Yazdıklarını karısına atacağını söyle, anında tırsar.
Kesin çözüm
Böyle metresciler karılarından it gibi korkarlar hele de mesajlı kanıt güzel tazminatla boşanma sebebi asla göze alamazlar.
Adamın niyeti zaten evde karı dışarda
Öyle bişey yapmış olsam burada sizden akıl istemezdim emin olun gider metres olarak büker dizimi otururdum ama suan tek sucsuz ben oldugum halde bu olayın cezasını ben cekiyoruö Allah düşmanıma bile yaşatmasınPolisi arıyorsun hakkında şikayetçi oluyorsun bunu da aynen evli sapiga söylüyorsun. Evli olduğunu bildiğin halde ilişki yasadiysan da haketmissin.
Doğru birazdan görüsecegiz ve herşeyi anlatacagım bununla yasamak zorEskisine diş göstermezseniz , yenisinene de anlatmazsanız bu iş çözülmez.
Yenisinin gerçek yüzünü görmek içinde sizin için bir fırsat işte. Kıskanç filan demişsiniz sonrasında çıkacağına şimdiden rengni göstersin.
Öyle bişey yapmış olsam burada sizden akıl istemezdim emin olun gider metres olarak büker dizimi otururdum ama suan tek sucsuz ben oldugum halde bu olayın cezasını ben cekiyoruö Allah düşmanıma bile yaşatmasın
Eski adamdan kurtulursun da yenisi için de hiç iyi şeyler söylememişsin ki.yine aynı şeyleri yaşayacaksın sanki.insan sevdiği bir erkekten bu olumsuz sıfatlarla bahsetmez bence.Merhaba kızlar kafam allak bullak lütfen yardımcı olun. 1.5 yıllık evliliğe doğru giden çok güzel bi ilişkim var ama sorun şu 3yıl kadar önce tanıştığım ve evli olduğunu öğrenince ayrıldıgım kişi peşimi bırakmıyor şehir değiştirdim hala peşimde onunla biraz özel seyler yasadıgım içinde beni tehdit ediyor. Suan hayatımda olan kişi kıskanç, tutucu ve çok evhamlı o yüzden bu olaydan ona hiç bahsedemedim. Ne yapmam lazımmm nolu akıl verin
Tum acikligiyla herseyi anlatirsan eninde sonun basina gelecek iki seyi soyleyeyim. Bir ya senden ayrilacak kaldiramayip. (Eger turucu ve baskiciysa)Çok doğrupeki sevgilime tüm açıklığıyla anlatmalı mıyım
Elinde video, fotoğraflarınız yoksa neden bu kadar korkuyorsunuz? Suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin, geri adım atmasa gerçekten şikayet edin. Fotoğraf, video yoksa elinde gayet te her şeyi inkar edebilirsiniz.Hayır zaten tam bişeyler yaşanmadı biraz fazla yakınlaştık sadece
Pardon? AhahahahahahahahhaKarısınında haberi var tüm sülalesi biliyor ve o
çok doğru bi bakış açısıbenim hayatımdaki kişi de çok koruyucu kollayıcı söylesem belki de tam olarak böyle yapar ama işte bu olay benim suçummuş gibi sanki beni artık eskisi kadar sevmezmiş gibi korkuyorum sanırım içsel olarak
Gidip şikeyetçi olun ne alaka sevgilim tutucu kıskanç çekiniyorum? Bu korkuyla ömür mü geçer?Merhaba kızlar kafam allak bullak lütfen yardımcı olun. 1.5 yıllık evliliğe doğru giden çok güzel bi ilişkim var ama sorun şu 3yıl kadar önce tanıştığım ve evli olduğunu öğrenince ayrıldıgım kişi peşimi bırakmıyor şehir değiştirdim hala peşimde onunla biraz özel seyler yasadıgım içinde beni tehdit ediyor. Suan hayatımda olan kişi kıskanç, tutucu ve çok evhamlı o yüzden bu olaydan ona hiç bahsedemedim. Ne yapmam lazımmm nolu akıl verin
Merhaba kızlar kafam allak bullak lütfen yardımcı olun. 1.5 yıllık evliliğe doğru giden çok güzel bi ilişkim var ama sorun şu 3yıl kadar önce tanıştığım ve evli olduğunu öğrenince ayrıldıgım kişi peşimi bırakmıyor şehir değiştirdim hala peşimde onunla biraz özel seyler yasadıgım içinde beni tehdit ediyor. Suan hayatımda olan kişi kıskanç, tutucu ve çok evhamlı o yüzden bu olaydan ona hiç bahsedemedim. Ne yapmam lazımmm nolu akıl verin
Karısınında haberi var tüm sülalesi biliyor
O zaman korkmadan polise gidinÖyle bişey yapmış olsam burada sizden akıl istemezdim emin olun gider metres olarak büker dizimi otururdum ama suan tek sucsuz ben oldugum halde bu olayın cezasını ben cekiyoruö Allah düşmanıma bile yaşatmasın
Eşi ailesi hepsi beni rahatsız ettiğinden haberi var demişsin. Bende bu kısma takıldım ?
Nasıl yani karşıya geçip bu züppenin yaptıklarını izleyip çiğdem mi çitletiyorla
Karısına ‘bu kadın benim peşimde bırakmıyor’ diyordur senin ispatsız konuşman bi işe yaramaz ki.
‘Mesajlarını ss aldım atıcam,karına da sonra da gidip dava açıcam’ desen kanıtlı konuşsan sert dursan bunları diyemezdi.
Demediğine göre bu adamın peşinde olmasından da o kadar da rahatsız değilsin.
Evli abazanların radarına bekar kadınlar giriyor, zaten evli erkekler de nabız arıyor bu kadın benle olur mu olmaz mı diye. zaten sevgili olmuşsunuz evli olduğunu bile bile.
Adam da onun rahatlığında zaten, zamanında yaptı şimdi de yapar diyor.
Sert duruşunuz hiç olmamış, ama madem rahat değilsiniz bundan sonra sert olun bir şey istemiyorsanız.
Evli erkeklere karşı çok net olun.
Ben arkadaş bile olmuyorum evlilerle mesela.
Hayatındaki insanı aldatanın kimseye bi yararı olmaz çü
Karısına ‘bu kadın benim peşimde bırakmıyor’ diyordur senin ispatsız konuşman bi işe yaramaz ki.
‘Mesajlarını ss aldım atıcam,karına da sonra da gidip dava açıcam’ desen kanıtlı konuşsan sert dursan bunları diyemezdi.
Evli abazanların radarına bekar kadınlar giriyor, zaten evli erkekler de nabız arıyor bu kadın benle olur mu olmaz mı diye. zaten sevgili olmuşsunuz evli olduğunu bile bile.
Sert duruşunuz hiç olmamış, ama madem rahat değilsiniz bundan sonra sert olun bir şey istemiyorsanız.
Hayatındaki insanı aldatanın kimseye bi yararı olmaz çünkü
algınızda problem var sanırım. Evli oldugunu bilmeden görüştüm ve öğrendiğim saniye ayrıldım. Sizin hikayeniz henüz bitmedi dikkat edin bende çok kınardım ama haberim bile olmadan almışım evliyi hayatıma. Ben burada sadece yeni ilişkim bu durumu anlar mı ne olur biter dış göz olarak yorumlamanızı istedim. Yine de tesekkür ediyorum fikrinize sağlık.Karısına ‘bu kadın benim peşimde bırakmıyor’ diyordur senin ispatsız konuşman bi işe yaramaz ki.
Hayatındaki insanı aldatanın kimseye bi yararı olmaz çünkü
ayy son olanları anlat
ayy son olanları anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?