Evli eski sevgilim peşimi bırakmıyor

Polisi arıyorsun hakkında şikayetçi oluyorsun bunu da aynen evli sapiga söylüyorsun. Evli olduğunu bildiğin halde ilişki yasadiysan da haketmissin.
Öyle bişey yapmış olsam burada sizden akıl istemezdim emin olun gider metres olarak büker dizimi otururdum ama suan tek sucsuz ben oldugum halde bu olayın cezasını ben cekiyoruö Allah düşmanıma bile yaşatmasın

Doğru birazdan görüsecegiz ve herşeyi anlatacagım bununla yasamak zor

Sen net değilsin ama bu evliye karşı. Net ol. Mesajlarını hem karına hem adli makamlara sunucam desen asla sana bunları yapamaz.

Karşındaki de zaten eziğin teki kadınları anca tehdit eden biri. Bu kadar korkak olma net ol anında peşini bırakır.

Git sevgiline olanları anlat.Detaylara girmek zorunda değilsin.Zaten bisey de yaşanmamış.Belli ki iftira atacak şerefsiz.sevgilin bu güne kadar niye anlatmadin derse kendim çözebilirim diye düşünmüştüm seni de bulaştırmak istemedim.Ama durum bu savcılığa gitcem senin de haberin olsun dersin

Eski adamdan kurtulursun da yenisi için de hiç iyi şeyler söylememişsin ki.yine aynı şeyleri yaşayacaksın sanki.insan sevdiği bir erkekten bu olumsuz sıfatlarla bahsetmez bence.

Çok doğru peki sevgilime tüm açıklığıyla anlatmalı mıyım
Tum acikligiyla herseyi anlatirsan eninde sonun basina gelecek iki seyi soyleyeyim. Bir ya senden ayrilacak kaldiramayip. (Eger turucu ve baskiciysa)
İki ayrilmadi evlendiniz diyelim maksimum bir sene sonra sen zaten geçmişte şoyleydin boyleydin diyip basina kakacak. Bu tarz tutucu adamlarda bu sonlar kacinilmaz. Ne yorum yapacagimi bilemedim digerini savciliga vermekle santajin cezasi oldugunu soylemekle tehdit edin. Korktugunuzu sakin belli etmeyin. Uc senede o fotolarin kalmasi imkansiz gibi ama velevki var yazismalarida size atiyor hepsiini dosyalayin gercekten savciliga verin. Pislikse bu adam hayatin her alaninda karsiniza cikacak. Yuva kuramassiniz korkudan. Baktinz bicak kemige dayandi aile buyuklerinden birinden de yardim isteyin.Allah yardimciniz olsun. Allah oyle pislikleride hemen birnkazaya falan kurban etsinki baska genc kizlarin boyle şantajcilarla başi yanmasin

Hayır zaten tam bişeyler yaşanmadı biraz fazla yakınlaştık sadece
Elinde video, fotoğraflarınız yoksa neden bu kadar korkuyorsunuz? Suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin, geri adım atmasa gerçekten şikayet edin. Fotoğraf, video yoksa elinde gayet te her şeyi inkar edebilirsiniz.

Pardon? Ahahahahahahahahha

Karısını bulup bir bir olanları anlatacağını ve sonra polise gideceğinizi söyleyin. Bak nasıl tırsıyo.

Gidip şikeyetçi olun ne alaka sevgilim tutucu kıskanç çekiniyorum? Bu korkuyla ömür mü geçer?
Siz sakladıkça zaten olay büyür. Sizin suçunuz yok adam peşini bırakmıyor. Bunu öğrenip sizi terkedecekse zaten bırakın.

Hakkında suç duyurusun da bulun uzaklaştırma al. Güçlü duruş sergile. Karısına da at yazdıklarını vs gerekirse. Ve durumla savaşman için bu durumu evleneceğin insana da söylemen gerekli ki tutucu erkekler ne haltlar yiyor geçmişte yaşadığın şey de destek olmayacaksa hayatında hiç olmasın zaten kekoluk yapacaksa.

Karısınında haberi var tüm sülalesi biliyor

Karısına ‘bu kadın benim peşimde bırakmıyor’ diyordur senin ispatsız konuşman bi işe yaramaz ki.

‘Mesajlarını ss aldım atıcam,karına da sonra da gidip dava açıcam’ desen kanıtlı konuşsan sert dursan bunları diyemezdi.

Demediğine göre bu adamın peşinde olmasından da o kadar da rahatsız değilsin.

Evli abazanların radarına bekar kadınlar giriyor, zaten evli erkekler de nabız arıyor bu kadın benle olur mu olmaz mı diye. zaten sevgili olmuşsunuz evli olduğunu bile bile.

Adam da onun rahatlığında zaten, zamanında yaptı şimdi de yapar diyor.

Sert duruşunuz hiç olmamış, ama madem rahat değilsiniz bundan sonra sert olun bir şey istemiyorsanız.

Evli erkeklere karşı çok net olun.

Ben arkadaş bile olmuyorum evlilerle mesela.

Hayatındaki insanı aldatanın kimseye bi yararı olmaz çünkü

Eşi ailesi hepsi beni rahatsız ettiğinden haberi var demişsin. Bende bu kısma takıldım ?
Nasıl yani karşıya geçip bu züppenin yaptıklarını izleyip çiğdem mi çitletiyorla

Erkek arkadaşıma anlattımmmm. Bazı detayları es geçtim. Çok güçlü duracağım diye söz vermiştim kendime ama anlatırken istemsizce ağladım gözlerimden öpüp hep yanımda olacagını söyledi ve keşke daha önce söyleseydin dedi. Cidden bu kadar dert ettiğime yazık oldu. Allah razı olsun yazan herkesten cidden bu benim sırtımda ne büyük yükmüş.
ayy son olanları anlat
ayy son olanları anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…