Evli eski sevgilim peşimi bırakmıyor

Bunu soracagım bugun

Bugun anlatıyorum o zaman

Deiği yere gitmeyi bırakın mesajlarına tek bir yanıt bile vermiyorum yeni numaralar alıp yazıyor asla ve asla evli oldugunu öğrendikten sonra görüşmedim

Bugun anlatıyorum o zaman

Anlatın tabii. Böylece o şerefsizin elindeki tek kozu elinden almış olacaksınız. Erkek arkadaşınızın da kafa yapısını anlamış olacaksınız. Yanınızda mı duracak, yoksa sizi mi suçlayacak.

Adamı savcıya gitmekle tehdit edin. Size attığı tehdit mesajlarını silmeyin. Duruma göre farklı şeyler de söyleyebilirsiniz. Mesela eşinden çekinmiyordur ama iş çevresinden çekiniyordur.

of söylersen söyle de sevgilinde sorarsa bu ne diyo derse ister kabul eder ister iftira dersin ama şikayetçi ol şuanki ilşkin sorun çıkarırsa da bu durumla ilgili ona da güle güle dersin kusura bakma ama bu hayat senin kimseyi bağlamaz kimse ahlak bekçiliği yapmasın kendine çevirsin aynayı önce

Hayır tanımıyor ama daha önce benimle ilgilenenlere ulaşmış ve her şeyi engellemişti. Ama suanki sevgilimi hiç bi şekilde tanımıyor

Adamın elinde kanıt yoksa birlikte olduğunuza dair hiç korkma sonuna kadar inkar et ve şikayet et. Suanki sevgilinede güvenip söyleme evhamliysa ayrildiginizda herkese yetiştirir.

Niye yalan söylesin ki bu karşıdakini kandırmak bence tehdit eden insanın zaten elinde kanıtları vardır tek sözle tehdit etmez. Doğruları söylesin. Hayatındaki insanın da 3 sene önceki geçmişe takılı kalmaması gerekiyor.

Zaten tam bir ilıski yasamamislar adam yalan soyleyip daha ileri goturecek belliki. Dogruyu soylesin zaten sadece ayrinti vermesin demek istedim. Yanlis anlattim belkide.

Polisi arıyorsun hakkında şikayetçi oluyorsun bunu da aynen evli sapiga söylüyorsun. Evli olduğunu bildiğin halde ilişki yasadiysan da haketmissin.

Yazdıklarını karısına atacağını söyle, anında tırsar.

Kesin çözüm

Böyle metresciler karılarından it gibi korkarlar hele de mesajlı kanıt güzel tazminatla boşanma sebebi asla göze alamazlar.

Adamın niyeti zaten evde karı dışarda metres keyfi - hevesini kaçır bak yaz bunu hemen R yapacak.

Karısına söyledim anasına söyledim babasına söyledim ve hiç bir şey değişmedi ne yazık ki

Ss aldım karına atıcam de,sen karısına kanıtsız söylesen kocam da kocam der zaten, ama mesaj bildiğin kanıt.

Boşanmada kanıt, avukata gitsen kanıt tırsar bu mal.

Tehdit büyük bir suç istediğini söylesin ‘sana inanan olmaz karını aldatan bir mahluksun’ dersin bitti gitti bu kadar tırsak olma

Gidip de bunla birlikte olma sakın, adamın niyeti evde karı dışarda metres keyfi.

Hadi başka kapıya de net ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…