• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli eski sevgili

10 yıl geçmiş, 3 çocuk yapılmış, hâlâ evli, üstelik şerefsiz. İlişkinizden ne umuyorsunuz 37 yaşında bir kadın olarak?

Sizin acil psikiyatrist görmeniz gerek. 17 sene önceki ilk sevgiliye böyle saplanıp kalmanın mutlaka bir nedeni olmalı. Bu kaçıncı konu. Takıntıyı geçmiş artık, adamın çocuğu olduğunu nereden öğrendiniz ve bundan size ne? Dünden razı, bir kaç kez yatar geçerim demiş ama siz boşan da gel diyince çark etmiş. Ailesini dağıtmayı karısından ayrılmayı gözü yememiş.

Boşan deme haddini nasıl buldunuz kendinizde? Neyse bir klasiğin sağlamasını bir daha yaptık, yataklarımızı ayırdık yalanının ardından yine bir çocuk gelmiş. Eşleşme uygulamalarından bulduklarınızı da hep cinsellik isteniyor diye elemişsiniz. Belki de siz zaten olmaz aklım eskisinde dediğiniz için bu ilişkilere şans vermediniz. Adam utanmazın ahlaksızın önde gideni ama siz de toy gözü açılmamış kandırılmış genç kız değilsiniz. Yazık o evdeki kadına, arkasından ne pislikler dönüyor. İkiniz de insanın çevresinde yöresinde görmek bulundurmak istemeyeceği tiplersiniz.

Bakın, ben sırf aynı platformdayız diye her meşrepten insanla iletişim kurmam.
Yolda görsem yüzüne tükürmeye bile tenezzül etmeyeceğim insanların konusu, sırf patadan önüme düştü diye, sizle muhatap olmayacağım.
Gidin belanızı hakkına girdiğiniz o üç çocuktan bulun.
On yıldır karabasanı olduğunuz o aile takılsın ayaklarınıza.
O ç.kü kopasıca şerefsizden de korusun Allah o çocukları ve annelerini
Reziller…

G guvercin34 bakıyorum gelen cevaplardan sonra dilin içine kaçmış.

Bak burda duydukların toplumun sana vereceği tepkinin miniminnacık bir kesiti. Gerçek hayatta olsa yüzüne tükürür insanlar.

Metres olmaya bu kadar hevesli bir insan ilk kez gördüm. Metres bile olamamışsın gerçi, olsa olsa santimetres denir buna. Çünkü metreslerin bile bir şekilde elde ettikleri şeyler var maddi manevi. Sende onlar bile yok. Bedavadan, en ufak bir sevgi ve ilgi kırıntısı bile vermeden avucuna almış adam seni.

Benim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Bugün bi şekilde öğrendim ki 3. çocuğu var hiç bahsetmedi ben iki çocuğu var sanıyordumm. Var mı dedim var dedi . Benimle konuşmaya başladığında öğrenmiş sonra da söylememiş bana. Kazara oldu aramızı düzeltmeye çabalarken dedi .Ben zamanında onunla neden evlenmedim beni bu kadar sevenle , hata yaptım diye kendimi parçalıyordum halbuki . Evlenmiş olsak beni de aldatır mıydı yoksa iyi mi kurtuldum diye olumlu düşünmeye çalışayım . Gerçi bu devirde aldatmayan erkeği nereden nasıl bulucam o bile yapıyorsa herkes yapar diye düşğnüyorum . İçim soğusun istiyorum
Bilemiyorum durumunuz sanırım biraz vahim ki kaç küsür senelik adamla meşgul olacak kadar. Yani tek kurtuluş gibi artık

Benim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Bugün bi şekilde öğrendim ki 3. çocuğu var hiç bahsetmedi ben iki çocuğu var sanıyordumm. Var mı dedim var dedi . Benimle konuşmaya başladığında öğrenmiş sonra da söylememiş bana. Kazara oldu aramızı düzeltmeye çabalarken dedi .Ben zamanında onunla neden evlenmedim beni bu kadar sevenle , hata yaptım diye kendimi parçalıyordum halbuki . Evlenmiş olsak beni de aldatır mıydı yoksa iyi mi kurtuldum diye olumlu düşünmeye çalışayım . Gerçi bu devirde aldatmayan erkeği nereden nasıl bulucam o bile yapıyorsa herkes yapar diye düşğnüyorum . İçim soğusun istiyorum
Söyleyeyim.Karısı ile hiç ayrı yatmadı.Gayet yerinde giden bir cinsel hayatları var.Seninle de belki cinsellik olabilir düşüncesi ile konuşmaya başlamış

Ya ahahhahaha 😂😂😂😂
Ayrı yatıyorlar bana aşık diyordun o arada adam pozisyondan pozisyona karısıyla sevişiyormuş işte gördün mü? Ben taa ilk konunda ne demiştim alırsın yakında üçüncü çocuk haberini diye.
Al bak gördün mü 😂😂😂
Yani sen unutsan ne unutmasan ne. Adam karısıyla devam edecek belli ki kendi kendine kenarda ağlayarak beklemeye devam et bakalım. Nereye kadar😂😂

Muhtemelen karisinin 2.cocuktan sonraki lohusalik doneminde sana yazdi bu ayi
Sende ne kolay boşan gel demissin
Lohusalik bitip ask devam edince de 3.cocuk olmus
Adam arada karisiyla dengeler sarsilinca (cocuk bakimi, lohusalik, dogum vs) hemen sizde ego tatminine geliyor sonra hayatina devam ediyor
Sizde "o bile yaptiysa herkes yapar" diyorsunuz
Yasiniz cidden 37 mi?

Muhtemelen karisinin 2.cocuktan sonraki lohusalik doneminde sana yazdi bu ayi
Sende ne kolay boşan gel demissin
Lohusalik bitip ask devam edince de 3.cocuk olmus
Adam arada karisiyla dengeler sarsilinca (cocuk bakimi, lohusalik, dogum vs) hemen sizde ego tatminine geliyor sonra hayatina devam ediyor
Sizde "o bile yaptiysa herkes yapar" diyorsunuz
Yasiniz cidden 37 mi?
Onların ki büyük aşk sanıyor çünkü. Karısıyla öylesine evlendi tek aşkı benim sanıyor.
Adam tipik kapalıyla evleneyim dışardakilerle de takılayım kafasında bir ayı.
Bu adamla kendine love Story yazmazsın ya
Akıl yok bazı kadınlarda

Onların ki büyük aşk sanıyor çünkü. Karısıyla öylesine evlendi tek aşkı benim sanıyor.
Adam tipik kapalıyla evleneyim dışardakilerle de takılayım kafasında bir ayı.
Bu adamla kendine love Story yazmazsın ya
Akıl yok bazı kadınlarda
Aynen muhtemelen 3 cocugu da konu sahibini hayalinde yasatarak yapmistir
Adam gelip sana ilk mesaji attigimda zaten karim hamileymis gec ogrendik hamileligi, cocugumdu, bir candi, kiyamazdim, devam ediyorsam da evlilige sirf cocuklarim icin, ticaret gibi dusun falan dese yine ah cağnimm diye inanmayi sececek gibi geliyor

Back
X