- 28 Mart 2020
- 21.991
- En iyi cevaplar
- 1
- 67.333
- 598
- Konu Sahibi guvercin34
10 yıl geçmiş, 3 çocuk yapılmış, hâlâ evli, üstelik şerefsiz. İlişkinizden ne umuyorsunuz 37 yaşında bir kadın olarak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiyorum durumunuz sanırım biraz vahim ki kaç küsür senelik adamla meşgul olacak kadar. Yani tek kurtuluş gibi artıkBenim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Bugün bi şekilde öğrendim ki 3. çocuğu var hiç bahsetmedi ben iki çocuğu var sanıyordumm. Var mı dedim var dedi . Benimle konuşmaya başladığında öğrenmiş sonra da söylememiş bana. Kazara oldu aramızı düzeltmeye çabalarken dedi .Ben zamanında onunla neden evlenmedim beni bu kadar sevenle , hata yaptım diye kendimi parçalıyordum halbuki . Evlenmiş olsak beni de aldatır mıydı yoksa iyi mi kurtuldum diye olumlu düşünmeye çalışayım . Gerçi bu devirde aldatmayan erkeği nereden nasıl bulucam o bile yapıyorsa herkes yapar diye düşğnüyorum . İçim soğusun istiyorum
Söyleyeyim.Karısı ile hiç ayrı yatmadı.Gayet yerinde giden bir cinsel hayatları var.Seninle de belki cinsellik olabilir düşüncesi ile konuşmaya başlamışBenim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Bugün bi şekilde öğrendim ki 3. çocuğu var hiç bahsetmedi ben iki çocuğu var sanıyordumm. Var mı dedim var dedi . Benimle konuşmaya başladığında öğrenmiş sonra da söylememiş bana. Kazara oldu aramızı düzeltmeye çabalarken dedi .Ben zamanında onunla neden evlenmedim beni bu kadar sevenle , hata yaptım diye kendimi parçalıyordum halbuki . Evlenmiş olsak beni de aldatır mıydı yoksa iyi mi kurtuldum diye olumlu düşünmeye çalışayım . Gerçi bu devirde aldatmayan erkeği nereden nasıl bulucam o bile yapıyorsa herkes yapar diye düşğnüyorum . İçim soğusun istiyorum
Onların ki büyük aşk sanıyor çünkü. Karısıyla öylesine evlendi tek aşkı benim sanıyor.Muhtemelen karisinin 2.cocuktan sonraki lohusalik doneminde sana yazdi bu ayi
Sende ne kolay boşan gel demissin
Lohusalik bitip ask devam edince de 3.cocuk olmus
Adam arada karisiyla dengeler sarsilinca (cocuk bakimi, lohusalik, dogum vs) hemen sizde ego tatminine geliyor sonra hayatina devam ediyor
Sizde "o bile yaptiysa herkes yapar" diyorsunuz
Yasiniz cidden 37 mi?
Aynen muhtemelen 3 cocugu da konu sahibini hayalinde yasatarak yapmistirOnların ki büyük aşk sanıyor çünkü. Karısıyla öylesine evlendi tek aşkı benim sanıyor.
Adam tipik kapalıyla evleneyim dışardakilerle de takılayım kafasında bir ayı.
Bu adamla kendine love Story yazmazsın ya
Akıl yok bazı kadınlarda
Bence konu sahibi yemlemiş.Kıyamam..
Evli adamla konuşup, bu devirde aldatmayan erkeği nereden bulucam mı diyorsunuz.
Ne olacak canım sizin gibi birisi çıkar eşinize "boşan gel" der en fazla
Adami rahat birakin bence evliligine odaklansin. Bunu size soyleyen adam kimbilir kac kez baska hatunlarla knusmustur orasi da ayri, demkki esine evliligine saygisi yok. Adamin 3 cocugu olmus bilmemkac yildir evli hala iletisimdesiniz. Umarim akli basina gelir de sizin gb kadinlara zaman harcamak yerine karisi ve cocuklariyla mutlu bir hayat icin cabalar.Benim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .

Karısını sizinle aldatan sizi de başkasıyla aldatacaktır. İki çocuğu olması ve adamın evli olması sizi durdurmamış fakat 3. Çocuğu öğrenince mi bi düşündünüz? Bir kadın olarak size gerçekten çok fazla şey söylemek istiyorum ama ban yerim. Şu anlattığınız saçmalıkta tek üzüldüğüm öyle bi adama üç çocuk veren o kadıncağız. Ha birde aldatmayan erkeği nerden bulucam diyorsunuz ya umarım bulamazsınız.Benim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Ya hu biz dedik adam sana aşkım derken karımla ayrı yatıyorum derken evde çatır çatır sevişiyordur diye.İki çocuğu leylekler mi getirdi???Adam memnun 3.yü yaptı.Siz de oturun adamın yalanlarına kanıp metres olma yolunda ilerleyin bu adam boşanmaz. Ha siz olmazsınız başkasını bulur.Adam kimi kandırırsa artık ...Size aşık değil sizi kolay salak gördüğü için peşinizde .....Benim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Söylediğim sert gelebilir ama bence sen görüş eski sevgilinleBenim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Erkek ailesi biraz tutucu . Alkol alındığı filan saklanmak zorunda kalınacak, annesi duysa üzülürmüş. Bir ablası ve abisi var ablası ve yengesi tesettürlü. Kendi annesi de öyle bi gelin istiyormuş aslında. Yemeye içmeye gezmeye ilerde çocuk olursa ona karışılır mı bu evliliği etkiler mi
Ailesiyle tanışmadım . Ben zaten onun şehrinde ailesine yakın yaşamak istemem şehir de tutucu çünkü. Benim aileme yakın İzmire taşınalım demiştim tamam işlerimi ayarlayayım demişti. Orda ailesinden 8 saat uzakta olsak yediğimize içtiğimize de karışamazlar herhalde değil mi . Zaten Karışacak bi annem yok sadece söylenir , alkol almama dedi.Gidip gelirken yanlarına kıyafetine dikkat edersin dedi.
Kuzeni de aynı şekilde kendisi gibi ve ailesi de aynı tabii. O da benim gibi bi kızla evlendi ve çok mutlular ama tabii o kuzeni memleketine baytamdan bayrama geliyorlar . Benimki daha çok gider geliriz diyor . Ben de halbuki oraya bayramdan bayrama gitmek istiyorum . Benim ailem zaten hiçbir şeyime karışmazlar, mutlu olun yeter derler.