Elinde fotoğraf video vs var
Hayır zaten tam bişeyler yaşanmadı biraz fazla yakınlaştık sadeceElinde fotoğraf video vs var mı?
Bunu soracagım bugunBir avukata gidip rahatsız etmeye devam ederse yasal yollara başvuracağınızı söyletseniz.Böyle bir hizmet var mı bilmiyorum ama değerlendirirsiniz bence. Sonrasında da ulaşabileceği bütün yolları kapatın. Engelleyin ya da numara değiştirin.
Bugun anlatıyorum o zamanBu olayda sakın suçlu psikolojisine girmeyin. Şerefsiz adamın istediği bu zaten. Siz kendinizi suçlu hissedip adamın isteklerine boyun eğeceksiniz diye umuyor. İki yetişkin olarak ne yaşadıysanız yaşadınız. Yaşadığınız şey suç değil, ama adamın sizi tehdit etmesi suç. Kesinlikle savcıya gideceğinizi net bir şekilde ifade edin bu adama.
Bu durumu şimdiki sevgilinizi daha iyi tanımak için bir test gibi düşünün. Duruma nasıl yaklaştığını gözlemleyin. Sizi suçlarsa zaten bu da onun bok gibi bir adam olduğu anlamına gelir, o zaman basın kıçına tekmeyi gitsin.
Sizi sevse idi zaten yeni iliskinize saygı gösterirdi.
Niyeti kullanmak.
Eminim halen evlidir.
Eskisi gibi yatıp kalkıp eskisi gibi devam etmek istiyordur.
Yeni sevgilinize duyurmadan devam etmeniz zor.
Malesef yazın yediğin hurmalar kışın seni tirmalar.
Bu hikayelerde hep yanan kadın oluyor erkeğe birşey olmuyor.
Farklı sehirdeymissiniz. Engelleyin. Yüz vermeyin asla tehditlerine boyun etmeyin. Dediği yere gitmeyin.
Bir süre kaybolun ortaliktan.
Sizi sevse idi zaten yeni iliskinize saygı gösterirdi.
Niyeti kullanmak.
Eminim halen evlidir.
Farklı sehirdeymissiniz. Engelleyin. Yüz vermeyin asla tehditlerine boyun etmeyin. Dediği yere gitmeyin.
Bir süre kaybolun ortaliktan
Deiği yere gitmeyi bırakın mesajlarına tek bir yanıt bile vermiyorum yeni numaralar alıp yazıyor asla ve asla evli oldugunu öğrendikten sonra görüşmedimSizi sevse idi zaten yeni iliskinize saygı gösterirdi.
Niyeti kullanmak.
Eminim halen evlidir.
Bir süre kaybolun ortaliktan.
Bugun anlatıyorum o zaman
Sizce simdi söylemesem yarın öbür gün hasebelkader duyarsa suçlu olur muyum yoksa önemsemedim falan diyip üste çıkmam mümkün müSevgilinizi tanıyor mu? Nasıl ulaşacak ona?
Hayır tanımıyor ama daha önce benimle ilgilenenlere ulaşmış ve her şeyi engellemişti. Ama suanki sevgilimi hiç bi şekilde tanımıyor
Tanımıyor bu arada yazSevgilinizi tanıyor mu? Nasıl ulaşacak ona?
Hayır tanımıyorSevgilinizi tanıyor mu? Nasıl ulaşacak ona?
Gebertip kurtulacaksın p.ç kurusundan tövbe tövbe. Bunlar tv'de göre göre birbirini örnek almaya başladı.Karısınında haberi var tüm sülalesi biliyor ve ondan çekiniyor hepsi
Ahh geberse dünyanın en mutlusu olurumGebertip kurtulacaksın p.ç kurusundan tövbe tövbe. Bunlar tv'de göre göre birbirini örnek almaya başladı.
Adamın elinde kanıt yoksa birlikte olduğunuza dair hiç korkma sonuna kadar inkar et ve şikayet et. Suanki sevgilinede güvenip söyleme evhamliysa ayrildiginizda herkese yetiştirir.Merhaba kızlar kafam allak bullak lütfen yardımcı olun. 1.5 yıllık evliliğe doğru giden çok güzel bi ilişkim var ama sorun şu 3yıl kadar önce tanıştığım ve evli olduğunu öğrenince ayrıldıgım kişi peşimi bırakmıyor şehir değiştirdim hala peşimde onunla biraz özel seyler yasadıgım içinde beni tehdit ediyor. Suan hayatımda olan kişi kıskanç, tutucu ve çok evhamlı o yüzden bu olaydan ona hiç bahsedemedim. Ne yapmam lazımmm nolu akıl verin
Niye yalan söylesin ki bu karşıdakini kandırmak bence tehdit eden insanın zaten elinde kanıtları vardır tek sözle tehdit etmez. Doğruları söylesin. Hayatındaki insanın da 3 sene önceki geçmişe takılı kalmaması gerekiyor.Sevgilinize anlatin ama diyinki boyle boyle biri var beni tehdit ediyor birseyler yasamisiz gibi yalan soyleyecek sana bende ilk korktum ama sana soylemeye karar verdim yanlis birsey yapmadim gibisinden anlatin her detayi anlatmayin o kisiyle yasadiginiz.
Zaten tam bir ilıski yasamamislar adam yalan soyleyip daha ileri goturecek belliki. Dogruyu soylesin zaten sadece ayrinti vermesin demek istedim. Yanlis anlattim belkide.Niye yalan söylesin ki bu karşıdakini kandırmak bence tehdit eden insanın zaten elinde kanıtları vardır tek sözle tehdit etmez. Doğruları söylesin. Hayatındaki insanın da 3 sene önceki geçmişe takılı kalmaması gerekiyor.
Polisi arıyorsun hakkında şikayetçi oluyorsun bunu da aynen evli sapiga söylüyorsun. Evli olduğunu bildiğin halde ilişki yasadiysan da haketmissin.Merhaba kızlar kafam allak bullak lütfen yardımcı olun. 1.5 yıllık evliliğe doğru giden çok güzel bi ilişkim var ama sorun şu 3yıl kadar önce tanıştığım ve evli olduğunu öğrenince ayrıldıgım kişi peşimi bırakmıyor şehir değiştirdim hala peşimde onunla biraz özel seyler yasadıgım içinde beni tehdit ediyor. Suan hayatımda olan kişi kıskanç, tutucu ve çok evhamlı o yüzden bu olaydan ona hiç bahsedemedim. Ne yapmam lazımmm nolu akıl verin
Merhaba kızlar kafam allak bullak lütfen yardımcı olun. 1.5 yıllık evliliğe doğru giden çok güzel bi ilişkim var ama sorun şu 3yıl kadar önce tanıştığım ve evli olduğunu öğrenince ayrıldıgım kişi peşimi bırakmıyor şehir değiştirdim hala peşimde onunla biraz özel seyler yasadıgım içinde beni tehdit ediyor. Suan hayatımda olan kişi kıskanç, tutucu ve çok evhamlı o yüzden bu olaydan ona hiç bahsedemedim. Ne yapmam lazımmm nolu akıl verin
Karısına söyledim anasına söyledim babasına söyledim ve hiç bir şey değişmedi ne yazık kiYazdıklarını karısına atacağını söyle, anında tırsar.
Kesin çözüm
Karısına söyledim anasına söyledim babasına söyledim ve hiç bir şey değişmedi ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?