınBenim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
O bile yapıyosa mı? O kim oluyor tam olarak erkeklerin şahı mı?Benim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Bıkmadın ha şu heriften önceki yalanları yedin bunu da yersin iki çocuklu adam ne unutamaması ne sevmesi siz ne sanıyorsunuz iki sn yatıp kalkıp çocuk mu oluyor zannediyorsunuz en son adamın koltukta yattığını falan da yemişsin adam seninle ego tatmini yapıp saatlerce karısıyla sevişiyor hala çocuk için yalan söylemiş derdindesin için niye soğuyacak allah o karısından bu adamı kurtarsın da karının içini soğutsun sanki aldatılan sensin yalandan yere girdiğin triplere bak yaBenim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?